Şimdi Ara

TİB Uzantılı Dosyayı Açmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
32.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ara format atıldığında program ile yedekleme yapılmış (acronis true image) bunu daha öncede görmüştüm ama hiç merak edip açma gereği duymadım. Şimdi ise sabah sabah aklıma takıldı. Bu dosyada neler var diye. Bu yedeği açmak için programın hangi sürümü ile yedekleme yapıldığını bilmek gerekiyormuş doğru mu ? Bu yedeği nasıl açabilirim. acronis true image programı var internette nasıl yedekleme yapılır göstermişler fakat yedek nasıl açılır göstermemişler. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

• Yapıldığı sürümün üst versiyonlarını bilgisayarınıza kurmanız içeriği görmeniz için yeterlidir. Kısaca sitesinden son sürümü indirip bakabilirsiniz.

http://www.acronis.com/enterprise/

Ancak tib dosyalarını sadece geri yükleme için kullanmanız daha iyi olur. İçeriğine bakıp tek tek dosya çıkartayım vs derken imajı bozmayın.
  • acronisi kurup alınan tib dosyasını çalıştırın sorulara next diyerek geçin bilgisayarınızda farkli diskler oluşacaktır eğer c - d ise e - f gibi daha sonra bunlara kapatmak istiyorsaniz üzerinde sağ clik unplug yapin
    kolay gelsin
  • Ben sadece içini önce görmek istiyorum. İşime yarayan dosyalar varsa dışarı çıkarmak istiyorum. Programı kurarken farklı bir disk daha mı oluşturacak program ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Ben sadece içini önce görmek istiyorum. İşime yarayan dosyalar varsa dışarı çıkarmak istiyorum. Programı kurarken farklı bir disk daha mı oluşturacak program ?

Hayır sadece program kurulum yapar diğer programlar gibi tib uzantısınıda tanıdığı için imageye tıkladığınızda normal klasörde gezer gibi içeriğini görür kopyalama taşıma işlemi yapabilirsiniz.
  • peki imajdan dosya silebilir miyiz?
  • acronis 2013 kurdum. tib uzantılı dosyayı açmak istyorum ama beceremedim bir türlü. anlayan varsa yardım edebilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yedeği geri yüklersek şuan pc deki sistem bozulmaz mı? ben sadece yedek içindeki dosyalara bakıp bazılarını kopyalamak istiyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanbaba62

yedeği geri yüklersek şuan pc deki sistem bozulmaz mı? ben sadece yedek içindeki dosyalara bakıp bazılarını kopyalamak istiyorum da.

Arkadasdaki sorun bendede var.daha önceki bilgisayarimi acronis truve image ile yedege almistim.bu program tib datei olusturuyor.eski pc mi sattim fakat imaj datei(tib) datei elimde icindeki favoritlerimi nasil alabilirim.arkadas güzel sallamis uzerine tiklayinca acilir normal dosyalara bakar gibi bakarsin diye.bu konuda uzman arkadaslar varsa yardimini bekliyorum.baska pc ye de bu imaji kuramiyorsunuz cünki hata veriyor uymuyor.
  • ghost explorer ile ghost yedeğinin içi normal olarak görülüp dosya alınabiliyor. ama acronis de böyle birsey yok sanirim. çok büyük bir eksiklik bu. benim de ihtiyacım var imaj içinden bir iki dosyaya ama alamıyorum.

yöntemini bilen varsa yazsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 29 Eylül 2016; 9:45:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.