Şimdi Ara

Mast yaparken öldüm dirildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben her gün mast yaparım bu gece ise evde yatılıya gelen misafirler vardı. Bu yüzden benim odamda da yerde 2 kişi uyuyordu. Odamda güzel bir dişi uyuduğu için de çok yükseldim ve açtım bi vidyo başladım çekmeye. Sonra bi ses geldi bu ikisi daha yatmamış.

Ben de sessiz olmak için battanyeyi çektim üstüme ve nefesimi tuttum çek çek çek olmuyor gelmiyor. Çünkü o gün 2 kez daha çekmiştim zaten. Neyse devam ettim bide havalar sıcak terledikçe terledim battaniyenin altında hava kalmadı ama zorlamaya devam ettim kendimi sıktım sıktım en son boğazıma bir şey oldu. Nefes alamadım telefon elimden düştü battaniye altında kıvraniyordum.

Sonra bir anda beyaz ışığı gördüm yemin ederim. Ve bir anda tekrar nefes aldım allahın işi ya öldürmedi beni. Bir daha kendimi zorlamayacağım bu da bana ders oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Odanda güzel bir dişi uyurken masturbasyon yapmak hiç mi zoruna gitmedi kardeşim. Çavuşu tuttuğunda varoluşunu sorgulamadın mı.

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Yok artık bu gerçek olamaz :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    Gitmez olur mu. Zaten bu sebepten defalarca ağladım. Yaptığım şey acizlik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 kilo vanilyalı pudingi büyük bir kovaya doldurup gece üstüne boşaltmak lazım bunun.

elin amerikanları çocuk sitesi yapıp acaip linkler ekleyerek çocuklarımızı bu hale getirdi
    bu yıllardır sürüyor insanlar kudurmuşlar

elemanları da aramızda

devamlı reklam

her saldığında buraya konu mu acacaksın

boşalan prens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 19 Ağustos 2022; 2:0:5 >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

Bence arkadaşı kocaman bir kovaya koyup (leğende olabilir) bir 10 kişilik grup ile ikişerli şeklinde arkadaşın üzerine boşalmak lazım taa ki kova (leğen) dolana kadar yaptığı hatanın farkına varıp anca öyle doğru yola gelir gibi.

• Bayan kaç yaşındaydı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler espri buldum kaçın lae
    15 yıl önce açıldı
    Feci halde traş oldum ssli
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evde yatiya kalan misafir olsa olsa ya akraba olur ya aile dostu, bakin o kadar pis bir adam allah bilir teyzesi teyze kizina fln hallenmistir.

Forum yeni mal trolu sen misin arkadasim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.