Şimdi Ara

Thor: God Of Thunder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Thor un oyunu geliyor filmi de yakında gösterime girecek oyun bana düşük bütçeli bir GOW taklidi gibi geldi sonuçta film oyunu çok bişey beklememek lazım ama THOR çok efsanevi bir kişilik umarım güzel bir oyun yapılır.

Trailer:
    http://www.youtube.com/watch?v=UpLSeJrb1lM&feature=sub

Ps3, xbox360, PSP ve Wii için

bu arada bu Thor un filminde bizim behlülü oynatacaklardı diye bir söylenti vardı sonra vazgeçtiler keşke oynatsaydılar ne güzel olurdu
    Bizim behlülün yerine bu eleman oynuyor

Thor: God Of Thunder

• Film güzelde

oyun malum film oyunu

sözün bittiği yer

FİLM OYUNU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

Film güzelde

oyun malum film oyunu

sözün bittiği yer

FİLM OYUNU

• Vasatı aşamaz gibime geliyor.
  • Wolverine orings'te film oyunuydu ona bakarsanız?
  • kıvanç tatlıtuğ mu oynuyor bu filmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Wolverine orings'te film oyunuydu ona bakarsanız?

onu yapan ravendi ama, işte bi tane istisna aradan çıktı raven sağolsun.o firmanın oyunları her zaman güzeldir zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun hiç satmayacak direk piyasadan silinecek gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: toguz_81

kıvanç tatlıtuğ mu oynuyor bu filmde

hayır Thor un hayran forumlarında Tatlıtug önerildi fakat yapımcılar kale almadı başkası oynuyor.
  • arkadaşlar Thor: God of Thunder adlı oyun film oyunu olduğundan ve de SEGA tarafından yapıldığından bende biraz temkinli yaklaştım god of warı taklit etmişler bencede ama oyun fena değil gibi gözüktü bana ama SEGA faktörü ve oyunun film oyunu göz önüne alındığında bencede düşündürücü
  • Grafikleri pek tatmin edici değil, lead platform PS3, konsollar içinde yine en iyi PS3'te olacaktır bu oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Grafikleri pek tatmin edici değil, lead platform PS3, konsollar içinde yine en iyi PS3'te olacaktır bu oyun...

Lead platform ps3 olduğunua pek ihtimal veremedim böyle film oyununu ps3te yapmaya uğraşacaklarını hiç sanmam hele multi platform her yere çıkacak oyun bide
  • Tabii canım PS3 çöp platform zaten, niye üzerinde oyun geliştirsinler ki, bundan sonra söyleyelim sana danışsınlar...

http://www.psu.com/PS3-lead-platform-for-Thor--God-of-Thunder--a011349-p0.php

Az araştırıp şu yorumları yapsanız daha iyi olacak, bilmiyorsunuz, susun bari...
  • batman arkham asylumda film oyunuydu ama hayatımda oynadığım en iyi oyundur konu oynanış grafik yönünden.
  • Söyle fantastik oyunlar yerine birazda insan insana kapistigimiz gercekci kilic kalkan oyunlari yapsalar keske.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

batman arkham asylumda film oyunuydu ama hayatımda oynadığım en iyi oyundur konu oynanış grafik yönünden.

Film değil, .çizgi roman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

batman arkham asylumda film oyunuydu ama hayatımda oynadığım en iyi oyundur konu oynanış grafik yönünden.

Bir kaç gameplay videosu izlersen durumu anlarsın
  • Var mı bu oyunu deneyen ?,3d filmine gittik filmini izlemiş biri olarak tadına bakayım diyorum oyunun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.