hocam feiten h9500 al çok güzel bir telefon thl den iyi ve daha güzel
quote:
Orijinalden alıntı: bekirkurt66
daha önce kullandınız mı bu iki telefonuda ?
quote:
Orijinalden alıntı: Maestro26
quote:
hocam nası olsa 2side kalitelidir ama s3 ün modası geçti artık ve o para thl ye verilmez
tedarikçim bana inew i4000 yolladı antutu skoru 12000 civarı telefon yeni cıkmıs bi dene test et dedi bakalım gelirse burda paylasıcam baktım güzel telefon özellikleri falan gayet iyi yazılım ve root konusunda sıkıntı yasamam diye düşünüyorum telefon geldimi baslık acıcam zaten videolu anlatım seklinde telefon bana 220 usd ye mal oldu bu arada
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Maestro26
quote:
hocam nası olsa 2side kalitelidir ama s3 ün modası geçti artık ve o para thl ye verilmez
kesinlikle thl w8 sonuçta marka rom desteği olan bir telefon
Merhaba yaklaşık 1.5aydır feiteng h9500 kullanıyorum . şimdiye kadar ne birkere kasma ne kapanma hiçbirsıkıntı yaşamadım. s3 kullandım ve onu hiç aratmadı. kasa olarakta kaliteli. kılıfsız kullanıyorum ama hala tek cizik yok. nasıl oldu anlamadım ama güzel . ben yandex shell 3d yükledim arayüz çok iyi oldu oda.kamera performansı hernekadar 13mp desede 8mp ayarında gayette net çeküiyor. 3g vs sıkıntısız. kayıt işlemi desen 10sn. çift hat aktif kullanıyorum. 3g sürekli açık . oyun falan derken şarj sabah alınca ögleden sonra 2-3 gibi bitiyor. sadece arama yapıldıgında 3g kısıtlı olursa 1günü çıkarıyor zorda olsa.
quote:
Orijinalden alıntı: b_turker
Merhaba yaklaşık 1.5aydır feiteng h9500 kullanıyorum . şimdiye kadar ne birkere kasma ne kapanma hiçbirsıkıntı yaşamadım. s3 kullandım ve onu hiç aratmadı. kasa olarakta kaliteli. kılıfsız kullanıyorum ama hala tek cizik yok. nasıl oldu anlamadım ama güzel . ben yandex shell 3d yükledim arayüz çok iyi oldu oda.kamera performansı hernekadar 13mp desede 8mp ayarında gayette net çeküiyor. 3g vs sıkıntısız. kayıt işlemi desen 10sn. çift hat aktif kullanıyorum. 3g sürekli açık . oyun falan derken şarj sabah alınca ögleden sonra 2-3 gibi bitiyor. sadece arama yapıldıgında 3g kısıtlı olursa 1günü çıkarıyor zorda olsa.
telefonunuzda manyetik sensör ve gps çalışıyormu? bendekinde pusula açınca manyetik sensor bulunamadı yada arızalı diyor, gps de hiç uydu bulmuyor... cevaplarsan sevinirim... ayrıca elimde bir tane feiteng 9500 sıfır var :) almak isteyen olursa...
quote:
Orijinalden alıntı: alantirikci
quote:
Orijinalden alıntı: b_turker
telefonunuzda manyetik sensör ve gps çalışıyormu? bendekinde pusula açınca manyetik sensor bulunamadı yada arızalı diyor, gps de hiç uydu bulmuyor... cevaplarsan sevinirim... ayrıca elimde bir tane feiteng 9500 sıfır var :) almak isteyen olursa...
ne kadar istiyorsun?
telefonun gps anteninde sıkıntı var. 50-100 mt fark geri kalan herşey çok iyi. buda sadece benim cihazda var. arkadasında aldı onda sıkıntı yok. şuan alacaksanız general mobile discovery tavsiye ederim. aynı i,şlemci ve telpa garantili 599 tl.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme