|
Bildirim
Yohk bizden değildir. Dıj güçlerin oyunu. THY'nin imajını sarsmak bizi yoh etmek istiyiirlar.
|
Fidyeciler açığın kaynağını açıklamazlar ama konu THY olunca açıklamışlar.
|
Oto pilot var, yardımcı pilot var. Adamın kılacağı namaz max 5 dakikadır. Saçmalıyorsunuz. Yeri geliyor pilotlar uçakta uyuyor, ne oluyor uçak çakılıyor mu yere? Laf atacağım diye bir yerden malzeme uydurup durmayın. |
THY sistemine nasıl şahsi bilgisayarı ile erişebiliyor ? ben kıytırık bir kurumda çalışıyorum ve kendi bilgisayarım ile kurum sitemine bağlanmayı bırakın, ethernet kablosunu taksam bile kurumun internetine giremiyorum. Bu THY'nin almadığı güvenlik önemleri neticesinde gerçekleşmiş bir durum.
|
Kabinde plot namaz kılıyor bundan ala güvenlik problemi olabilir mi ?
|
THY pilotları kabinde namaz kılarken güvenlik problemi yok tabi.
Bir THY pilotu, “Uçuş sırasında kokpitte namaz kılmak uçuş güvenliği açısından riskli” dediği için işten atılmıştı Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında artık kokpitte namaz kılmak serbest. https://t24.com.tr/haber/thy-ucaklarinda-kokpitte-namaz-kilmak-artik-serbest,1127523 ![]() |
Senin zihniyet alakasız konulara salça olmak namaz ile siber güvenlik arasında ne alaka var kankaaaaaam bana bı söyle ya seninde zihniyetin bu işte sonra millete troll diyorsunuz. |
konuyla şöyle alakası var firmanın vizyonu bu iken çalışanların vizyonunu yansıtmış oluyor. Kabinde namaz kıldırmak güvenlik açığı yaratmaz diyen zihniyet sistemlerin güvenliğini ne kadar önemser?
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 28 Eylül 2023; 17:35:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Adamlar bu kritik bilgilerle airbusları havada hacklerse hesabını kim verecek.Thy açıklama yapmalı. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Oto pilot var, yardımcı pilot var. Adamın kılacağı namaz max 5 dakikadır. Saçmalıyorsunuz. Yeri geliyor pilotlar uçakta uyuyor, ne oluyor uçak çakılıyor mu yere? Laf atacağım diye bir yerden malzeme uydurup durmayın. |
Senin zihniyet alakasız konulara salça olmak namaz ile siber güvenlik arasında ne alaka var kankaaaaaam bana bı söyle ya seninde zihniyetin bu işte sonra millete troll diyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|