Şimdi Ara

This War of Mine (2014) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
12
Favori
21.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thetigerclow

    Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi? 10. Günde boş yer kalmıyor diğier yerler silahlı adamlarla dolu.O yerlere gittiğimde elimde bıçak oluyor adamlarda silah ölüyorum.Metal atölye yükseltecem ama o kadar malzemem yok.3 kere 10. günden sonra 1 kişi öldü.Bende oyunu ölmeden bitirmek istediğimden tekrar başladım.Su an kendi hikayeni yaz modunu oynuyorum 10. Gündeyim 1 kişi öldü odun,bileşik kalmadı.2 Soba var ev 4 derece.4.günde kar başladı.Oyunu bilen yardım etsin!!

    Silahları yapmaktansa çalman çok daha kolay. Hele roman varsa elinde rahat halledersin. En azından benim oynadığım zaman öyleydi
  • arkadaşlar çoğu bölgeye gidemiyorum savaş dolayısıyla ulaşılamıyor diyor bunun sebebi nedir
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    Dönemsel olarak bu ara ar gerçekleşir. Çetin savaş dönemi bazı yerlere gidemezsin. Kardan dolayı bazı yerlere gidemezsin.
    Kalıcı değil geçici bir durumdur, illa ki düzelir
  • Konu ölmüş yav.. Yeni DLC çıktı haberi bile olmamış
    This War of Mine The Little Ones DLC:
    http://store.steampowered.com/app/481090/
  • Arkadaşlar oyun orjinal fakat üzerine tıkladığımda oyun açılmıyor 1-2 saniye fare imlecinde kum saati işareti çıkıyor daha sonra hiçbir şey olmamış gibi kalıyor bir türlü çözemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ustanak

    Konu ölmüş yav.. Yeni DLC çıktı haberi bile olmamış
    This War of Mine The Little Ones DLC:
    http://store.steampowered.com/app/481090/

    Hocam oyunu oynadıysanız mermi nası yapıyoruz ?
  • Aslında oyunu çözünce hiç zor değil,ben yeni bir taktik oluşturdum ilk önce gittiğim evlerden silah buluyorum sonra yiyeceği bol olan yerlere gidiyorum mesela örnek vereyim askeri us

    İlk gidişimde temizliyorum orayı silahları alıyorum çıkıyorum 2.gün ise yemek ilaç vs topluyorum

    Son oyunumda herhalde 45 günün 10 unu atlamisimdir yemek bollugundan

    Bir de saçma olan şu ben meydana borisle gitmiştim yanlışlıkla birine ateş ettim orda beni öldürdüler sonraki gün roman ile gittim adamlar beni kovdular ordan bu çok saçma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu mobilden 44 günde bitirmiş bulunmaktayim. İlk oynayışda bitirdim. Hiç taktik falan yapmadan dümdüz oynadım. 25. Güne kadar herşey iyiydi. Bizim üçlüden pavle yatakta öldü. Kız intihar etti. Aşçı vuruldu. 25 günden 35e kadar ihtiyar matematik hocasiyla hayatta kalmayi zorda olsa basardim. Yemegi kısıtlı yedim baskinlardan kereste calip takas ettim. Sonra itfaiyeci geldi tüfeğimiz oldu iyi yağmaliyordu. İhtiyar hastalandi iki gümde bir bir doz ilaç vermeye calissamda yasamasi zordu. İtfaiyeci ise öldürdüğü insanlardan ve yağmaladigi evdeki insanlari düşünmekten depresyona girmişti. Günler birbirini kovaladi 42.ci günde matematikciye veda ettim. Emegi büyüktü. Zira itfaiyeciyi o adam sayesinde sakinlestirmistim. Daha sonra itfaiyecimizde atesli hastaliga yakalandi. Tam ağırlaştığı anda savaş.bitti.
    Modern dünyanin savaşını iliklerine kadar hissetiginiz bir oyun.
    Eğer savaş konseptini seven arkadaslar varsa onlara vailent heartsida öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 13 Eylül 2016; 1:02:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    Bu askeri üs için verdiğiniz ipucu tutmuyor hocam. Oraya ne zaman gitsem adamım ölüyor.
  • Mükemmel bir oyun.
  • Ya önceden çok duyuyodum bi kaç tanede video izlemiştim ama alıp oynamam diyodum, Çünkü benlik oyun değildi.. Sonra indirim döneminde 6 TL olduğunu görünce oyun yokluğundan bi kaç oyunla beraber almış bulundum, oyunda bi kaç gün oynadım şimdiden silah elmas sigara mermi tütün et su tahta Ocak ivir zivir v.b.v.b şeyleri buldum yaptım ettim ama neblim bünyem mi kaldırmiyo yoksa ben mi yaşlandım, kaldırmiyo artık bünyem herhalde oynarken böyle içim bayılıyo ya.. Oyun kötü olduğu için değil hikayesi atmosferi insanı derinden etkiliyo.. Gidilen mekanlardan, altı üstü bir tahtaya bile muhtaç kalmak falan anlamlı bi oyun.. Sırf bi tane tahta eksik diye geceyi bekledim yatak yapamadım adama, ertesi gün hastaydı falan adam ölmüştü.

    Bence oyunun mottosu; Risk alırsan ölürsün, Risk almazsan Daha çabuk ölürsün.. Ölüm bu oyunda kaçınılmaz gibi bişey,Yaşamayı öğrenmek için ölmek gerekiyor.. Oyuna ilk başladığınızda herşey resmen kolay modda herşeyi toplamaya falan başlıyosun ama gün ilerledikçe işin göründüğü gibi olmadığını anlıyorsun..

    Bakalım ara sıra nadiren oynarım herhalde yada hiç oynamam..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    Ya önceden çok duyuyodum bi kaç tanede video izlemiştim ama alıp oynamam diyodum, Çünkü benlik oyun değildi.. Sonra indirim döneminde 6 TL olduğunu görünce oyun yokluğundan bi kaç oyunla beraber almış bulundum, oyunda bi kaç gün oynadım şimdiden silah elmas sigara mermi tütün et su tahta Ocak ivir zivir v.b.v.b şeyleri buldum yaptım ettim ama neblim bünyem mi kaldırmiyo yoksa ben mi yaşlandım, kaldırmiyo artık bünyem herhalde oynarken böyle içim bayılıyo ya.. Oyun kötü olduğu için değil hikayesi atmosferi insanı derinden etkiliyo.. Gidilen mekanlardan, altı üstü bir tahtaya bile muhtaç kalmak falan anlamlı bi oyun.. Sırf bi tane tahta eksik diye geceyi bekledim yatak yapamadım adama, ertesi gün hastaydı falan adam ölmüştü.

    Bence oyunun mottosu; Risk alırsan ölürsün, Risk almazsan Daha çabuk ölürsün.. Ölüm bu oyunda kaçınılmaz gibi bişey,Yaşamayı öğrenmek için ölmek gerekiyor.. Oyuna ilk başladığınızda herşey resmen kolay modda herşeyi toplamaya falan başlıyosun ama gün ilerledikçe işin göründüğü gibi olmadığını anlıyorsun..

    Bakalım ara sıra nadiren oynarım herhalde yada hiç oynamam..

    hayatta kalma türünü sevmiyorsan yada aşina değilsen oynamak zor olur bu tür oyunları. tabi baya da bi zaman gerektirir. oyun baya başarılı olmasına rağmen en fazla 3-4 kez oynatır kendini sonra salarsın zaten.




  • iyi akşamlar oyunu yeni aldım kurdum fakat açılışta siyah ekranda kalıyor nasıl düzeltilir başına gelen var mı?

    silip tekrar indirmek istemiyorum malum adil kullanım dolunca 3mb işkence oluyor.
  • Oynayın,oynattırın
  • arkadaş oyun sefalet içinde oynarsan uzun soluklu ama oyunu çözüpte herşeyi milimetrik hesaplarla mükemmel yürütürsen 20 günde savaş bitiyo belki daha kısa sürede bitirende vardır ben rambo gibi askeri üsse girdim milleti bıçakla öldürüp sessizce üssü feth ettim üss den baya feedlendim bitti arkadaş 19. günde savaş :D
    ama ilk oynadığımda açlık içinde 50. günde hayata gözlerimi yumdum D:
  • Bolluk ve bereket içindeyken oyun bitti. Bol miktarda yemek, ilaç , kaliteli sigara, alkol,kahve, silah, herşey vardı. Bütün geliştirmeleri yaptım, çocuk için bütün oyuncakları ürettim. Oyunu çözünce oyunun bitme süresi kısalıyor. İlk bitirdiğimde sonunda çıkan yazıda adamların psikolojisi düzelmedi, bir tanesi yüksek dozdan filan ölmüş. İkincisinde adamlar savaşın etkilerini çok kısa sürede atlatmış,kimisini karsını, eski dostlarını filan bulmuş mutlu mesut yaşamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gerçekten çok güzel arkadaşlar.Bu zamana kadar yapılan bütün savaş oyunlarında hep asker rolünü üstlendik ve arka planla çok ilgilenmedik.Bu oyun bizi arka plana bakmaya zorluyor her anlamda.
  • Hala oynayanlar var mı :D Gerçekten bir şaheser
  • Oyuna basladıgınızda 3 karakterle basladınız dıyelım bu 3 karakterı oyun sonuna kadar oldurmeden mı bıtırıyorsunuz.Yoksa tek kısı kalıp mı bıtırıyorsunuz.

    Ben 3 kısı ıle basladıysam 3 kısı ıle bıtırmeye calısıyorum bırısı olunce tekrar bastan baslıyorum.Ben mı yanlıs yapıyorum yoksa sız mı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.