Bildirim
THY Ucak resimler bölümü.....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Istanbul - Düsseldorf Eskisehir UCAGI, Airbus A330
-----
THY Cargo, Airbus A 330-200F Meric ucagi
-
Çok güzel. Resimleri nereden buluyorsunuz acaba?
Airliners, Airplane-pictures?_____________________________ -
merhaba,
hocam resimlar bana ait, daha taze. -
Hocam çok güzel fotoğraflar bunlar, tebrik ederim.
Dilerseniz birkaç "In Flight" fotoğrafı da ben paylaşayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi + -- 31 Mayıs 2012; 16:27:02 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: baharat
Hocam çok güzel fotoğraflar bunlar, tebrik ederim.
Dilerseniz birkaç "In Flight" fotoğrafı da ben paylaşayım.
tabiki paylasin,
--------------------------
7/2010
Düsseldorf - Trabzon ucagi
-
Maalesef bende havaalanı içinden fotoğraf yok. Daha önce de söylediğim gibi uçuş anından kareler almıştım. İşte onlar.
İstanbul - Roma / Airbus A320
Roma - İstanbul / Boeing 737-800
Sanki bayağı bir doldurdum buraları ama...
Bir de İstanbul' a iniş videosu var. Ancak video esnasında bazı absürt konuşmalar yapıldığından sesleri kapatmak zorunda kaldım, kusura bakmayın.
http://www.youtube.com/watch?v=idJefdP9t5g&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi + -- 4 Ekim 2012; 16:32:08 >_____________________________
-
+1 -
Ne yapmışım ben. Resimleri simage yaptım.
_____________________________ -
quote:
Ne yapmışım ben.Resimleri simage yaptım.
farketmez, tiklanabilr resimli link de okey -
uçaklar iyi güzel hoş da kaza yaparlarsa kurtuluşun yok ya o yüzden bindiğimde çok tedirgin oluyorum _____________________________ HAYATTAN BEZDİRDİNİZ, İMZA MİMZA KOYMUYORUM -
quote:
Orijinalden alıntı: Pulp.Fiction
uçaklar iyi güzel hoş da kaza yaparlarsa kurtuluşun yok ya o yüzden bindiğimde çok tedirgin oluyorum
Hocam seferden önce ve sefer esnasında, tüm yetkililer tarafından gerekli prosedür düzgün uygulanırsa kaza olma olasılığı son derece düşük._____________________________ -
quote:
quote:
uçaklar iyi güzel hoş da kaza yaparlarsa kurtuluşun yok ya o yüzden bindiğimde çok tedirgin oluyorum
Hocam seferden önce ve sefer esnasında, tüm yetkililer tarafından gerekli prosedür düzgün uygulanırsa kaza olma olasılığı son derece düşük.
hocam belgeselde uçak kazalanırı izliyorum da bazen. adamlar bir vidayı bile gevşek taktıkları için uçak düşüyor. çok riskli bir şey_____________________________ HAYATTAN BEZDİRDİNİZ, İMZA MİMZA KOYMUYORUM -
quote:
quote:
quote:
Hocam seferden önce ve sefer esnasında, tüm yetkililer tarafından gerekli prosedür düzgün uygulanırsa kaza olma olasılığı son derece düşük.
hocam belgeselde uçak kazalanırı izliyorum da bazen. adamlar bir vidayı bile gevşek taktıkları için uçak düşüyor. çok riskli bir şey
Uçak Kazası Raporu mu?
Ben de arada izliyorum o programı, her kazanın sonucunda bir ihmal gözüküyor,o yüzden çok dikkatli davranmak gerekiyor, haklısınız.
quote:
Çoğu şeyde öyle. Aynı mantıkla arabaya da binmememiz lazım._____________________________ Kimilerini boğan deniz, kimilerine yeni kıtalar gösterir. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
quote:
Çoğu şeyde öyle. Aynı mantıkla arabaya da binmememiz lazım.
hocam araba kaza yaparsa büyük ihtimalle yaşayabilirsiniz ama uçak saatte 600-800 km hızla yere çarparsa kurtulamazsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HAYATTAN BEZDİRDİNİZ, İMZA MİMZA KOYMUYORUM -
_____________________________ New York Rehberi - İtalya-Paris Rehberi - İngiltere Rehberi - Amsterdam-Rotterdam Rehberi
Interrail 2017 -
Ist.Atatürk Haval. inerken
Benzer içerikler
- pilotlar ayda kaç gün çalışır
- pilotaj okumak
- sivil hava ulastirma. işletmeciliği mezunları yorumları
- burslu pilotaj okumak
- uçak mühendisi pilot olabilir mi
- bayraktar tb2 fiyatı ne kadar
- uçak motoru
- kaan ne zaman envantere girecek
- kızılelma ne zaman seri üretime geçecek
- kızılelma ne zaman envantere girecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X