Şimdi Ara

Aerocool vs-9 kasama mod sorular :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kasam aerocool vs-9 kafamdaki proje şudur gördüğünüz gibi kasada kablo saklama yok bunun için kablo saklama delikleri açmak istiyorum bunu ufak elektrikli el testeresi hariç ne ile yapabilirim ev aletleriyle yani çünkü 0.5 mm secc çelik kasa ve neyle bunu yapabilirim bilemiyorum kasamın yan tarafını AMFİBİ abimize full plexi yaptırarak sadece bir 14 cm delik açtırıp oraya akasa viper fan koyacağım bu konuda fikri olan başka önerisi olan ve delikleri nasıl açabilirim biraz fikir verirseniz memnun olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 18 Aralık 2011; 15:25:18 >

• Kablo saklama delikleri açsan bile arkada yeterli boşluk yok kapağı kapatamazsın.

Orijinalden alıntı: Blackankas

Kablo saklama delikleri açsan bile arkada yeterli boşluk yok kapağı kapatamazsın.

Arkada yeterli bi boşluk var çünkü arka taraftaki çelik kısımın önünde bi tümsek var ortalama 24 pin kablo kalınlığı kadar oda bu sıkıntımız çözüyor :)
    Gigabyte 880gm-ud2h / AMD Athlon II X3 445 (3.4GHz)/Corsair 6 Gb 1333Mhz Ram / İntel 520 60Gb SSD Samsung 500GB HD502HJ /MSI R6850 Cyclone Power / Samsung P2250 /Mid Atx Modiing Kasa / High Power 500W Psu /
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

Tam kare değilde yuvarlak şekilde iyi bir matkapla delip, deliği kablolar gececek kadar genişletebilirsin.

Hocam onu bende düşündüm ancak 24 pin kablo sığmıyor o şekide sıkıntı orda mecbur dikdörtgen yapacağım keski yada demir makasıyla becerebilirimiyim acaba :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.