Şimdi Ara

THY Teknik mülakata çağırdı, acil yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
33.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar THY Teknik'in sınavına girmiştim, bugün arayıp mülakata çağırdılar.
    THY Teknik'te çalışan yada daha önce mülakata gitmiş kişilerin yardımına ihtiyacım var.
    Nelere dikkat etmeliyim, ne sorarlar, hangi konulara çalışayım? Elektronik Öğretmenliği mezunuyum...

• bu konularda yardımcı olamam ama 1 ay öncö orda satjdaydım orda çalışan abilerim de var çok güzel bir yerdir inşallah girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

bu konularda yardımcı olamam ama 1 ay öncö orda satjdaydım orda çalışan abilerim de var çok güzel bir yerdir inşallah girersin

Teşekkürler dostum. Artık deneyeceğiz şansımızı, hakkımızda hayırlısı olsun...
  • dur bakalim benim alt komsum orda calisiyor bugun izinliyse sorarim...
  • Harika olur, sor bakalım neler diyecek. Teşekkürler...
  • Prezentabl mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Prezentabl mısınız?

İstenilen yeterliliğe sahibim. Zaten bu bir teknisyen eğitim programı. Kabul edilmem halinde 4-6 ay gerekli eğitimi alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

bu konularda yardımcı olamam ama 1 ay öncö orda satjdaydım orda çalışan abilerim de var çok güzel bir yerdir inşallah girersin

hangi bölümde okuyorsun bende seneye staj için istiyorum aslında nasıl ve ne zaman başvurmak gerekiyor
  • Yardımcı olabileceğim bir konu yok, üzgünüm.
    Hayırlı olsun umarım işe alınırsın.
  • havacılık elektirik ve elektroniği okumak istiyorum bende böyle yerlerde iş imkanı varmış takip edeyim konuyu bakalım aklımda birşeyler şekillenir

not: hesap sahibinin kardeşiyim
  • Merhaba arkadaşım bende geçen ay sınava girmiştim ve başarılı oldum mülakat tarihi belli değil benim.. Senin ne zaman?

Mülakat hakkında bildiğim tek şey ingilizce
  • http://www.ucuyorum.com/showthread.php?t=19069
    konuyu okuyun komple. benim daha 4 senem var buraya gelene kadar. iyi şanslar umarım hayat ileride bizi meslekdaş olarak bir araya getirir
  • uçak bilgisi sorcaklar ayrıca ingilizce bikaç soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

http://www.ucuyorum.com/showthread.php?t=19069
    konuyu okuyun komple. benim daha 4 senem var buraya gelene kadar. iyi şanslar umarım hayat ileride bizi meslekdaş olarak bir araya getirir
    sitede bir sorun mu var. İlk üye oldum üyelik banlandı sebep kilitli konu mesajı geldi daha sonra site açılmadı

• Bağcılar ATl den mı mezunsun ??
  • dostum inan unutmusum dun aksam soramadim simdi ise giderken kardesi ile karsilastim bankong ka gitmis yillik iznini tai kizlari ile geciriyormus???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Merhaba arkadaşım bende geçen ay sınava girmiştim ve başarılı oldum mülakat tarihi belli değil benim.. Senin ne zaman?

Mülakat hakkında bildiğim tek şey ingilizce

12 ağustos perşembe. İngilizce ise işim zor... Okuduğumu anlarım ama konuşmam pek mümkün değil.

Konuya yazıp yardımcı olmaya çalışan diğer arkadaşlara da teşekür ederim.

@dreamer_zb hayır dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 8 Ağustos 2010; 20:55:22 >
  • sınava 17 temmuzda mı girmiştiniz?
  • Hm tamam dostum bende ucak teknısyenıyım bu sene mezun oldum ThY ye basvuran bı kaç arkadas var mulakata cağırmıslar sınavı gecenleri
  • Birde su TK, yabanci cockpit ekiplerini almayi birakip bizlere yol acsa... Frekanslari dinlerken yabanci cockpit ekibinin Turkishhhhhh diye söylemesi disarida ATPL A + TYPE`si olan adamlarin bayagi canini yakiyor galiba. Nasil baska ülkelerde biz ne zorluklar ile girebildiysek Türkiyedede onlarin girebilme zorluklarini istiyoruz! Airbus mantiginda ilerliyorler Engine failure - cont'with the ECAM actions... + basarilar hersey gönlünce olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaxxx -- 9 Ağustos 2010; 2:39:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.