Şimdi Ara

Threshe Olan Kin ve Nefret ( Riot elini Threshin üzerinden çek artık ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
7.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zirve011

threshe daha da nerf lazım sen op hero alıp bedavadan elo kasmaktan zevk alabilirsin ama bu doğru değil.

yavhehe.gif leona efor harcamadan 3 cc'yi adcye yapıştırsın biz bi tarafımı parçalayıp thresh oynayalım o da nerf yesin. bb
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

quote:

threshe daha da nerf lazım sen op hero alıp bedavadan elo kasmaktan zevk alabilirsin ama bu doğru değil.

yavhehe.gif leona efor harcamadan 3 cc'yi adcye yapıştırsın biz bi tarafımı parçalayıp thresh oynayalım o da nerf yesin. bb

o mesajın tarihine bak qnq
  • quote:

quote:

quote:

olsun böyle diye diye yidiniz heroyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Romanovich Raskolnikov

quote:

Orijinalden alıntı: MezzaMorte

Aynısını Gragas'a da yaptılar oyunda Knockback özelliği sadece doğru düzgün Gragas 'ta var diye hiçbişeyi vurmuyor adamın eski op liği kalmadı + bide bunu çaktırmamak için q su na slow verdiler e sine stun eskiden q ve e tek atıyordu şimdi ikisini atınca ultisi kadar vuruyor ama ultiside full item dizsen rün çıksan taş çatlasa yarısı yada çeyreği kadar vuruyorlar. riot böyle ya saçma sapan işler yapıyorlar Thresh de de aynısı oluyor o güzelim karakteride mahvediyorlar

Lütfen bana alıntı yapıpda Gragas'ın hala "güçlü op" efendim"Buzdoğan asırlık çık ölme" gibi şeyler yazmayın.Ölmüyorum tamamda işlevselleştik eskiden saldırıydık direkt. Karşımızda duracak adam olmazdı şimdi bitek counterladıklarımız bizden korkuyor

Threshe Olan Kin ve Nefret ( Riot elini Threshin üzerinden çek artık )

Sonuna kadar haklısın. Riotun şimdiye kadar bir şampiyonun bütün oynanış mekaniği değiştirecek ilk reworktu gragasa yaptığı. En gözde olduğu zamanlarda bile oyunda dengesizliğe yol açacak bir şampiyon değildi. Orianna ile benzer özellikler taşıyordu maç sonunda ve takım savaşlarında güzel iş yapan mid şampiyonu statüsündeydi. Saçma sapan bir rework geldi şu anda Mundodan farkı yok. Balta yerine fıçı atıyorsun. Oyuna etkisi çok aşırı derecede azaltıldı. Ve nasıl oynanması gerektiğini riot kendi insiyatifiyle belirledi. Artık full ap asla mid oynanmaz. Mesela nidale reworktan gayet karlı çıktı, gragasda en azından bu seviyede olmalıydı. Ama ne yazık ki böyle olmadı. Senin adına üzgünüm dostum haklısın çünkü.

Dostum benim asıl kızdığım konu Gragas Nerf'i değil. Çünkü dün mid lanede 8/2/5 oynadım Gragas'la. Ama şunuda asla unutmiyacağım "Riot Gragas'a Çamur attı". Bak Gragası boşver dostum. Nidaleyi düşün. Mükkemmel bir early game championu Q su yarı canı çok rahat alıyor tutturursan. Riot naptı ? BUFF ATTI. ÖYLE GÜÇLÜ KUVETLİ KARAKTERE ÜSTÜNE ÜSTLÜK BUFF ATTI. Ahri'ye ne yaptılar ? Kassadin'in 2.si olmuş valla. Kassadin'ide Nerflediler. Riot neyi bufflayıp neyi nerfliyeceğini bilmiyor. Ben support oyuncusuyum ve 3 sevdiğim support var . Blitz , Thresh , Braum. Ama Gragas'ın yeri benim için çok ayrı o nedenle böyle dedim.

NOT : GRAGAS'A ATILAN ÇAMURDAN SONRA GRAGAS HAKKINDA SIKINTI YAŞAYANLAR PM ATSIN İTEM DİZLİMİNİ WOMBO COMBOLARI ONA ANLATIRIM !!!

NOT 2 : ROMANOVİCH RASKOLİNKOV'A DA PM ATABİLİRSİNİZ KENDİSİ ÇOK ÜST DÜZEY THRESH OYUNCUSUDUR ! (ONDAN ÇOK FAYDA GÖRDÜM)

http://forum.donanimhaber.com/m_76588894/tm.htm

• Thresh oyundaki en zevkli herodur ve öyle de kalacaktır.ultisi damage atmasa sadece slow verse bile ben her zaman thresh oynayacağım riot . thresh en azından blitz gibi sadece q ya dayalı bir hero da değil thresh in en önemli skill i w da değil.THRESH İ THRESH YAPAN E(DERİSİNİ YÜZ) DÜR. q sunu kaldır-fenerini kaldır riot ama hele ki e sini bir elle ofisinizi basarım.dediğim gibi thresh in e sini değiştirmediğiniz sürece ben her zaman thresh oynayacağım aşığım ulan var mı bildiğin aşığım bu gardiyana

Özet: Thresh gibi heroyu yalarun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çilekli Portakal Suyu -- 23 Temmuz 2014; 11:06:08 >
  • Bunlarin cogu gerekli nerflerdi.Siz asiri guclu herolarla oynamak istiyorsunuz ve buda oyundaki dengeyi bozuyor.Oynayan bu haliyle bile treshi gene harika oynuyor.Nerflere laf atacaginiza oyunculuğunuzu geliştirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cool story bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BioManiac -- 23 Temmuz 2014; 14:32:10 >
  • Senna dediğin F1 pilotu olan mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lulu threshten iyi durumda oyle mi

• quote:

Orijinalden alıntı: LOL BAKANI

quote:

quote:

quote:

olsun böyle diye diye yidiniz heroyu

Çizmişler seni

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.