Şimdi Ara

THL W8 mi Feiteng H9500 mi Almalıyım ? SİZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TLH w8 agır bassada, h9500 S4 daha çok benziyor diye aklımı çeliyor hemde fiyat olarak daha makul.

http://www.pandawill.com/thl-w8-smart-phone-mtk6589-quad-core-android-41-1g-16g-50-inch-hd-ips-screen-white-p73668.html
    http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-white-p72955.html

Kullanan ve tavsiye edecekler varmı acaba ?

• Hiç fikri olan yok mu? :(
  • hocam feiten h9500 al çok güzel bir telefon thl den iyi ve daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekirkurt66

hocam feiten h9500 al çok güzel bir telefon thl den iyi ve daha güzel

daha önce kullandınız mı bu iki telefonuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

quote:

hocam nası olsa 2side kalitelidir ama s3 ün modası geçti artık ve o para thl ye verilmez
  • tedarikçim bana inew i4000 yolladı antutu skoru 12000 civarı telefon yeni cıkmıs bi dene test et dedi bakalım gelirse burda paylasıcam baktım güzel telefon özellikleri falan gayet iyi yazılım ve root konusunda sıkıntı yasamam diye düşünüyorum telefon geldimi baslık acıcam zaten videolu anlatım seklinde telefon bana 220 usd ye mal oldu bu arada
  • quote:

quote:

quote:

hocam nası olsa 2side kalitelidir ama s3 ün modası geçti artık ve o para thl ye verilmez

İyide THL 16 ROM
    Feiteng 4 G ROM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İyide THL 16 ROM
    Feiteng 4 G ROM

hocam bende bu rom işinin önemini anlayamadım en ağır rom 410 mb değilmi

• başka bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar nacizane bir tavsiye.. $200 civarı ve büyük ekran düşünüyorsanız..artık standart ekranlar phablet'lere gidiyor..min 5-5.5" ekran civarı..

http://www.pandawill.com/star-b6000-smartphone-mtk6589t-15ghz-android-42-3g-gps-57-inch-hd-screen-1g-8g-p75800.html

not:mtk6589T,Turbo yani, quad-core ama 1.5ghz..
  • quote:

Hiç fikri olan yok mu? :(

kesinlikle thl w8 sonuçta marka rom desteği olan bir telefon
  • Merhaba yaklaşık 1.5aydır feiteng h9500 kullanıyorum . şimdiye kadar ne birkere kasma ne kapanma hiçbirsıkıntı yaşamadım.
    s3 kullandım ve onu hiç aratmadı. kasa olarakta kaliteli. kılıfsız kullanıyorum ama hala tek cizik yok. nasıl oldu anlamadım ama güzel .
    ben yandex shell 3d yükledim arayüz çok iyi oldu oda.kamera performansı hernekadar 13mp desede 8mp ayarında gayette net çeküiyor.
    3g vs sıkıntısız. kayıt işlemi desen 10sn. çift hat aktif kullanıyorum. 3g sürekli açık . oyun falan derken şarj sabah alınca ögleden sonra 2-3 gibi bitiyor.
    sadece arama yapıldıgında 3g kısıtlı olursa 1günü çıkarıyor zorda olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_turker

Merhaba yaklaşık 1.5aydır feiteng h9500 kullanıyorum . şimdiye kadar ne birkere kasma ne kapanma hiçbirsıkıntı yaşamadım.
    s3 kullandım ve onu hiç aratmadı. kasa olarakta kaliteli. kılıfsız kullanıyorum ama hala tek cizik yok. nasıl oldu anlamadım ama güzel .
    ben yandex shell 3d yükledim arayüz çok iyi oldu oda.kamera performansı hernekadar 13mp desede 8mp ayarında gayette net çeküiyor.
    3g vs sıkıntısız. kayıt işlemi desen 10sn. çift hat aktif kullanıyorum. 3g sürekli açık . oyun falan derken şarj sabah alınca ögleden sonra 2-3 gibi bitiyor.

telefonunuzda manyetik sensör ve gps çalışıyormu? bendekinde pusula açınca manyetik sensor bulunamadı yada arızalı diyor, gps de hiç uydu bulmuyor... cevaplarsan sevinirim... ayrıca elimde bir tane feiteng 9500 sıfır var :) almak isteyen olursa...

• quote:

Orijinalden alıntı: alantirikci

quote:

Orijinalden alıntı: b_turker

Merhaba yaklaşık 1.5aydır feiteng h9500 kullanıyorum . şimdiye kadar ne birkere kasma ne kapanma hiçbirsıkıntı yaşamadım.

telefonunuzda manyetik sensör ve gps çalışıyormu? bendekinde pusula açınca manyetik sensor bulunamadı yada arızalı diyor, gps de hiç uydu bulmuyor... cevaplarsan sevinirim... ayrıca elimde bir tane feiteng 9500 sıfır var :) almak isteyen olursa...

ne kadar istiyorsun?

• telefonun gps anteninde sıkıntı var. 50-100 mt fark
    geri kalan herşey çok iyi. buda sadece benim cihazda var. arkadasında aldı onda sıkıntı yok.
    şuan alacaksanız general mobile discovery tavsiye ederim. aynı i,şlemci ve telpa garantili 599 tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.