Şimdi Ara

Thiefi aldım (Yorum ve SS'ler eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İST içindeki 2 tanıdığım ithalatçı getirtmiş satıyor

Alan oynıyan varmı ? yarın alıcam gitmeyede oyun nasıl ?

Spoiler vermeden fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Edit :

Arkadaşlar Thief i bugün 145 TL'den aldım ,

Oyundan yapay zeka ve Atmosfer açısından bir kaç SS;

Yükleme süreleri ;

Oyunun yükleme süreleri yaklaşık olarak ölünce respawn da 10-20 saniye arası ,

Bölüm geçişleri 25 - 30 saniye arası

Hikaye ;

Spoiler vermeden hikayenin tatmin edici olduğunu söyliyebilirim aslında oyundaki hikayeyi atmosfer ve oynanış sırtlıyor atmosfer o kadar etkileyiciki hikayeye kapılıveriyorsunuz.Benden 7/10 aldı.

Grafik ;

BF4 ve bir Killzone SF değil tabikide hatta belki bir Dead Rising 3 bile değil ama atmosferin karanlık bir yapıya sahip olması ve sinematik sahnelerde + grafikler bana tatmin edici geldi , 7/10.
    Yapay Zeka ;

Öncelikle berbat yorumlar var oyunla ilgili fakat oyun karanlığa öyle bezenmişki gardiyanlar sanki karanlığı hiç göremiyor ve ışık olunca veyahut karanlıkta bile olsa yaklaşınca fark ediyorlar bence yapay zekayı bu kadar kötülemek yanlış benden 6/10 alıyor.

Bunun dışında sormak istediğiniz varsa cevaplarım ,

Parasını hak ettimi ? bu zamanda evet etrafta oyun yok ve parasını hak etti diyebilirim , İnfamous , Drive Club , The Order 1886 vb.. oyunlar çıkınca bu oyun 100 TL'den anca 2. el alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 22 Şubat 2014; 22:44:29 >

• Aldım iki gündür büyük bir keyifle oynuyorum.Grafikler vasat bunu şimdiden söyleyeyim bir beklentiniz olmasın ama gizlilik öğeleri ve genel atmosfer muhteşem bana göre.Tabi öznel bir yargı gameplay vs. izlerseniz fikriniz şekillenecektir.
    Edit : İmza harika,Hayki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The False Shepherd -- 21 Şubat 2014; 21:31:48 >
  • The False Shepherd kullanıcısına yanıt
    Grafik konusu PS4 içinse bi kalbim burkuldu neyse konsol oyuncusuyuz farketmezde kötü grafik bilemeyeceğim neyse yarın kesin alıyorum o zaman teşekkürler yorum için ,

İmza aynen adamın kalemi mükemmel Bir kaç milyar soluk teşekkürler parçasından tavsiye ederim iTunes'de 6,99 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

Grafik konusu PS4 içinse bi kalbim burkuldu neyse konsol oyuncusuyuz farketmezde kötü grafik bilemeyeceğim neyse yarın kesin alıyorum o zaman teşekkürler yorum için ,

İmza aynen adamın kalemi mükemmel Bir kaç milyar soluk teşekkürler parçasından tavsiye ederim iTunes'de 6,99 :)

Hocam dedigim gibi oyunu biraz sevmezseniz tahminen hic begenmezsiniz.Benim cok hosuma gitti ama genel olarak ortada bir oyun dedigim gibi buyuk beklentiye girilmemeli.

Album de var müdür, ufak çaplı 40-50 albumden olusan bir Turkce Rap album arsivim var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The False Shepherd kullanıcısına yanıt
    Ne güzel ya bende bi Rapstar , Organize oluyoruz Vol 2 , Sekiz 2 birde Birkaç milyar soluk var :D Cezayla killa hakanın albümüde vardı heralde ,

Red çıkarıcak onuda alacam neyse konuyu saptırmıyayım teşekkürler tekrar :D
  • quote:

Ne güzel ya bende bi Rapstar , Organize oluyoruz Vol 2 , Sekiz 2 birde Birkaç milyar soluk var :D Cezayla killa hakanın albümüde vardı heralde ,

Red çıkarıcak onuda alacam neyse konuyu saptırmıyayım teşekkürler tekrar :D

Güzel hocam zevklerimiz yakın kaliteli albümler neyse cidden konu fazla saptı iyi oyunlar :)

• Ben oyunu bugün aldım, jelatinini hala açmadım alırken puanlarına bakayım dedim ama daha incelemesi yoktu; ign ve gamespotta. Eski thiefleri oynamıştım pek sarmamıştı. Bugün aldıktan sonra aklım bf4'te kalmıştı, olmazsa iade edip bf4 alayım, iyi değilse?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Dostum uzun idare edicek bişey arıyorsan 10 aralıktan beri BF oynuyorum 93 levelim ve Second Assault felan fena sarıyor ,

Tavsiyem uzun vadeli bişey istiyorsan Theif i yemişim BF4 al , yanında hikaye yenilikçi bazında Theif alabilirsin.
  • Hocam Dishonered'i oynadıysan eğer Dishonered'e çok benziyor oynanış.
  • Saolasın hocam, bende öyle düşünmüştüm ama bir an gaza gelip yeni oyun diye thief'i aldım. Aslında bu kadar para verip orjinal oyun alıyorsan multisi olmayanı almıyacaksın zaten. Gerçi thief'in multisi varmı bilmiyorum. Battlefield 4 hele bir de premium ise kaçmaz tabi

• Ben kısmet olursa yarın Theif alacağım 90'lardaki seriyide çok seven biriyim. Umarım Senaryo ve oynanış bozulmamıştır. Grafik olarak süper bişey beklemiyorum tomb raider gibi olsa razıyım açıkcası. Oynanış mekanikleri aynı olsa bile uzun süre götürür ps4 de beni.
  • Hocam alıp oynamadım ama ps4 üzerinden izlediğim kadarıyla;

* Yapay zeka berbat.aynı assasins creed yapay zekasına benziyor ama bundan ne aşşağı ne de yukarı
    * Oyunda aşırı çok yüklemeler var ordan geçiyorsun zırt yükleme burdan geçiyorsun falan filan..
    * Ortam ambians harika gözüküyor ben önceki serileri bilmiyorum ama bu oyunun gerek mekanı yada ortamı çok iyi .

Bence ilerde plus ile verirler o zaman oynarım. hani benim için para vereceğim oyunlardan birisi gibi durmuyor sizi bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Hocam alıp oynamadım ama ps4 üzerinden izlediğim kadarıyla;

* Yapay zeka berbat.aynı assasins creed yapay zekasına benziyor ama bundan ne aşşağı ne de yukarı
    * Oyunda aşırı çok yüklemeler var ordan geçiyorsun zırt yükleme burdan geçiyorsun falan filan..
    * Ortam ambians harika gözüküyor ben önceki serileri bilmiyorum ama bu oyunun gerek mekanı yada ortamı çok iyi .

Bence ilerde plus ile verirler o zaman oynarım. hani benim için para vereceğim oyunlardan birisi gibi durmuyor sizi bilemem

Ps4 çıktığından beri plus ile verilen oyunları gördükçe; bu oyunun plus ile hiç verilmiyeceğini düşünüyor insan

• Bu arada başlığı düzeltirsen iyi olur.
    Theif değil Thief olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Hocam alıp oynamadım ama ps4 üzerinden izlediğim kadarıyla;

Ps4 çıktığından beri plus ile verilen oyunları gördükçe; bu oyunun plus ile hiç verilmiyeceğini düşünüyor insan

eh ileride vericeklerdir hiç kuşkusuz. bu zamanlarda plus için ps4 te adam akıllı oyun yok maalesef.

• Beyler aldım oyunu yeni geldim eve görüşlerimi yazarım 1-2 saat oynıyayım 145 den aldım bakalım parasına deydimi..
  • quote:

Beyler aldım oyunu yeni geldim eve görüşlerimi yazarım 1-2 saat oynıyayım 145 den aldım bakalım parasına deydimi..

Beklemedeyiz hocam iyi oyunlar

• Oynayanlar var
    http://www.twitch.tv/directory/game/Thief

1 saattir izliyorum ps4 için almaktan vazgeçtim kötü olduğu için değilde ps4'lük bir olayı yok yani. Bi şekilde daha ucuza ps3'te alıp oynamak daha mantıklı gibi
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka hakkında çok eleştiri var , Doğru ,

Yeni çektim ss i karşıdaki gardiyan beni görmüyor !

• Ps3'de nasıl acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.