Şimdi Ara

thy brezilya ve tayland 449 euro (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
3.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gok_han18

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Kesinlikle Tayland. Brazilya asiri pahali ve kulturel/yemek/eglence/tarih olarak Tayland kadar cok sey sunmaz. Doga amacli turlar icin onerebilirim. Tayland'in her kosesi baska guzeldir ve cok cok ucuza bir tatil yapabilirsiniz. Ancak ikisinde de dusuk sezon ve ozellikle Tayland'ta muson yagmurlari coktur.

Kusura bakmayın ama Tayland Brezilya'nın tırnağı olamaz turistik açıdan. Olsa olsa yaşlı amcaların fuhuş cenneti olur.
    Iguaçu şelaleri tek başına yeter Tayland'a.

valla brezilya taylanttan pek de aşağı kalmaz o konuda, en az tayland kadar sex turizmi meşhurdur brezilyanın...ayrıca taylandı sadece sex turizmiyle değerlendirmek de biraz haksızlık olur...

Her iki ülkeyi de görmüş biri olarak tercihim her zaman Brezilya olur. Tayland'da tapınaklar güzel tamam ama onu dışında benim çok da ilgimi çekmedi.

Bir kere asla söylendiği kadar ucuz değil. Kaliteli bir mal almak isterseniz Türkiye'den pahalı.Döküntü pazar malları ucuz, onlar burada da ucuz. Turizmini ayakta tutan en önemli unsurlardan birisi seks turizmi.

Yemek konusuna gelince Churrascaria restoranlarını Thai mutfağına tercih ederim.

İnsanlarını güvenilir bulmadım ve şu konuda onlara hak verdim. Kızlarını oğullarını gönül rahatlığıyla fuhuş piyasasına süren insanlar, turistleri de tabii ki her türlü kazıklamak için ellerinden geleni yapacaklar.

Zevkler ve renkler tartışılmaz, bunları yazmamın nedeni iki ülke arasında tercih yapacak arkadaşlarımıza değişik bir bakış sunmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 23 Temmuz 2012; 15:17:19 >

quote:

Orijinalden alıntı: gok_han18

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Kesinlikle Tayland. Brazilya asiri pahali ve kulturel/yemek/eglence/tarih olarak Tayland kadar cok sey sunmaz. Doga amacli turlar icin onerebilirim. Tayland'in her kosesi baska guzeldir ve cok cok ucuza bir tatil yapabilirsiniz. Ancak ikisinde de dusuk sezon ve ozellikle Tayland'ta muson yagmurlari coktur.

Kusura bakmayın ama Tayland Brezilya'nın tırnağı olamaz turistik açıdan. Olsa olsa yaşlı amcaların fuhuş cenneti olur.
    Iguaçu şelaleri tek başına yeter Tayland'a.

valla brezilya taylanttan pek de aşağı kalmaz o konuda, en az tayland kadar sex turizmi meşhurdur brezilyanın...ayrıca taylandı sadece sex turizmiyle değerlendirmek de biraz haksızlık olur...

Her iki ülkeyi de görmüş biri olarak tercihim her zaman Brezilya olur. Tayland'da tapınaklar güzel tamam ama onu dışında benim çok da ilgimi çekmedi.

Bir kere asla söylendiği kadar ucuz değil. Kaliteli bir mal almak isterseniz Türkiye'den pahalı.Döküntü pazar malları ucuz, onlar burada da ucuz. Turizmini ayakta tutan en önemli unsurlardan birisi seks turizmi.

Yemek konusuna gelince Churrascaria restoranlarını Thai mutfağına tercih ederim.

İnsanlarını güvenilir bulmadım ve şu konuda onlara hak verdim. Kızlarını oğullarını gönül rahatlığıyla fuhuş piyasasına süren insanlar, turistleri de tabii ki her türlü kazıklamak için ellerinden geleni yapacaklar.

Zevkler ve renkler tartışılmaz, bunları yazmamın nedeni iki ülke arasında tercih yapacak arkadaşlarımıza değişik bir bakış sunmak.

brezilya kötü demiyorum zaten, mutlaka orası da görülmeli ama brezilyada güvenlik sorunu var turistler için...yoksa mutfak olarak brezilya taylanda fark atar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Fiyat gayet uygun, Gidecek bi arkadaşım olsaydı düşünmezdim

McCarthy eğer ciddi gelmek istersen biz gitmek istiyoruz ama karar veremedik taylandmı brezilyamı, tayland ağır basıyo , elektronik daha ucuz bişiler alır uçak biletimizin parasını çıkartırız diyede düşünüyoruz, kısaca 3 arkadaşız , 4. sapda ben olayım problem olmaz dersen gel yani:)
    gelmiş bulunmaktayım. İyi ki de kırk yılın başı bir laf dinlemişim. Sonunda
    onikiden vuruyorum. Rio de Janeiro’yu ve Buenos Aires’i de sevmiştim ama bir
    şeyler eksikti sanki. Bangkok’da eksik parçaları tamamlıyorum. Kendimi çok
    huzurlu hissettiğim, es kaza bir yıl kalmak zorunda olsam hiç de şikayet
    edeceğimi zannetmediğim bir ülke Tayland. Seks turizmini kast etmiyorum;
    geçiniz efendim. Tayland’ı seks turizminden ibaret görmek Türkiye’yi şiş
    kebapla özdeşleştirmeye benziyor. Yok mu, var! Hem de alası! Ama onun ötesi
    ve çok daha fazlası da görmek isteyenlerin burnunun dibinde duruyor

İnsan kalitesi çok belirgin. Çok rahat bütüne genelleyebilirsiniz. Çalışkan

devamı:http://www.gezianilarim.com/yurtdisi-geziler/tayland-gezisi/tayland-gezisi.html

Orijinalden alıntı: infrared

bu tarih arasında gitmemek lazım o zaman

Haklısın.Bu işte bir tuhaflık var
    || Amd Ryzen 7 7700 || MSI B650 Gaming Plus Wifi || G.Skill Flare X5 32 GB 6000 MHz DDR5 CL36 || SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20G GDDR6 || ViewSonic VX2780-2K QHD IPS || Corsair Force LE 240 GB || James Donkey JD512 SSD
    ||CORSAIR 5000D Tempered Glass Beyaz || Corsair RM850x 80PLUS Gold Full Modüler || || Rampage Hydra R6 Red Switch || A4TECH BLOODY V7MA || --REALME GT2 PRO-- ||
  • Bu tarih tayland için muson mevsiminin son demleri ve en şiddetli kısmıdır. Günlerce durmadan yağmur yağabilir. Onun dışında görülmeye, hatta yaşanmaya değer yerlerden biridir Tayland. Diğer yanda Brezilya, bence dünyanın en güzel ülkesidir. Ancak tayland kadar ucuz değil ve turistler için tahlikeli sayılabilecek bir yerdir. O tarihlerde hava çok güzel olur Brezilyada. Tarihi göz önüne alırsak ben Brezilya derim.
  • Taylandı hala yaşlı amcaların seks cenneti olarak görenler kendi ülkesinin dibindeki Kıbrısı neden görmezden gelir anlamam? Genelev kültürü daha farklı ve renkli diye bir ülke bu kadar eleştirilmez ki? Oldu olacak bunlar budist, putperest diyip taşlayın bari biraz şekil değiştirsin. Bilmeyen kara cahiller için Singapurda fuhuş serbest / yasal, gelin görünki dünyanın en gelişmiş şehir-devletlerinden birisi.

Taylandda ne varsa (transeksüeller, ucuz seks işçileri vb) hepsi Brezilyada da mevcut. Aslında oraya kadar uçmanıza gerek yok gerek İstanbul, gerekse İzmirde bu tür hizmetleri alabileceğiniz tonla yer var.

Eylül ayında Tayland yağışlıdır ancak güney bölgeleri daha çok yağış alır. Eğer Bangkok veya Pattaya tarafına gitmeyi düşünüyorsanız eylül yağmurları pek sizi etkilemez.

Turist güvenliği açısından Tayland Brezilyaya 5 basar, çünkü Mafya diye birşey yok Taylandda. Polisin kendisi mafya, haracını işletmelerden (bar, karaoke, vb) alıyor zaten Turistlerle ilgileri yok amcaların.
  • yarın sabah ilk otobüsle gidelim
  • vaybe aslında brezilyaya gitmek isterdim bu sene tatil yapamıcam malesef zamanım olmucak işlerden dolayı fiyatta süper bence hep gitmek istemisimdir brezilyaya thy ucak biletleri en ucuz 3000tl den baslıyordu.aslında baska bir hayalim 2014 dünya kupasına gitmek olursa ona gidicem inş.
  • arkadaslar 1 eylul 2012de kismetse taylanda gidiyorum, promosyonlu biletten kredi karti puanlarimla aldim ustelik. cuma gecesi gidis, bi hafta sonra ctesi gecesi trye donus. inanin o tarihlerde yurtici thy biletleri bile ates pahasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

arkadaslar 1 eylul 2012de kismetse taylanda gidiyorum, promosyonlu biletten kredi karti puanlarimla aldim ustelik. cuma gecesi gidis, bi hafta sonra ctesi gecesi trye donus. inanin o tarihlerde yurtici thy biletleri bile ates pahasi.

Hocam ne yaptın Cumartesi gecesi dönülür mü hic, haftanın en güzel gecesinde uçuyorsun:(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Rioya uçuşu yok mu THYnin?

Bildiğim kadarıyla sadece Sao Paulo'ya var.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.