Thor un oyunu geliyor filmi de yakında gösterime girecek oyun bana düşük bütçeli bir GOW taklidi gibi geldi sonuçta film oyunu çok bişey beklememek lazım ama THOR çok efsanevi bir kişilik umarım güzel bir oyun yapılır.
bu arada bu Thor un filminde bizim behlülü oynatacaklardı diye bir söylenti vardı sonra vazgeçtiler keşke oynatsaydılar ne güzel olurdu Bizim behlülün yerine bu eleman oynuyor
Film güzelde
oyun malum film oyunu
sözün bittiği yer
FİLM OYUNU
quote:
Orijinalden alıntı: Dead Nation
Film güzelde
oyun malum film oyunu
sözün bittiği yer
FİLM OYUNU
Vasatı aşamaz gibime geliyor.
Wolverine orings'te film oyunuydu ona bakarsanız?
kıvanç tatlıtuğ mu oynuyor bu filmde
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
Wolverine orings'te film oyunuydu ona bakarsanız?
onu yapan ravendi ama, işte bi tane istisna aradan çıktı raven sağolsun.o firmanın oyunları her zaman güzeldir zaten.
Bu oyun hiç satmayacak direk piyasadan silinecek gibi geliyor bana
quote:
Orijinalden alıntı: toguz_81
kıvanç tatlıtuğ mu oynuyor bu filmde
hayır Thor un hayran forumlarında Tatlıtug önerildi fakat yapımcılar kale almadı başkası oynuyor.
arkadaşlar Thor: God of Thunder adlı oyun film oyunu olduğundan ve de SEGA tarafından yapıldığından bende biraz temkinli yaklaştım god of warı taklit etmişler bencede ama oyun fena değil gibi gözüktü bana ama SEGA faktörü ve oyunun film oyunu göz önüne alındığında bencede düşündürücü
Grafikleri pek tatmin edici değil, lead platform PS3, konsollar içinde yine en iyi PS3'te olacaktır bu oyun...
quote:
Orijinalden alıntı: SolidRock
Grafikleri pek tatmin edici değil, lead platform PS3, konsollar içinde yine en iyi PS3'te olacaktır bu oyun...
Lead platform ps3 olduğunua pek ihtimal veremedim böyle film oyununu ps3te yapmaya uğraşacaklarını hiç sanmam hele multi platform her yere çıkacak oyun bide
Tabii canım PS3 çöp platform zaten, niye üzerinde oyun geliştirsinler ki, bundan sonra söyleyelim sana danışsınlar...