Şimdi Ara

acil!! P970 vs. P920 3D sizce hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu ikisi arasında kaldım yardım edin ne olur...

siz olsanız hangisini alırdınız (para sorunu yok)

ben genelde müzik dinlerim oyun oynarım fotograf cekerım ayda yılda da bir video

sizce ?

• güncel ++
  • P920 alırdım. Oyun meraklısı isen xperia play alabilirsin.
  • yok hocam sony mony istemem illa LG olacak :)
  • hadi beyler önerin yaw :)
  • 5 gündür p920 kullanıcısıyım her yönüyle mükemmel 3d side fazlası uygulamalar oyunlar için android işetimli bir cihaz olduğu için fazla söze gerek kalmıyor.Ayrıca 30 a yakın uygulama ve oyun yüklememe rağmen gram kasma yapmadı zaten dual çalışan bir alt yapıya sahip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qonsensus

arkadaslar bu ikisi arasında kaldım yardım edin ne olur...

siz olsanız hangisini alırdınız (para sorunu yok)

ben genelde müzik dinlerim oyun oynarım fotograf cekerım ayda yılda da bir video

sizce ?

3d blacki katlar ikiye böler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu iki telefon rakip olamaz... Bütçen yeterliyse pek tabi p920 al , Donanımsal olarak ondan güçlü telefon yok su an piyasada..
    En iyi smartphone'lar arasında yer alıyor 3D oyunlarda çok keyif alacaksın sistemsel olarak hız konusunda sıkıntı çekmeyeceksin çünkü..
    Benim tavsiyem optimus 3d, ama bütçen yetersiz ise optimus black almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum
  • sende zor bir seçimde kalmışsın arkadaşım.. bende optimus black var.. oyunumuda oynuyorum, fotoğrafımıda çekiyorum.. herşeyi yapıyorum..
    optimus 3d arkadaşların dediği gibi güçlü bir donanıma sahip...
    ama bana göre tasarımı,kalınlığı,nova ekranı yüzünden optimus black en iyisi..
    bence sen kendin bizzat dene ikisinide... ona göre karar ver...
  • beyler 2 haftadır bunu düşünüyorum açıkçası gerçkekten bu 2 SP psikolojimi bozdu

1 ay önce (3D'nin oldugunu bilmiyordum) blacke resmen hastaydım fakat geçen gittim gördüm elime aldım telefon resmen al beni diyor(3D)

bence ben 3D alacağım :)

(3D' nin 2.3 güncellemesi de var mı ?)
  • quote:

beyler 2 haftadır bunu düşünüyorum açıkçası gerçkekten bu 2 SP psikolojimi bozdu

1 ay önce (3D'nin oldugunu bilmiyordum) blacke resmen hastaydım fakat geçen gittim gördüm elime aldım telefon resmen al beni diyor(3D)

bence ben 3D alacağım :)

(3D' nin 2.3 güncellemesi de var mı ?)

beyler diyorsun da belki aramizda bayanda vardir :)

hayirli olsun arkadasim... optimus 3d android 2.3'e guncellenebilir.. alinca izlenimlerini bekliyoruz...
  • bende para olsaydı kesin 3d alırdım neden optimus black alayımki saçmalık olur.
  • pek mobilden ama gözünün yaşına bakma 3d al sonuçta fark yaratan bi teknoloji okulda millette galaxy 2 iphone falan var ortamda millet geliyo benim 3d cihaza bakıyo kimse ne iphon ne galaxy s2 görüyor herkes aa bak 3d diye atlıyo
  • kardeşlerim sıkıntı çıktı biraz inşallah bu hafta içinde halledeceğiz..

izlenimler konusuna gelince;
    gerekli video, resim vs. paylaşımı da yapacağımı belirteyim önerileriniz için çok teşekkür ederim var olun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

pek mobilden ama gözünün yaşına bakma 3d al sonuçta fark yaratan bi teknoloji okulda millette galaxy 2 iphone falan var ortamda millet geliyo benim 3d cihaza bakıyo kimse ne iphon ne galaxy s2 görüyor herkes aa bak 3d diye atlıyo

Optimus 3D fark yaratır diyorsun sırf bunun için bile alınır cihaz
  • hocam sen kararını vermişsin sanırım doğru da yapmışsın. tamam optimus black süper bir smartphone, sınıfındaki en iyi smartphone'lardan bir tanesi ama donanım olarak optimus 3d çok daha üstün. gözlüksüz 3d izlenebilen ekranı ve 3d kayıt özelliği apayrı bir hava katıyor cihaza. ddr2 ram kullanıyor olması da cabası. veri aktarım hızı mükemmel olmalı. şimdiden hayırlı olsun :)
  • teşekkür ederim kardeşim inş. bi elime geçsin de :)
  • quote:

teşekkür ederim kardeşim inş. bi elime geçsin de :)

eline geçtiği zaman deneyimlerini paylaşırsan mutlu olurum. bakalım memnun kalacak mısın? :)
  • Ikisinide almazdim.
    Neden çünkü bu iki telefona android 4.0 ICS update gelmeyecek ne yazik ki.

Ha para sorun degil ,3-4 ay sonra aldigimi verip yenisini alirim dersen baska.

Konu ile ilgili Kaynak, Gsmarena basta olmak uzere bircok site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 29 Ekim 2011; 12:12:00 >
  • valla usta benim için 4.0 problem değil..2.3 yüklensin gingerbread bana yeterli olur..sonuçta telefon server almıyoruz :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.