Şimdi Ara

Nzxt h6 flow beyaz boş kasa ve ekstra Nzxt fanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Nzxt h6 flow beyaz boş kasa ve ekstra Nzxt fanlar

Not: Kargoya sıcak bakmıyorum, öncelikli olarak elden teslim tercih ediyorum...

Kasa sıfıra yakın temizlikte, eziği, vuruğu olmayan pırıl pırıl bir kasadır. Soğutma performansı ve sessizliği muhteşem olan kasa bu güne kadar kullandığım en iyi hava sirkülasyonuna sahip ve bunu sessizce yapan en iyi kasadır. Çocuklarım ekranlı lcd fan istedi ve lian li kasa+ fanlara geçtiğim için kasa boşa çıktı. Kasayı aldığınızda önde 3 adet argb nzxt fan ile geliyor. Ben ekstra olarak alta 2 tane 140mm nzxt yüksek performanslı fan, arkaya da yine kutulu ve garantili yüksek performanslı f120 rgb duo fanını alarak taktım.Gel gelelim bu fanları kullanabilmem için nzxt çevirici-çoklayıcı kablo gerekiyormuş. Ekstra para verip bu kabloyu da aldım ve kasa şu an bütün fanlar+argb ler ile mükemmel bir uyum içerisinde. Fotolardan birinde sistem kurulu hali de görünmekte. Kasanın garantisi ve kutusu bulunmakta ancak garajda duran kutuya kedi yavruladığı için köpüğünü baya tırmalamışlar. Yine de sağlam bir şekilde kutulayıp gönderirim (kargo durumunda mesuliyet alıcıda olmak kaydıyla).

Fiyat: 7500TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tokat Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kasa çok güzelmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.