Şimdi Ara

Thermaltake SHARK BTX Kasa Kullananlar Bakabilir mi? (Modifiye İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kasayı aldım buna ne gibi bir modifiye yapılabilir kullananlar aldıkları ürünleri ve nerden aldıklarıylada birlikde yazabilirmi

ben ankaradayım

kendinde 2 tane 12X2 fan var arkadaki ledli filan ama ne yapabilirim başka yan kapagı tam açık hale getirsem mi diye düşünüyorum

Thermaltake SHARK BTX Kasa Kullananlar Bakabilir mi? (Modifiye İçin)

• hiç yorumu olan yok mu arkadaşlar 10 kişi bakmış ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 6 Mayıs 2006; 19:31:10 >
  • Başlığı daha düzgün yazarsan belki yardımcı olur herkez.
    Sen sadece Thermaltake SHARK BTX Kasa kullananlardan yardım istiyorsun

Bu arada kimse cevap vermek zorunda değil "BAN" smilie si koyman anlamsız.
  • Bence kasa ustunde agir bi degisiklik yapma. Orjinali cok guzel - kablo toplama kitleri falan kullanarak icini daha derli toplu yapabilirsin. Benim görüşüm bu...
  • kasa btx değil ATX
  • sitesinde btx diye geçiyor dostum

ayrıca ban kelimesini o anlamda kullanmadım ben
  • yanlış... ATX kasadır kendileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicariouS -- 6 Mayıs 2006; 21:13:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bütün kasaların yan tarafının plex olmasından yanayım böyle bi modla başlayabilirsin mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

ben bütün kasaların yan tarafının plex olmasından yanayım böyle bi modla başlayabilirsin mesela.

Dostum Nası Yapabilirim nerde yaptırabilirim plex yan zaten plex olmasada açık ama yinede plex yaptırmak istesem nası ne şekilde

kendim yapabilimiyim orj pek bozmak istemiyorum malum tt 200 ytl para verdim kasaya
  • plexy yapacaktın madem nie o kadar para saydın o kasaya. kandalf alsaydın bari. ha bide o kasa hem atx hemde btx oluyo
  • kandalf o anlık yokdu mavide mecbur plex o kdr şart deil ben kasamden memnunum yaw
  • memnundan bırak doal haliyle kaslın zaten çok şık bi kasa
  • aga bende thermaltake kandalf var sen bence bu kasa üzerinde bir şey yapma böle kalsın bu hali daha iii ama biri değişik renkli neonlu fan koyarsan eminim ki daha güzl duracak
  • bencede bu hali daha iyiolucak
  • pek bişiy yapamazsın gibi geliyor bana. en çok yan pencereden kaybediyor
  • Kasa super gozukuyor degisiklige gerek yok bence ama alternatif olarak yan kapagi pencereli yapabilirsin tabi ama bence bu hali gayet guzel.
    Ayrica sitesinde BTX olduguna dair bir yazi goremedim ATX diyor zaten kasa BTX kismindada gozukmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 18 Haziran 2006; 13:22:06 >
  • Vay be koskoca forumtr donanim moderatörü büyük kişilik caner bilgisayar hakkında yardım istiyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.