Şimdi Ara

THY Part Time Giriş Sınavı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi günü bu sınava girecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınava bugün girdim. İnternette THY Part Time sınavı hakkında bilgi olmadığı için ben bilgi vereyim. İleri ki yıllarda lazım olacak arkadaşlar bilgilensinler.

-THY Part Time başvuran herkesi sınava çağırmış olmalılar. Yüzlerce kişi sınav alanında bekliyordu.
    -Sınavda 3 ayrı kitapçık dağıtılıyor. Bir kitapçığın süresi bittiğinde toplanıyor ve diğeri dağıtılıyor.
    -İlk Sözel kitapçığı dağıtıldı. İçerisinde 25 soru var ve 30DK süre verildi. Bildiğiniz ÖSYM sorularını unutun tamamen sözel mantık içeren çok eğlenceli ama karmaşık sorular mevcut.
    -Ardından Sayısal kitapçığı dağıtıldı. 25 soru 30 dakika süre verildi. Bu da tamamen ÖSYM sorularından uzak mantık ve pratikliğe dayalı idi.
    -İngilizce testi 50 soru 60 dakika. Çok basitti. Peki kime basit? Eğer ingilizce alt yazılı bir iki dizi bitirdiyseniz ve oradaki kelimeleri ezberlediyseniz çok rahat yaparsınız. Okulun Erasmus sınavına girmiştim ondan bile basitti. YDS den daha basit.
    -4 yanlış 1 doğruyu götürüyor.

• Başarılar

• Konunuza cevap gelmesede ilgilenip tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olacaktır.

Ne iş yapacaksınız tam olarak ?

Başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    part time iş bulamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Flight Simulator Dersleri- Ders 1
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.