Şimdi Ara

ÇOK ACİL Cooler Master Seidon 240 V İYİ MİDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soru başlıkta şu an kullandığım thermaltake performer 3.0 (120 mm lik versiyon) dan iyi midir ? üzer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 13 Haziran 2017; 16:15:8 >

• almayı düşündüm ancak ses sorunu olduğunu söylüyorlar ses rahatsız etmez diyorsan fiyat iyi alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unchange

almayı düşündüm ancak ses sorunu olduğunu söylüyorlar ses rahatsız etmez diyorsan fiyat iyi alabilirsin.

performansı iyi midir hocam araştırdım da pek bir şey bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 13 Haziran 2017; 16:19:25 >
  • youtube da 1-2 video var ama bende çok detaylı bir yazı göremedim sesten ötürü almamaya karar verdim ama heran alabilirim yine:D
  • unchange U kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz ne kadar ve hangi platformda kullanacaksınız?
    http://www.sinerji.gen.tr/dark-aquaforce-w240-240mm-sivi-sogutma-pmu72080?gclid=CjwKEAjwvYPKBRCYr5GLgNCJ_jsSJABqwfw7VuuR0k-6GoN27LCTupvF3xmoPST1ckl9YW_vs9Pw3BoCXM3w_wcB
    Öneririm, ryzen içinde harika işler çıkarıyor

• CagriErcan kullanıcısına yanıt
    Seidon amazondan alınıyor 180-200 lira arası bir rakama insanı cezbeden de fiyatı aldım umarım pişman etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • unchange U kullanıcısına yanıt
    Çok çok slient modda kullanırsınız hocam. 180-200 tl o soğutucu için fazla değil.
    Sanırım en ucuzu burada. Amazondan almakla iyi yapmışsınız
    http://www.nanokatalog.com/Cooler-Master-Seidon-240V-Islemci-sivi-sogutma,PR-99187.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.