Şimdi Ara

Threshe Olan Kin ve Nefret ( Riot elini Threshin üzerinden çek artık ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
7.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zirve011

threshe daha da nerf lazım sen op hero alıp bedavadan elo kasmaktan zevk alabilirsin ama bu doğru değil.

+1 thresh leonayla beraber nerf üstüne nerf yemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LordRaiden

Jungle oynarken karşıda thresh varsa gıcık oluyorum leona gibi kendini feda falanda etmiyor 3 skill sadece uzaklaştırmak için sen oynayan tarafsın bir de sana karşı oynayanların haline bak

Bence threshin adc den sonra takımında en fazla yararı ormancısına dokunuyor. Erken seviyede sana atılmış bir fenerle çok iyi gang atabilirsin yorulmadan etmeden oyun başında asist ya da kill alıp kasabilirsin. Threshin skilseti değil threshin op olan kısmıda w su bunu görmezden gelmiyorum belirtiyorum . Diğer taraftan bakarsak karşıda thresh olan bota gang atmakta daha kolay. Bir janna bir lulu q tutturabilen naminin olduğu koridora göre başarıyla çıkma şansın çok daha fazla. 3 skil seti nasıl uzaklaştırma ben bunu anlamadım q uzaklaştırmaz aksine daha beter eder her şeyi e si çok geniş bir alanı kapsamıyor ve verdiği slow etkisi oyundaki en kötü slow etkilerinden bir tanesi junglesın bilirsin threshten e yediğin zaman threshin kaçma sansı %10 felandır flash atmadığı sürece .. Zaten bütün junglerın slow ya da hareket hızı etkisi var ulti atarsada kule altına kaçamıyorsa büyük ihtimal yine yakalanır . Thresh kaçma mekaniği çok güçlü bir support değil beğenilmeyen jannanın kaçma mekaniği çok daha fazla Threshten.. O yüzden bir de yazdıklarım doğrultusunda düşün.

quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Threshe ne yapılsa az sadece thresh sup yaparak plat diamond olanlar var koridoru alt üst ediyor skillsetiyle.Hala koridorda op tek counterı annie ve leona

Sadece tek bir şampiyonla oynayıp challenger olanlarda var önermen pek akla yatkın değil . Threshin counterıda annie ya da leona değil alistar lulu morgana 3 lüsü ..

quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Thresh'e tapıyorum. ama durum bu. onu adam akıllı oynayan az oyuncu var zaten. onlar hala biricik supportumuzu nerflerinler. luciandan beri yeni support heronun çıkmasını bekliyorum ama hiç düşünmüyor riot bizi

Artık yama notlarında fare ile ekranı aşağı çekerken yeşil renk görmekten korkuyorum son gelen 10 yamanın sanırım 8 . de thresh nerflendi ve belden asağı nerfleniyor zoruma giden bu .

quote:

Orijinalden alıntı: Lenho23

Oyun lan bu kendıne gel ne kadar uzun duygusal yazmıssın be kaptırmayın kendınızı bu kadar yuh

Kardeşim asosyal biri değilim 2 üniversite mezunuyum 26 yaşındayım ve bu ülkede yapılan ne kadar yanlış ne kadar adaletsiz olay varsa bunu uygun platformlarda dile getiriyorum. Hayatım bir oyundan ibaret değil ama insanların adeletsizlik karşısında seslerini çıkması gerektiğini zevk aldıkları değer verdikleri şeylerin ufak tefek şeylerde olsa değersizleştirilmesine karşıyım . Konu thresh olmazda fok balıkları olur benim tepkimde değişen bir şey olmaz. Benim yazdığım konunun altında insanlar seslerini dile getirdi benim görmek istediğim şey bu zaten şu an mutluyum amacıma ulaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romanovich Raskolnikov -- 12 Şubat 2014; 0:36:07 >

• Güzel yazmışsın fener yüzünden bu nerfler
  • Annieden daha yeni tek yedim, bir kaç gün oldu etkisi hala üstümde . Threshe attınız tamam diğerlerinide görmeniz gerekirdi. Ama o skillset ile hala en etkili supportlardan biri. Pick oranının değişeceğini sanmıyorum.

Normalde pek threah oynamam. Bugun normalde oynayım deneyim dedim demez olaydım 12 armoru varmış şahsın. Support runumde 20 armor var ama cait herturlu canıma okuyodu. Çok kötü earlysi var. Sorakadan beter

Zaten hep bu söz konusuydu threshin e pasifi ilk seviyelerde op op diyenler biz haras almayı göze alarak bunu yapıyorduk . Minyonlardan adc den haras yiyorduk sırf bizim adc mizin canı full olsun biraz rahatlasın bizim canımız giderse gitsin diyerek bunu yapıyorduk. Zaten vurduğumuzdan çok canımız gidiyordu . Yakında doran kalkanınada nerf gelecek zaten basit atakla adc haraslamanın hiç bir mantığı kalmayacak adamda can çalma var sende yok bunu yapmak bu saatten sonra aptallık. Support oynamakta hemen hemen bu seviyeye geliyor zaten. Annie ile ap rünlerle girio 6. seviye da ayı çıkartacaksın olay buna gidiyor. Soraka gibi herolarla priest olarak oynayacaksın dua edip diğer koridorla rakibini ezsin elo kazanıyım bende diyerek yancılık yapacaksın riotun supportlara tanıdığı özgürlük bu aşamaya geldi. Soraka değip geçme :)

Orijinalden alıntı: Tiger UV

Hepsini okudum. Bazı yerlerde haklısın ultimden kaçan çok oldu

Bu senin yeteneksizliğini göstermez. Dediğin olay üst seviye turnuvalarda son 2 hafta içinde 5-6 defa oldu . Bırak ultiden kaçmayı ultiyi boşluğa atan profosyenel oyuncular bu bahsettiklerim .

Orijinalden alıntı: Basshunter HD

Senna'ya yaptıklarını unutmadık.

Lucinin ahi bunlar

Tresh dediğin kadar güçsüz değil ama buna inanmiyorum.

Thresh güçsüzleştirilmesinden çok özgürlükleri elinden alındı. Sabahtan akşama kadar ap oranlarıyla oynasınlar thresh asla güçsüz hale gelmez ama özellikle r ye atılan nerf on küsür farklı kombosu olan bir şampiyonu 1 ya da 2 comboyla sınırlandırdı bunu thresh hak etmedi.

Orijinalden alıntı: 07eko07

güzel yazmıssın hepsini okudumda ama bana göre daha kötü nerfler var en basitinden irelia rengar (hala op) zac bunlar fazla alınmıyor hele 0.8 can yenileme ney lan dalga geçermiş gibi support olarak fazla kim ne yedi bilmiyorum ama thresh bu nerflere göre fazla değil gibime geliyor

Sürekli söyledim yeniden söylemeliyim bu oyunun bağımlısından çok bir oyundaki şampiyonlara bağımlı olan insanlar var . Sadece bu şekilde zevk alabilen. Denge sadece güç alınmasıyla yapılmaz . Adalet eşitlik demek değildirhttp://4.bp.blogspot.com/-6TpcT1vfXUA/UZzMpExUQKI/AAAAAAAAJHU/tH5iyPGHPjM/s1600/Es%CC%A7itlik%2Badalet%2Bdemek%2Bdeg%CC%86ildir,%2Bquote.jpg

Bu resimdeki uzun boylu çocuğu thresh olarak düşün ben bu uzunluğun w dan kaynaklandığını düşünüyorum . Uzun olmak threshin suçu değil riot eşitlik yapabilmek için adaleti yok etti thresh uzun diye bacaklarını kesti olay bundan ibaret . Sen threshe buff verme madem uzun kalsın öyle git sonanın altına bir destek koy janna ya 2 tane destek koy hem eşitliği hem adaleti sağla ama o uzun boylu çocuğun ayaklarını keserek onun özgürlüğünü elinden alma. Yok ben nerf mi atıcam diyorsun tamam bütün güçlerini elinden al bütün ap oranlarını nerfle bu threshin gücüdür . Zengin birini parasını fakire vererek onu dengelersin ama sen zenginsin böyle olarak güç kazandın senin bacaklarını kesiyorum dersen işte o zaman adaleti değil adaletsiği yaratırsın sanırım ifade ettim kendimi.

• Cogu konuda haklisin. Peki q fulleyip 3 Saniyede 1q atarak oyun tasiyan gormedin mi.. cdr botu ve sari support itemi(adini unuttum.) ile q fulleyip 6 saniye cdr kazaniyosun. Gerisi malum.

• Hocam devlet meselesi yapmışsınız resmen,olaf,irelia,rengar ne nerfler yedi haberin varmı senin? Thresh hala yeterince kuvvetli.Ve şu an gayette dengeli,hatta dengeli değil adc den daha fazla vuran bir supporttan bahsediyoruz burada.Ayrıca slow,stun,knock'a da sahip.Shield var ve kendıne takım arkadaslarını cekebiliyor.Bu çok ciddi bir kuvvet,ve thresh hala oyunun en iyi ve en guclu supportlarından.
  • sonuna kadar haklısın. özellikle annie gibi bi support oldukca threshe op diyenlere şaşar kalırım.

Orijinalden alıntı: SauRoys

Haklisin bilgilendirme icin sagol

Sende sağ ol

quote:

Orijinalden alıntı: amewrika

En sevdiğim support. En iyi skillseti olan support bence. Oynaması da aşırı keyifli.

İnsanlara bir şeyleri sevdiren önderler her zaman çok değerlidir. Threshte bir çok destek oyuncusunun bu role başlama sebebiydi oynaması keyifliydi tek felan atmıyordu ama özgürdün threshle bu oyundan zeka ürünü olarak hazırlanmış 2 şampiyon skil seti var biri zed biri thresh. Threshin özgürlükleri elinden alınıyor isyanım buna yoksa hiç bir zaman thresh vasıfsız olmayacak ama eskisi kadar keyif vermeyecek güçsüz olduğundan değil özgürlükleri elinden alındığı için.

quote:

Orijinalden alıntı: Kitraxx

nerfler kısmı tamamda yellowstar kısmı saçmalamıssın o hareketi 0.75 saniye yerine 0.5 saniyeyi bırak 0 saniye olsada kurtarmaz

Yellowstarı sevmem onu haklı çıkartmak için yazmadım . Tamamıyla 0.25 saniye yüzünden o hatayı yaptı demiyorum ama o 0.25 saniye yüzünden panik yaparak kendini o duruma düşürdü son 2 hafta içinde çok sayıda profosyonel turnuva izledim o yüzden maç maç hatırlamıyorum ama benzer fail 4-5 defa tekrarlandı farklı oyuncular tarafından sadece o ufak denilen göze batmayan 0.25 saniyenin insanı ne hallere düşürdüğünü belirtmek istedim vaktim olursa son bir iki hafta içinde olan diğer failleri arar bulur konu altında paylaşırım ama sen o nerf gelmeden önce üst düzey turnuvalarda yapılmış böyle bir fail bulamazsın. Bu faillerle çok karşılaşacaksın artık .3000 defa thresh oynadım 1 kez bile boşluğa ulti atmamıştım geçen hafta bende attım o yüzden yellowstarı anlayabiliyorum .

quote:

Orijinalden alıntı: Portakaladam

Mainim janna idi ama rankedda janna picklediğimde sövüyolardı.Adamlara "janna yarı ap kastığımda latede 100 ad veriyor" diyorum supa annie al tek comboda adc düşürürsün diyolar. Nerde görülmüş destek oyuncusunun adc teklediği support oyuncularına hakaret değilmi bu .Bu sabah rankedde ziggs sup yaptılar bahaneleri ise annie sup oluyor ziggs neden olmasın? dı.Öncelikle şunu kafanıza sokun Supp demek ward atmak demek değildir supp demek earlyde verdiğin buff veya debuffları yanındaki adc ile birlikte uyumlu kullanarak üstûnlük sağlamaktìr yok efendim annie hanım gelsin supum diye milleti kandırsın tek comboda adc çürütsün eeeee adc ye ne kaldì last hit yapmak ;) bunlar yüzünden adc oyuncuları yeteneklerini kaybetti herşeyi supp dan bekliyolar.

En iyi yorum diye bir seçenek olsa senin yorumunu seçerdim .. Çok haklı bir sitem etmişsin. Bu oyunda bir supportlar var bir de supportçuklar. Janna etiyle kanıyla tam bir supportdur . Threshte öyle Sona da Namide . Leona supportçuktur . Annie denilen kız çoçuğu ise orta koridordur başka hiç bir şey değil. Ben support oyuncusu olarak utanıyorum annie gibi bir şampiyonun janna gibi gerçekten cefakar bir supportdan daha değerli görülmesine. Bazı profosyenel supportlar var hepsi son bir kaç aydır deli gibi annie çalıştım diyenler . Ben olayı rüşvet almayı asla kabul etmeyen ama kardeş düzen böyle düzene uyacaksın diyenlere yenilip düzenin parçası olmuş memurlar gibi görüyorum bunları onları suçlayamam ama riota ağzıma geleni söyledim işte bakacaklarını bilsem riota ticket atardım ama bu yazıyı okuyacak bir riot çalışanı olsun bu ülkeyi terkederim o kadar da eminim. Ziggs support syndra kennen amumu gibi supportlar çok oynanacak riot bu kafayı değiştirmedikçe . Adc ler zerre umurumda değil en çok supportlara nerf isteyen onlar çünkü ama support oyuncular yeteneklerini ve isteklerini kaybedecek . Flash r atıp ayı çıkarmak yeteneğin son noktası olmuş . Threshle 10 farklı kombo yapabilmek varken senin açından söyleyim janna ile flash ulti ile rakibi kendi kulene itip q + slow la onu kule altında bitirmekten ne kadar zor olabilir. Söyle bir şey var support annie ile yaptığın bir hareket epik bir hareket olma ihtimali var mı bence asla yok olay bu basitlikten ibaret

İnanıyorum ki sen de benim gibi sezon 4 support değişiklerinden de rahatsızsın. Biz keşif taşımızla wardlarımızla hatta değişmemiş rünlü kalkanımızla mutluyduk . Ölüm ateşi pençesi rabodon kasmadan da mutluyduk böyle gelen altına da lanet olsun diyenlerdensin.

• %80okudum arada atladim 6 ay onc mainim supporttu , paso thresh oynuyordum sonra baktim iyice.xaspera donuyor , adc yed bagliyim gectim jungle a kafam rahat kufur edeni takmiyorum aglamayanadagank ta atmiyorun ormanda adam avliyorum farm yapiyorum

• Thresh'le sayısız oyunu olan biri olarak bir bakıma haklısın. Fakat asıl konu Thresh'le ilgili değil, Riot'la ilgili aslında. Thresh bana göre oyundaki en harika karakter ve bir support karakter için açıkçası fazla "mobil" ve aynı zamanda bir nevi tank görevi görüyor. Eğer hem "tons of CC", hem mobil, hem tank, hem de range (çok olmasa da var) bir karakter yaparsan bu diğer karakterlere göre "fazla" olur. Bu fazlalığı atmak için de Riot, Thresh'i yavaş yavaş yontmaya başladı. Velhasılıkelam, Thresh şu anda dengesiz bir karakter. Karakterin bütününe bakıyorsun, sonra statlara bakıyorsun ve elinde patlıyor açıkçası. O skillset ve gameplay ile statlar arasındaki uyum kalmadı. Artık eskisi kadar Thresh oynamıyorum.
    Kardes sen bunu bu kadar dert yapdiysan sezon 1 de oynamamissin iyi ki , tryndamare , warwick , jax , twisted fate , udyr , irelia bunlara gelen nerfler in yanainda az kalir thresh e geken nerfler .
    Ayrica ne kadar nerflenirse nerflensin skill set op oldugu icin yine oynanacak , bedava flash i var adc si icin resmen , ultinin slow durationu dusurulse de cok fena slow atiyor yine de , ve junglerlar icin takikin da thresh in oldugu lane ye gank atmak cok basit , ward olsa bile bi ise yaramiyor .

Benim dusuncelerim bu sekilde

i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhaulu

Yazıyı tabiki okumadım klasik patch sonrası QQ konusu. Tresh ile 300e yakın maç oynadım. O skill set ile her daim op. Ayrıca küçük bir range değişikliği lanedeki baskınlığını hiç ama hiç etkilemez.

T_T

Yazıyı okumadığın için teşekkürler okusan da sanırım farklı bir tepki göstermezdin en azından hayatından 10 dakika çalmamışsın senin adına sevindim.

Ben Treshle 300 maç değilde Threshle 3000 maç oynadım o skil setin op olması ya da olmaması değil konu bir şampiyonla yapabildiğin özgürlüklerin en minumum seviye ye getirilmesi riot sabahtan akşama kadar threshin ap oranlarıyla oynasın zerre umurumda olmaz . Ama riot gerizekalı denge politakası yüzünden Thresh mekaniklerini alt üst etti olay mekaniklerin zorlaştırılması felan da değil ahri gibi biraz nerfledim ama ayartan öpücüğü tuttur daha avantajlısın ya da zed in w su nerfledim ama ulti avantajı verdim hızlı düşünürsen avantajlısın değil . Riot Threshten invorker yaratsın threshin her şeyine hakimim ama sen bir şampiyonun mekanikleriyle bu kadar oynayamazsın içine edip bırakamazsın skil setiyle alakalı değil durum .

quote:

Orijinalden alıntı: Litityum

Adam tamamen haklı bence yazı okumaya değer. Okumadan yorum yapanlar, çok belli oluyorsunuz

Sağ ol kardeşim beni anladığın için gerekli cevapları veriyorum zaten .

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Thresh'e yapılan nerflerin hepsi yerinde. Annie'ye de supp rolü için bi nerf gelse de mide kaydırsalar onu.

Zaten birden parlayan zyra ya bu yapıldı annie ye de yapılacak konu bir şeyleri yok etmek değil destek oynamayı sevenler ne oynayacak bana öneride bulunurmusun denge her zaman güç alınarak mı yapılır güçsüzü güçlendirmekte denge değilmidir. Annie gider kennen sup gelir o gider syndra sup gelir ama bunlar support değil biz gerçek DESTEK şampiyonu oynamak istiyoruz bak aşağıda bir arkadaş var janna oynamak isteyip , ne jannası yeaaa annie al kanka annie tek atıyor diye adamın hevesini kıran takım arkadaşlarına sahip bir kişi .

Onun dışında acımasız olduğunu düşünüp threshe söyle nerf isteyen bir arkadaş

Pasifi kaldır
    Q sadece ceksın damage fılan vurmasın
    W sadece dost aampıyon ceksın kalkan vermesın
    E sadece yavaslatsın e' nin pasifide kaldır
    Ulti sadece %99 slow versın, 550 base damageyi kaldır

Keşke thresh nerfleri böyle olsaydı sizler bu kadar acımasız değilsiniz bu adam thresh mekaniklerine dokunmadan deli gibi thresh nerflediğini düşünmüş ama yazımda yazdığım nerfleri geri ver bu nerfi getir thresh şimdiki halinden 100 katı güçlü olur çünkü en azından thresh dinamiklerine ve mekanizmasına dokunmamış olursun . Olay bundan ibaret bu şampiyonun özgürlüğünü elinden alınması bu şimdiye kadar hiç bir şampiyona yapılmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: Neutrally

Dedigin dogru thresh leona annie disinda supportlar su an cop ama riotun sadece threshe dokunmasi su an tek combosuyla adcyi alan annieye ellememesi butun skilleri stun olan leonaya dokunmamasi beni uzuyor.

Haklısın 2-3 defa aynı şeyi söyleyen arkadaşlara cevap verdim kendimi tekrarlamayım . Riotun denge politikası tamamen yanlış

quote:

Orijinalden alıntı: hepinet

dediklerin çok saçma öncelikle per lvl mr karşılaştırman çok saçma ranged hiç bir champ per lvl mr kazanmıyor ve herkes 30 mrda başlıyor armor karşılaştırmasına gelirsek 67 ruh civarında en düşük 18 lvl armoru geçiyorsun ve 140 civarındada taricin w açık haldeki armoruna yetişiyor ki çoğu oyun 100 yapmak çok zor olmuyor adcnin daha laningten çıkmadan 60 gibi rakamlar görülebiliyor zaten pasifi gayet iyi ayrıca ap kazanmasıda ayrı bir artı ayrıca o qdan eye getirilen pasif bence çok iyi oldu hem qnun cdsi azalacak hemde enin o op early hasarını bir arada vericeksin bu da ayrı bir opluktu ayrıca 8 düşürüldü diyorsun 20 armordan bahsediyorsun bu az bir şey değil rammus gibi armor üzerine kurulu bir champın bile base armoru 21 ve bu sayıya en yakın sup leona ki leonanın melee olması bunu birazdaha zorunlu kılıyor 450 range de düşük diyebileceğin bir değer değil vlad morgana karthusda bu rangei paylaşıyor rangei yüksek olan suplar da annie lulu zyra gibi earlyde aa ile harası çok fazla kullanıp rakibi outfarm bırakması kolay suplar ki bunların seçilmesinin bir nedenide bu tek vuruşta bunların 3 katı hasar veren threshin menzilinin 25 düşürülmesinin pek de zararı olacağını sanmıyorum

yellowstar açık ve net fail onu .25 sn bir delayden dolayı kaçırdığını düşünmüyorum

açıkçası threshin yetenekleri rakibe can bile verse yine alınır threshi op yapan skillerinin hasarı veya dayanıklılığı gibi şeyler değil mükemmel bir skill sete sahip olması ki sadece w yeteneği bile kaçma kabiliyeti olmayan adclerin şu metada oynanmasını sağlayan tek yetenek ve nasıl her lee sin oynayan bir değilse her thresh oynayanda bir değil bu 0.75 sn delay olması belki birazcık zorlar herkesi ama elinde sonunda alışıp onu doğru anda kullanmasını herkes öyle yada böyle öğrenicek öğrenemeyen de zaten bronz felandır mainim sup ve fp isem ne olursa olsun thresh banlıyorum dediğim gibi bu nerfler bence threshi tırmalamadı bile

Evet belkide en uzun ve en tartışmaya açık yazıyı sen yazmışsın öncelikle teşekkürler.

1- 450 range bence mele range arası bir şeydir benim en büyük rakiplerimden leona seviye başına mr kazanıyor ama ben sözde range şampiyonumla bu avantajı elde edemiyorum benim isteğim threshte Mr kazansın değil karşımdaki rakip zayıflığından dolayı böyle bir artı kazanıyorsa benim var olan vasfımı değiştirip rakibim avantaj elde etmişken benim elimden bu avantajı alma. Bir şampiyonun atak uzunluğu onun varoluş özelliğidir bu özellikle biraz mantığın varsa oynayamazsın burnu büyük olan bir insanın varoluşundan gelen kendi seçimi olmayan ama bu şekilde var olmuş bir vasfını değiştirmek gibi bir şey .Bütün şampiyonlar için bu geçerli.

2- 67 ruh 50 zırha tekabbül ediyor başlagıçtaki 12 amorumla halen onları geçemiyorum . Verdiğin zırh oranlarında şampiyonların var olan zırh değerlerini eklemedim halen 20 zırh fazlaya sahip oluyorlar benden 67 ruhla eski 18 levelleri göz önüne alırsak. Ben başlangıçta sorakadan daha düşük zırha sahip olduğum için rünlerde zırha gidiyorum o fazladan ap dediğin olayı annie rünlerine 10 sn de 1 altın koyarak rabodon alarak geçebiliyor o ap ında fazla bir değeri yok . Kısaca şöyle söyleyim 3 öne çıkan support var değilmi Leona Thresh Annie ... Leona ya da Annie pasifini Threshe koy şimdiki halinden op olur mu olmaz mı ?

3-Pasifin q dan alınıp e ye verilmesine o kadar fazla sitemim yok haklısın bu bir avantaj sağlıyordu . Ama 22 saniye q nedir elini vicdanına koy ultimi atıyoruz arkadaş zincir mi . q da fulleyemiyorum ben 18 levele kadar 22 saniye cd ile oyunun 20 30 dakikası geçiyor

4-Rammus gibi 21 zırhla başlamasın ama maddenin tabiyatına aykırı göz var nizam var sorakadan daha az zırhla oyuna başlayan bir thresh ne kadar akla mantığa yatkın geliyor sana rammus en üst nokta ama sorakanın altında kalmanın tutarlı bir yanı var mı ? Ve ben dengenin nerflerle değil bufflarla yapılması taraftarıyım. İstediğin supportun zırh oranını yükselt ama elinden alma. 20 zırla yaratılmış bir şampiyona , yok arkadaş seni 12 zırhla başlatıyorum var oluş niteliklerini elinden alıyorum diyemezsin

5-Zavallı melee Leona bir bir adclere daldığımızda benden %30 daha fazla zarar veriyor bu sana doğru gelmiyorsa aynı rünlerle Thresh leona alıp karşılıklı oynayabiliriz ayrıca en az 1000 defa karşımda leona varken thresh oynadım yanılmam söz konusu değil . Yani takasta leona mele olmasıyla benden daha avantajsız değil benim 475 rangeımla onu biraz haraslayıp takasa sokmam adaleti sağlıyordu şimdi elimden bu alındı .

6-Bende 3-4 senelik bir geçmişi olan oyununun üst düzey bir şampiyonasında daha önce hiç yapılmamış bir fail haraketin thresh ultisine gelen nerften sonra olmasını tesadüf bulmuyorum . Belki direk etkisi yoktur ama bu bir panik yarattığı aşikar bu adamlar bütün gün bu oyunu oynayıp para kazanıyor inan senden benden daha fazla etkiliyor bu insanları psikoljik etkenler.

7-Threshi op yapan skil seti değil w su ve diğer skillerinin w ile olan uyumu sen bu delaylar la makina gibi işleyen makaniği bozuyorsun olay ahri nefindeki gibi nerf attım ama ayartan öpücüğü tuttur avantaj kazan iyi thresh oynayan thresh iş yapsın değil bu delaylar en az threshin 6-7 farklı kombosunu öldürdü olay bundan ibaret . Threshin bütün ap oranları 0 lansaydı ama bu yapılan iş tamamen saçmalık .

Şöyle örnek veriyim Blitzcrank vs Thresh ikisindende w yu çıkar hangisi daha op ? Tek tek bakıldığında thresh skil setinde sorun yok threshin numarası skil setinin kendi içindeki uyumuydu 10 farklı kombo yapma fırsatın vardı bu thresh oynayan arkadaşlar neden blitz oynamıyor çünkü özgürlük istiyor ya da bronzda neden blitz threshten daha fazla iş yapıyor çünkü tek kombo q at blitzle e ile kaldır ulti at basitlik söz konusu. İşte Threshin combosuna hemen hemen 1 ya da 2 ye indirgendi bu nerflerle sanırım anlatabildim

Sana önerim nerflerini kassadin jinx yasuo olarak kullan adaletin olmadığı nokta orası çünkü Thresh değil

• Amma uzunmus ya. Genel hatlariyla anlamaya calistim

• quote:

Orijinalden alıntı: yetkin35

Butun skıllerının damagesını kaldır o skıllset yeter,

Pasifi kaldır

Yine iş yapar...

Forum banlanabilir konu sahibi yakılsın

Sana bir şey demiyorum git mağara olan bir konunun altına m yazıp postunu orada kas Trollemeye açık bir konu yazmadım

Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate

Pasifinden 20- 25 armor geliyo dimi :)

Bide threshte o skillset olduğu sürece her zaman op olacaktır.

HEE pasifinden 20 25 armor geliyor çok iyi anlamışsın beni kanka .

Orijinalden alıntı: Oliver Quinn

hepsini okudum ve duygulandım ama ne kaadar nerf gelirse gelsin thresh en op support olduğuna adım gibi eminim ben

Sana bir sır veriyim benim içinde öyle hep de öyle kalacak ama gücü elinden alınabilirdi ama özgürlüğüne dokunulmamalıydı.

Orijinalden alıntı: TheLordofShadows

Çok haklısın.

Sağ ol kardeşim

Oyun lan bu kendıne gel ne kadar uzun duygusal yazmıssın be kaptırmayın kendınızı bu kadar yuh

Kusura bakma ama arkadaş haklı.Emek verip şu kadar yazdığın yazıya değecek bir şey değil olanlar.Thresh hala çok güçlü hala banlanma yüzdesi çok yüksek ve hala korkutucu.Kötü nerfler yedi haklısın ama ondan önce gerçekten aşırı güçlüydü bu nerflerle bile hala diğer supportlara göre daha güçlü bence.

Bu böyledir 2000 3000 oyun atman seni o heroya bağlar ama buna değmez şu yazdıkların asosyalliğin dibine vurduğunu gösteriyor.Nice herolar nerf yedi 2009 da 4 saniye alan silence atan chogathlar,ryzelar,vladlar eskiden böylemiydi bu herolar.Alışman gerek yeni herolar oynayıp havuzunu geniş tutman gerekli.Bir sezon nerflerler heroyu oynanılmaz bir sezon bufflarlar tekrar gelir en yakın örnek corki...

Threshin güçsüzleştirilmesi falan değil konu Threshin özgürlüklerinin elinden alınması bunun nedenlerini konu dışında da alıntılar yaparak sebep sebep yazdım . Yok ya fazla asosyel bir insan olduğum söylenemez fakat çok sosyal bir insan da değilim 2 üniversite bitirdim 26 yaşındayım çok farklı ortamlarda bulundum hatta bazı derneklerde gönüllü çalıştım . Bir oyun doğrultusunda yaşayan insan değilim . Bütün support şampiyonları yüksek seviyede kda oranlarıyla oynayabiliyordum Thresh benim özgür yanımdı isyanımda hep buna oldu . Riotun dengeleme politikasındaki yanlışları dile getirdim adaleti nerfle değil buffla yapsa çok daha sağlıklı olur ama bunu yapmayı hiç bir zaman başaramadı. Threshe bir arkadaş böyle nerf istedi bak bir yorumda

Pasifi kaldır

Bu nerf bir şampiyonu bitirir gibi geliyor yazımda yazdığım nerflerden daha acımasız gibi değilmi ? aslında değil bu nerflerde thresh özgürlüklerine dokunulmuyor mekaniklerine acımasızca vurulmuyor. Böyle bir nerf gelse zerre umurumda olmazdı keşke yapılan nerfler geri gelse bu getirilse bu çok kişi thresh oynamayı bırakır çünkü ağır gibi gelir ama Thresh mekaniklerine benim kadar hakim biri olarak şunu söyleyim threshin özgürlükleri geri verilsin bunu nerf diye getirsinler threshi bufflarlar.

Özgürlük oynanış mekaniğini bok etme adına yapılan gelmiş geçmiş en kötü nerf son 6 aydaki thresh nerfleridir aksi iddda edilemez. Yukarıdaki gibi Ap oranları ad oranları başlangıç ap yüzdelerinin değişimi şampiyonların var oluşlarını etkilemez ama mekaniklerine dokunursan özgürlüklerini kombolarını yerle bir edersen o şampiyonu mahvedersin .. Bu arada Riot Corkiyi bufflamadı 3 lü kuvveti buffladı sonra da geri aldı . Riot hiç bir oynanmayan şampiyonu düşünüp buff getirmez. Oynana nerf atar . Thresh ultisine 3 ap oranı versin riot 3 seviyede 1000 vursun threshten alınan özgürlüklerin zerresini karşılamaz o yüzden buff felan beklemiyorum threshe gelmesini de istemem ap oranlarıylada her yamada nerf atsınlar ama artık yeter dinamiklerine dokunmasınlar .

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.