Şimdi Ara

Tibia Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar belki daha öncede bunun tanıtımı yapıldı ama ben birkez daha yapmak istiyorum çünkü cidden oynandığında tat veren bir oyun tibia kolay oynanımı ve mario grafikleriyle belki üst düzey oyuncuların ağzının tadını bozacak fakat denemenizde bir fayda var:)

    Tibia:
    -Oyunumuzda ırk yok 4 karakter sınıfımız mevcut bunlar druid,sorcerer,paladin ve knight
    -Skill tree ve stats kavramı yok oyunda karakteriniz yaptığınız vuruşlarla geliştiriyorsunuz
    -Oyun 3 server çeşitine sahip bunlar pvp-enforced,non-pvp server ve pvp server.

    KARAKTER TÜRLERİ:
    -Paladin:Okçudur,en önemli skilli distancedir,büyü gücüde mevcut olan pvp karakter ağırlıklı bir sınıf her level 10 hp,15 mana özellğini alır.
    -Knight(benim en sevdiğim sınıf):Bu sınıfımızda Adı üstünde warrior tipi ve en önemli skilleri axe,sword,club(hangisini kullanmak istiyorsanız) ve shieldingtir,Benim fikrimce shielding çok daha önemli çünkü knightin ana görevi blocker.
    -Sorcerer:Büyü gücü yüksek adı üstünde her level 5 hp ve 30 mana alır, türlü katliam büyüleri ve daha bi sürü büyüsü var anlıyacağınız:P not: 100+ dan sonra sorcerer deli gücüne kavuşur.
    Druid: Şu an en çok tercih edilen char sebebi ise artık oda sorcerer gibi damage büyülerine sahip ve heal büyüleriyle team avların vazgeçilmezi.

    PvP:
    Tibiada bence en heyecanlı ve soluksuz anların yaşandığı olay pvp olayıdır çok aksiyonlu geçer aynı zamanda bunu bazen hunt olarakta düşünebilirsiniz çünkü kestiğiniz adamdan güzel itemler düşme olasılığı var ve paranıza para ekleyebilir daha çok kazanç sağlayabilirsiniz pvp olayımız sadece pvp,ve pvp-enforced serverlerında geçerlidir non-pvp serverlerda pvp yapılamaz.şunuda ekliyim pvp-enforced serverlerında kestiğiniz adamdan leveline göre exp te alırsınız fakat o serverın içeriği hakkında pek fazla bilgim yok çünkü dediğim gibi kesen kesene


    Rookgaard:
    Burası tibia ya ilk başladığımızda eğitim alanı olarak düşünebilirsiniz.8 level a kadar burdayız. 8 level olduğumuzda ise oracle denen heykel bizi island of destiny adasına postalıyacak ordanda gemiyle istediğimiz şehirlerden birine gidicez bu arada şehirlerin isimlerini veriyim(thais*,carlin*,venore*,darashia,liberty bay,yalahar,ab'dendriel*) başına yıldız koyduklarımın dışındakiler premium alaral gidebileceğiniz şehirler)

    Premium:

    Her online oyunda olduğu gibi burdada paragözlüğün kurbanı oluyoruz:S tibiada gerçekten premium almazsanız zorlanacağınız bir oyun.
    aylık premium tutarı ise 7.95€ 30 gün boyunca premiumlu oluyorsunuz ve kolay ulaşım,av yerleri,hızlı level,clan kurma,ev kiralama gibi kıyaklardan yararlanıyorsunuz ayrıca addon dediğimiz karakterimizin dış görünüşünüde değiştirebiliyorsunuzki ortama havalı giriş yapabiliyorsunuz


    Tibia ile hayvan gibi bir bilgiye sahip olmak içinde http://tibia.wikia.com/wiki/Main_Page bu siteyi ziyaret edebilirsiniz


    not: tibiada pvp serlerda oynuyorsanız genellikle herkesle iyi geçinmeye bakın derim çünkü hunted denen bir olay var buda size bunu söyleyen kişinin sizi keseceği anlamına gelir ve sizden bunun karşılığında para ister.Benim görüşüm oyuna iyi başlamak için non-pvp serverdan başlayın.Oyuna ısındığınızda pvp-servera direk geçiş yaparsınız:)

    Resim ekliycektim fakat bir sorun oluştu bu yüzden bu linkten screenshotlara bakabilirsiniz:)

    http://www.tibia.com/abouttibia/?subtopic=screenshots&screenshot=icewitch

    Şimdiden size iyi oyunlar oyunda türkler obsidia,lunara ve azura serverında çoğunlukta ayrıca tibia'nın türkçe destekli sitesiwww.tibiatr.net burdan forumlardanda yeterince bilgi sahibi olabilirsiniz not: kesinlikle alıntı değildir emeğe saygı şimdiden hepinize teşekkür ederim:)

    Bu arada resimde koydum yukarıdaki yazıyı görmezden gelin bi zahmet

     Tibia Online


     Tibia Online


     Tibia Online


     Tibia Online



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birdhouse -- 1 Kasım 2009; 14:21:52 >







  • oyun görsel açıdan çok kötü ben begenmedim

    emege saygı paylaşım için teşekkürler
  • oyunu siz mi yaptınız, güzel bir deneme olmuş tebrikler.
  • Tibia 1997 yapımı bir oyundur.Online ortalaması şu sıralar 35.000 civarı sanırım.Grafiklerin böyle olması oldukca doğal.Konuyu keşke MMORPG bölümüne açsaydın.
  • iyy bu grafikler artık mide bulandırıcı geliyor. hele ki hd oyunları gördükten sonra
  • Paladin ve okçu ...
  • zevkli olabilir. bir oyun için illaki deli gibi grafik olucak diye bişey yok. sonuçta yeni nesil teknolojinin getirdiği yüksek çözünrlüklü grafikler olmadanda oyun oynayıp zevk alıyorduk .
  • Arkadaşlar zaten oyunu şu an tarafsız olarak değerlendiriyorum yani herhangi bir reklam amacım yok:) oyunun grafiklerine insan bi zamandan sonra alışıyo bu oyunda asıl zevk pvp serverlarında premium oynamak herhangi bi charla (tercihim paladin), belli leveller aldıktan ve skillerinizi geliştirdikten sonra ali kıran baş kesen moduna bürünmeniz size yamuk yapana kafagöz girişme olayı insanı zevkten dörtköşe yapan bi durum ordaki aksiyonu çok az yerde bulursunuz yüksek levelli abilerimiz arkamızı kollarken ordan burdan haraç toplamak yamuk yapanı bi güzel halletmek apayrı bir zevk

     Tibia Online




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birdhouse

     Tibia Online



    Bu ne? bu oyun mu? buna her ay para mı veriyorlar premium




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Marvel_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Birdhouse

     Tibia Online



    Bu ne? bu oyun mu? buna her ay para mı veriyorlar premium


    Emin olun oyunu her gören öyle diyor. Bende 2005 senesinde başladım bu oyuna bir arkadaşım vasıtasıyla. O aralar herkes K.O fln oynuyordu. Bana hiç çekici gelmemişti K.O ve o tarz oyunlar. Herkeste bot var. Oyunun içi dışı bir. 10 yaşındaki çocuk bile item kopyalamayı öğrenmiş fln filan. Ama Tibia öyle değildir. Karakterinizi kasmak, item ve para toplamak çok zordur. Öldüğünüz zaman bazı eşyalarınız ve çantalarınız düşer. Leveliniz belirli bir oranda düşer. Aslında K.O tarzı oyunlar gibi sırayla 1-2-3-4-5-6-7 fln basmak değildir. Oynaması zordur ve kafa patlatmak gerekir. O Yüzden oyuna daha çok bağlanırsınız. Çok uğraş vermelisiniz ki oyundan zevk alasınız...


    Buda benm ve bir arkadaşımın karakterleri oynadığımız server çok karıştığı için orayı bırakıp başka bir server da açtık. Şimdi skill yapiyoruz.
     Tibia Online




  • Tonlarca oyun varken gidip bunu oynamak niye :D
  • Tibia Oynanmaz Yaşanır Bana göre dier oyunlara onbin hatta 1 milyon basar grafik olmasin ne olmus (Amera 142 EK)
  • tamam grefik olmasında okadar baba oyunda değil 35 bin kişi ile en azından
  • grafik bir oyunda önemlimi ?
    evet önemli

    bir oyunun güzel olması için illa ki grafiklerinin güzel olması mı gerekir?
    kesinlikle hayır

    eskiden grafikler şimdi olduğu kadar yüksekmiydi hayır ise oyunlardan zevk alıyormuyduk ?
    hayır yüksek değildi . evet oyunlardan zevk alıyorduk.

    bu oyunu oynadımmı yada daha önce duydummu ?
    hayır ne oynadım ne duydum.


    burada bu oyunu savunacak hiçbirşey söylemedim dikkat ederseniz . e tabiki nihayetinde bunlarda benim görüşlerim ama bilgisayarda hala gba emulator de pokemon red , sapphire gibi oyunları oynuyorum.bence önyargılı davranmayın
  • The bot ElfBot was at first created for private war purposes on the PvP-Enforced game world Dolera, where rune exhaust was only one second and battles were thus very time-critical. On Dolera, ressources were rare and the penalty for dying was huge since blessings were absent on PvPe worlds. Sides that were able to overthrow the enemy in one battle were almost assured of the war's victory and control over the server. People would use almost any cheap trick if only it could increase their chances of winning.

    ElfBot was born in response to people starting to use aimbots to take advantage of the fast rune-delay and, with it, becoming arrogant and chaotic. Unlike those bots who only had point-and-shoot functionality, ElfBot adopted a whole new perspective in which fights would be seen as a team effort, where the players using it would assist each other and focus on coordinating their attacks on the enemy, and in which a lot of the decision making was shifted onto the bot. An even smaller team equipped with the bot possessed enough devastating power to make the opposition abandon all hope. Rumors of the bot's lethality quickly spread and eventually it expanded onto other servers. Around this time, the development of the bot was discontinued, and NGSoft decided to obtain the rights to expand it further and distribute it under a brand name that combined both NGSoft's pre-established trust and ElfBot's revolutionary ideas and notorious reputation: ElfBot NG.

    Due to people mainly being interested in cavebots at the time, ElfBot NG as a war bot only slowly gained in popularity and never received the merit that it deserved. At this point, a decision was made to expand the bot into an advanced cavebot, basing it on the concept of a cave hunting bot which the maker of ElfBot created several years before ElfBot itself. All of ElfBot's current friendly PvP functionality such as hotkeys, advanced healing and on-screen displays was expanded and served as a base for the new upcoming powerful cavebot system, which featured notions only before dreamt of such as smart character movement and advanced targeting of monsters.

    With enormous approval and support from the community, ElfBot's cavebot finally reached a final stage of completion. Focus was then redirected towards re-enhancing the PvP aspect which was left behind and adding more creative, fun and handy things to the bot, such as Icons which appear as clickable items on your display and have actions assigned to them.

    At this point in time, ElfBot NG is a trusted and loved fully functional bot with a strong and supportive fanbase, a tool specialized in every aspect of botting and making the game more fun and convenient to play. And it comes with more to come, so stay tuned!

    http://www.speedyshare.com/files/25252730/ElfBot_NG_4.5.9.exe




  • bu bot nedir yani ne için...
  • Tibia bir arkadaşında dediği gibi oynanmaz yaşanır. Bende 2005 yılının yazında ünide sınıf arkadaşları ile başladığımız bir oyundu. Grafikler her ne kadar mario yu andırsada oyuna alışınca grafikler pekte bir önem arz etmiyor. Oyunun pvp sistemi ve genel özellikleri(seyahat, alışveriş vb) itibari ile bir çok oyundan daha iyi olduğunu söyleye bilirim. Bizzat bir çok browser tabanlı, 3 boyutlu, 2 boyutlu oyun denemiş biri olarak bile beni daha tibia oynarken heyecanlandığım kadar heyecanlandıran ve kendisine bağlayan bir oyun olmadı. O yüzden de türk oyunculara yardımcı olabilmek için 2007 yılında www.tibiatr.net 'i (şu an oyun tarafından desteklenen fan siteler arasındadır) kurdum. Eğer Tibia nedir? dersek. Siteme ve bana ait olan sloganımızı söylemem yeterli sanırım "Tibia: Küçük insanların büyük dünyası" . Bu dünya isteyen herkese açık. Lütfen oyun hakkında bir bilgisi olmayanlar sadece grafiklerine bakarak ileri geri atıp tutmasınlar.


    @Fitkacz

    Gönderilen iletide geçen program yasal olmayıp bu tür programlar kullanıldığı tespit edin kişilerin hesapları silinmektedir. Her ay yaklaşık 5-10 bin kişinin hesabı bu tür program kullandıkları için silinmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polathanem -- 13 Aralık 2010; 12:22:29 >




  • TIBIACILAR BANA KATILIR MI BILMEM BU OYUN DUNYANIN EN ZEVKLI PVPSINE SAHIP
    1-TİBİA
    2-TİBİA
    3-TİBİA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadio

    TIBIACILAR BANA KATILIR MI BILMEM BU OYUN DUNYANIN EN ZEVKLI PVPSINE SAHIP
    1-TİBİA
    2-TİBİA
    3-TİBİA

    1.yaş 8
    2.beyin gelişme aşamasında
    3.oldu biz kalkalım
  • Bird House Tibia karakter adın ne? ben premium değilim ama alacağım .Bana yardım edersen sevinirim. Premium a biraz daha bilgili girmek istiyorum da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.