Şimdi Ara

THEGODISNOWHERE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük gazetelerimizin birinde yönetici semineri veren bi uzman, Türklerin dünyadaki en kötümser milletlerden biri olduğunu iddia etmiş. Bunu kanıtlamak için de küçük bi test yapmış. Tahtaya aynen şu şekilde, kelimeleri bitişik olaraktan bi cümle yazmış: "THEGODISNOWHERE" Bi'kaç saniye sonra da tahtayı silip katılımcılardan okudukları cümleyi yazmalarını istemiş.

Salondakilerin heepsi bu cümleyi önlerindeki kağıtlara, "THE GOD IS NO WHERE" diye yazmışlar. Yani, "Tanrı hiçbir yerde değildir" şeklinde. Uzman acı acı gülümsemiş. (Dediği çıktı ya çakalın) "Tam beklediğim gibi" diye mırıldanmış.

Çünkü Batı ulkelerindeki yapılan seminerlerde katılımcılar, bu cümleyi şöyle okurlarmış: "THE GOD IS NOW HERE!" Yani, "Tanrı şu an bizimle!"

----------------------------------------------------------------------------------

Beyler ne olur dini anlamayın super otesi hoşuma gitti bende turkler gibi okudum ama bence super otesi baklım siz nasıl okucaksınız ????

Birde boşluk için kusura bakamayın aşşağdaki kısmı gorup etki altında kalmayın die yaptım.....

• Bende öyle okudum
  • Ben avrupalılar gibi okudum yani ne değişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Ben avrupalılar gibi okudum yani ne değişti

Her zaman sen haklısın :) Yoksa uzman mı haklı?
  • Bende....
  • aLLa aLLa ben Direk normaL okudum anormaLLik bende mi :P ?
  • bizimki kötümserlik deil koruyuculuk hissi yani onu 2 türlüde okuruz. Ama iki türlü okuyanada okuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esermikli -- 21 Şubat 2005, 14:59:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    blaxiS
    20 yıl önce açıldı
    bugunbendensin.com
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla kötümser olduğumu biliyordum artık tescilli.Çok güzel ama.HLL!
  • ben bile öyle okudum yaw
  • hehehe ben avrupalılar gibi okudum..
  • bunun türklükle ne alakası var kardeşim, ben de normal okudum...
  • nowhere ayrı yazılmaz bitişik yazılır. saçmasapan birşey kaale alınmaması gereken. bunun türk versiyonunu siz mi uydurdunuz yoksa size de mi başka biryerden geldi?
  • Türkler gerçekten de öyle mi okuyorlarmış? bu süper bişey yahu? Yani bu gösteriyor ki Türkler avrupalılardan daha derin bir İngilizce bilgisine sahip

Ben de öyle okudum:
    The god is no where, doğrusu da budur
  • bu kadar aptalca bişey olamaz, bunun kötümserlikle ya da türklükle alakası nedir...beynin algılamasıyla lgili bişey, doğrusu the god is nowhere'dir ve de öyle algılanması gayet normaldir...
  • birisinin canı sıkılmış uydurmuş işte
  • Milliyetle alakası yok; ama kişisel bazda alakası olabilir..Artı dile bire bir hakimiyet,o kadar da mümkün

değil,sebep bu da olabilir..ben ''the god is where'' diye okudum.Dervişin fikri zikri meselesi herhal.
  • Ben de no where şeklinde okudum. Oysa iyimser biriy(d)im.
  • bende where okudum
  • hımm ilginç
  • herkesin böyle okuması normal çünkü boşluk bırakılmadan yazılan cümlelerde zihnimiz mantık olarak ilk önce anlam ifade eden kelimeyi algılar daha sonra takip eden kelimeye geçer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.