Şimdi Ara

SWF UZANTILI DOSYAYI POWERPOİNTE NASIL EKLEYECEĞİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR BENDE BİR FLASH ANİMASYONU VAR VE BUNU POWERPOİNTE NASIL EKLEYECEĞİM TEŞEKKÜRLER..

• #Ekle menüsünde Film ve Sesler'in üzerine gelin ve sonra aşağıdakilerden birini yapın:
    Ses dosyası ekleme
    Dosyadan Ses'i tıklatın, istediğiniz dosyayı içeren klasörün konumunu belirleyin ve dosyayı çift tıklatın.
    Clip Organizer'dan ses klibi ekleme

Clip Organizer'dan Ses'i tıklatın, ekranı kaydırarak istediğiniz klibi bulun ve sonra slayda eklemek için klibi tıklatın.
    Not Clip Organizer'da ses klibi aramak için Ara kutusunu doldurun ve Git'i tıklatın. Joker karakterler kullanarak dosyaları bulma ve Clip Organizer'a kendi ses kliplerinizi ekleme konuları da içinde olmak üzere, istediğiniz ses klibini bulma hakkında daha fazla bilgi edinmek için görev bölmesinin altındaki Ses klibi bulma ipuçları bağlantısını tıklatın.

Eklemek istediğiniz ses dosyasını çift tıklatın.
    İleti görüntülenirse aşağıdakilerden birini yapın:
    Slayda gittiğinizde müzik veya ses dosyasının otomatik olarak çalınması için Otomatik Olarak'ı tıklatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::HANDSOME::. -- 17 Ekim 2006; 16:29:09 >

• arkadaşım ilgine teşekkür ediyorum da ben swf dosyası eklemek istiyorum senin dediğin yerde swf uzantısını desteklemiyor
  • öyle bir seçenek yok
  • İki yol bliyorum. İlki;
    http://www.globfx.com/downloads/swfpoint.cgi
    Bu adresteki program (Swiff point player) Bununla Ppoint içerinde Insert (ekle) komutu altına Flash movie ekliyor.
    İkincisi biraz uzun..ingilizce animasyonla anlatılmış..
    http://www.brainybetty.com/HowtoInsertFlashinPPT.viewlet/HowtoInsertFlashinPPT_launcher.html

• menü araç çubuğuna sağ tıkla
    denetim arç kutusunu aç
    sağ altta bulunan diğer denetimleri seç ( çekiç tornavida)
    buradan shockwave macromedi flash object i seç
    ve ekrana yerleştir daha sonra
    bu alanı çift tıkla visual basic açılacaktır
    burada sol tarafta Movie yazan yere swf dosyasının adresini yaz
    C:\ aaaa.swf <--------- gibi
    bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.