Şimdi Ara

thermaltake soprano rs 101 ve işlemci almak istiyorum yardım?kullanan ve bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc topluyorum.ama bıraz kafam karıstı yardımcı olursanız sevinirim.şimdi düşündüğüm sistem şu:

amd x3 710 --- yok
    gigabyte ma78g-ud3h ----yok
    320 hdd ---- var elimde
    4gb ram ---- var elimde
    sapphire hd4830 5121mb 256 bit ekran kartı ---- yok
    thermaltake soprano rs 101 (430w) ---- yok

arkadaslar var dediklerim aldıklarım digerleride almadıklarım.sistemi oyun ve grafik amaclı kullanıcam.corel,photoshop, catia gibi programlar acıcam.amd 5200 işlemci vermıslerdı.ama kastırma yaptı programlarda ve internette.bu thermaltake nin psu su yetermi bu sistem için.birde işlemci yeterlimi benım kullanımım iiçin.[size]

http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1184&ID=1454

• selam arkadaşım ben aldım bu kasadan 3000 mhz e oc lu sistem bide ati 4770 taktım sorun yok gerçi 300w fps psum da çalıştırır bu sistemi psu kaliteli olduktan sonra bu forumdaki abartı tvsiyeleri ciddiye allma ,neyse bu kasanın psu su aşırı sesli kafam şişti bilmiyorum fanı değişir mi. bide kasanın içi oldukça ufak ama abartı soğutma sistemleri koymayacaksan problem yok.
    bide o ekran kartını alma 4770 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 5 Mayıs 2009; 2:40:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iorfa

selam arkadaşım ben aldım bu kasadan 3000 mhz e oc lu sistem bide ati 4770 taktım sorun yok gerçi 300w fps psum da çalıştırır bu sistemi psu kaliteli olduktan sonra bu forumdaki abartı tvsiyeleri ciddiye allma ,neyse bu kasanın psu su aşırı sesli kafam şişti bilmiyorum fanı değişir mi. bide kasanın içi oldukça ufak ama abartı soğutma sistemleri koymayacaksan problem yok.
    bide o ekran kartını alma 4770 al

arkadasım saol tavsıyen ıcın 4770 cıktımı ben cıkmadı dıye bılıyorum.bu kasanın sessız oldugunu soyluyolardı onu yıne arastırırım.arkadsın bırıde ust kısma delık acmıs bu forumda gordum guzel olmus kasası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.