Şimdi Ara

The Witcher Enhanced Edition™ (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
16.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nømad

quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

Enhanced Edition Arkaşlar 11 küsür GB özel bi sürüm.
    ama eski sürümü olanar en son çıkan yama ile EE yapabiliyorlar bidaha hatırlatalım.
    ist olanlar ile EE sürümünü paylaşabilirim. maksat dostluk olsun.

tabii önce ilaç alıp eng yapmam gerekli oyunu kurduk ama daha açamadık :)
    Sountrack felan zımbırıtlar var... zaten crysis 3 günde bitti okadar gevşek ve gezinerek oyadım.

waiting farcry 2

The witcher topiğinde (ee olan değil) onun nasıl ingilizce yapılacağı yazıyor. Birkaç tıklamalık işlem. Konunun son sayfalarına bkarsan bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    elimde EE var rusçayı ing. yaptım ayarlarından, yazanını bulanın koluna sağlık.
    netten 480mb lık paket ind. bi +sı varmıki. konuşmalar felan.

yoksa çıkan bütün yama ve dosyalar Normal Edi. EE yapmak için mi....

• quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

elimde EE var rusçayı ing. yaptım ayarlarından, yazanını bulanın koluna sağlık.
    netten 480mb lık paket ind. bi +sı varmıki. konuşmalar felan.

yoksa çıkan bütün yama ve dosyalar Normal Edi. EE yapmak için mi....

Alıntıları Göster
    Orjinali bulabilen varmı? Gittigidiyorda bir kaç tan gördüm ama akıl almaz fiyatlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demus

Orjinali bulabilen varmı? Gittigidiyorda bir kaç tan gördüm ama akıl almaz fiyatlarda.

Alıntıları Göster
    ibaxi arkadaşa cevap verirmisiniz bende aynı şeyi merak ediyorum. The Witcher EE TDM iniyor şuan, EEnin patchi varmı hiç. bu bahsi geçen patchler The Witcher (eski sürüm) içinmi sadece. The Witcher EE yi indirdikten sonra kurmamız gereken patch varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yawan

ibaxi arkadaşa cevap verirmisiniz bende aynı şeyi merak ediyorum. The Witcher EE TDM iniyor şuan, EEnin patchi varmı hiç. bu bahsi geçen patchler The Witcher (eski sürüm) içinmi sadece. The Witcher EE yi indirdikten sonra kurmamız gereken patch varmı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende eski versiyonu var orjinal değil... şimdi EE oynamak için ne yapmam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: kusadasi89

arkadaşlar bende eski versiyonu var orjinal değil... şimdi EE oynamak için ne yapmam gerek

Alıntıları Göster
    kimsenin uğradığı yok galiba topige
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

kimsenin uğradığı yok galiba topige

Alıntıları Göster
    Ana konuda takılıyoruz biz
    http://resim.donanimhaber.com/m_14815289/mpage_29/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Qulhanbeyi

Youtubede biraz araştırdım. Kılıçtan ateş çıktığını görünce bıraktım. Oyun bebe fantazisine dönüşmüş izlenimi verdi. Umarım yanlış görmüşümdür. Kılıçdan ateş çıkması belki önceden igni nin ileri seviyelerdeki upgradeleri ile önceden olan birşey di.
    Bakkala gidip de alabileceğimiz birşey de değilki, Bunu nezaman ve nereden satın alabiliriz. Orijnalini almak için bu paketin çıkmasını bekliyordum. laf aramızda orijinal satın alacağım ilk oyun olacak :))

Alıntıları Göster
    indirin oynayın. mükemmel bir oyun. bilgisayar başına kitleyecek bir oyun. yanlız biraz ingilizce bilindiği takdirde daha zevkli olur. ama bilmeyen o zevki almadan da çözebilir questleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: buzmust

indirin oynayın. mükemmel bir oyun. bilgisayar başına kitleyecek bir oyun. yanlız biraz ingilizce bilindiği takdirde daha zevkli olur. ama bilmeyen o zevki almadan da çözebilir questleri.

Alıntıları Göster
    bu versiyondaki değişikliklere bakacağım fakat ilk versiyonundan daha iyi olacağı kesin gibi. bazen kılıçla düşmanı kesemiyordum bazı hatalar vardı onlar düzeltilmiştir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzmust

bu versiyondaki değişikliklere bakacağım fakat ilk versiyonundan daha iyi olacağı kesin gibi. bazen kılıçla düşmanı kesemiyordum bazı hatalar vardı onlar düzeltilmiştir umarım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar eski versiyon var bende onu nasıl Enhanced Edition versiyon yapcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusadasi89 -- 23 Kasım 2008; 12:50:44 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben oradan orjinalini 29 ytlye aldım...
    quote:

Orjinalden alıntı: Demus

• quote:

Orijinalden alıntı: ahaotex

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

quote:

Enhanced Edition'dan bahsediyordum. İlk oyunu buldum zaten orijinal olarak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

quote:

Enhanced Edition'dan bahsediyordum. İlk oyunu buldum zaten orijinal olarak

Alıntıları Göster
    The Witcher Enhanced edition ı orjinal olarak satın alabılıcegımız bıyer varmı turkıyede arkadaslar bılgısı olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

The Witcher Enhanced edition ı orjinal olarak satın alabılıcegımız bıyer varmı turkıyede arkadaslar bılgısı olan varmı?

Alıntıları Göster
    şu an steam'de 5 dolar. dragon age 'i severek oynuyorum. bunu da sever miyim? alınır mı sizce? acil..
  • Bu oyun kaçmaz

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

şu an steam'de 5 dolar. dragon age 'i severek oynuyorum. bunu da sever miyim? alınır mı sizce? acil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Bu oyun kaçmaz

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyuna ikincisi gelmeden bir daha başlayayım dedim.

Dün bütün gece kastım tüm yan görevler dahil olmak üzere hepsini yaptım. ve sonunda köylüler ile cadı arasında kaldık. tabiki sevgili cadımızdan yana çıktım
    Neyse hemen demo ardından kırmızı alevli köpek geliyor. Arkadaş o kadar da skill kastım ne yapsam nafile yaratık çok fena bir türlü öldüremedim...
    Bunun taktiği nedir? şerefsiz bi stun atıyor o sırada harcıyor beni :( Bu stun yememeye karşı bir posion yokmudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Arkadaşlar oyuna ikincisi gelmeden bir daha başlayayım dedim.

Dün bütün gece kastım tüm yan görevler dahil olmak üzere hepsini yaptım. ve sonunda köylüler ile cadı arasında kaldık. tabiki sevgili cadımızdan yana çıktım
    Neyse hemen demo ardından kırmızı alevli köpek geliyor. Arkadaş o kadar da skill kastım ne yapsam nafile yaratık çok fena bir türlü öldüremedim...
    Bunun taktiği nedir? şerefsiz bi stun atıyor o sırada harcıyor beni :( Bu stun yememeye karşı bir posion yokmudur?

Alıntıları Göster
    bu pakete art book dahil miydi?

• bu oyunda fast travel yokmu yav ordan oraya sürekli yürüyüp duruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

bu oyunda fast travel yokmu yav ordan oraya sürekli yürüyüp duruyorum

Lazy gamer oyun open world değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

quote:

Lazy gamer oyun open world değil

peki ilerde at mat geliyormu aynı haritayı 48 defa gezmek hiçde zevkli olmuyor
  • quote:

sadece birkaç yere gidip gelebileceğin teleporterlar var hikayeyle açılıyor. Ama alış yürümeye sen
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.