Şimdi Ara

Thermaltake TSUNAMI VS SHARK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki kasa arasında kaldım. aslında shark ı almak istiorum.ama yüksekliği 54 cm. bilgisayar masamın kasa bölmesine sığmıyo.(ancak üstteki çekmecemi iptal edersem sığar ) shark 140 , tsunami 130 dolar . bu kasalar arasında soğutma ve sessizlik bakımından çok fark varmıdır? çekmecemi iptal etmeye değer mi ? önerilerinizi bekliorum.

Tsunami :
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=Ppq3u6cTFXd164By1TDgKO3yPPsT7R&ad=kasa&ur_no=264

Shark :
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=Ppq3u6cTFXd164By1TDgKO3yPPsT7R&ad=kasa&ur_no=318[/url]

• valla tsunamiyi bilmem ama sharkın fanlarını minimum da bile çalıştırdığında elini içeri sokarsan üşüyor. ve yanda ızgara olmasına rağmen çok ama çok az ses çıkarıo (en azından benim bilgisayarımda) çekmecene ben karışmayım
    senin için sanırım tsunami daha iyi olacaktır ama sisteminin ne kadar ısınacağını göz önünde bulundurup karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 20 Şubat 2006 16:47:15 >
  • @darthnihilus:

Çok tatlı bir konfigürasyonun var Bu arada o X1800XT'den memnun musun? 3DMark05 ile benchmark yaptın mı hiç?

@saviola83:
    Bende imzamdaki sistemi ve işlemciyi (2.8@3.6) Tsunami'de sorunsuz kullanıyorum

Shark Server Tipi kasa, tabi ki onun hava sirkülasyonu Tsunami'den iyidir. En azından 4-5 derece fark eder. Armor ile Tsunami arasında neredeyse 8-10 derece fark vardı bende. Ama Tsunami boyuna göre çok iyi bir iş çıkarıyor. Kasayı yere koysaydın kesinlikle Shark al derdim. Ama masan nasıl brşey bilmiyorum Açıkcası benimki pahalı bir masaydı ve kıyamadım. Armoru satıp Tsunami aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.