Şimdi Ara

MASA BAŞI İŞ NASIL BULURUM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi firmada çalışıyorum 10 gün oldu başlayalı ama çok yoruluyorum bütün gün ayaktayım. Sabah 10:00 akşam 20:00 lise mezunuyum sizce yüksek maaşlı masa başı bir nasıl bulurum ? Şuan çalıştığım yer 1 ayı tamamlarsam 1500 tl maaş vercek. Günlük 50 liraya çalışmış oluyorum. Dükkanın önünü silerken yoldan geçen audi ve bmwleri görünce bu ne biçim hayat diyorum. Yaş 19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kpss kas memur ol

• Bim den alacağın suları köşe başında masaya diz. Koy yanına bir tabure ve sat.

Al sana masa işi.

Daha ne istiyorsun anlamadım ki ?
  • bir de ülkede işsizlik çok diyorlar neresi çok. iş beğenmeme var. fabrikalarda 1300 den aşağı sözde asgari ücrete çalışanlar varken sen 19 yaşında 1500 e az diyorsun. bir de masa başı istiyorsun. inş bulursun ne diyeyim
  • Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    Afedersinde insan ömrü ortalama 50-60 yıl ben ne ara para biriktircemde bmw'ye binecem. Bu dünyaya bir kere geliyoruz. Ama ayda 10.000 lira alsam 1 yılda istediğim arabayı alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

Afedersinde insan ömrü ortalama 50-60 yıl ben ne ara para biriktircemde bmw'ye binecem. Bu dünyaya bir kere geliyoruz. Ama ayda 10.000 lira alsam 1 yılda istediğim arabayı alırım.

Kardeş o dediğin hayatı yaşamak için ya uni okuyup kendini geliştireceksin yada ticarete girip başarılı olacaksın.
    Masa başı işle falan bmw alamazsın lise mezunu olup masa başı maksimum 2000tl alırsın ki o bile zor

Eğer orda meslek öğrenmiyorsan kipa gibi marketlerde çalış 8 saat çalışırsın yine 1.5 milyar alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 16 Haziran 2016; 22:33:56 >
  • MuhteremDede kullanıcısına yanıt
    Aç gözlüsün. Hem yorulmayayım hem param olsun diyorsun. Biz sabahtan akaşama kadar kodları tersine dönüştürüp açık arıyoruz masa başında sırtımız ağrıyor günlerce uyumadığımız oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ofis işi nasıl bulabilirim?
    4 ay önce açıldı
    İş Buldun Mu İş
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Ticarete nasıl gireyim sermaye yok ?

• Up

• Cast ajansına yazıl,İzdivaç programlarından herhangi birine katıl.Zaten gün boyu oturup taliplerini bekliyorlar bir bakıma masa başı iş sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoideTemps -- 16 Haziran 2016; 23:04:44 >
  • Doktor eczaci ol al 10-20 bini baska turlu kazanacaksanda bilemem.
    Ama okumadan ve para olmadan 10 felan kazanmak zor.

• Lise mezunu bmwye binecekmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ticarete nasıl gireyim sermaye yok ?

Ne yazık ki sermaye yoksa lüks hayatı unut kardeşim Türkiyede lüks için ya üniversite okuyup kendini çok geliştireceksin ya elinde sermaye olacak ticarete gireceksin yada babadan hazır kurulu iş kalacak onu yapacaksın.
  • reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Sermaye ne kadar lazım olur. Hem ne iş yaparım ki

• quote:

Sermaye ne kadar lazım olur. Hem ne iş yaparım ki

Anladığın bir iş yoksa ticarette yapamazsın zaten once bir yerlerde 1 yıl falan çalışıp tecrübe edinmen lazım sermaye hakkındada işe gore değişir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.