Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
254.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu anki sistemim bu zaten vista 64 ultimate zerre sorun yaşamadım.Fakat bu oyun çalışmayınca kafam attı.Hotfix,patch neler denedim banamısın demedi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ULYSES

    Vista Ultimate 64bit'i tavsiye ederim. Geçenlerde tam bir yıl sonra yeniden yükledim. Bir yıl boyunca hiç donma, takılma, açılmama problemim olmadı. Xp de bu süre maksimum 6 aydır.


    Xp'nin hakkını yemeyelim, Xp oldukça stabil bir sistem. Her yeni oyun çalıştırdığımda yeniden Windows'u başlatmak zorunda kaldığım 95 - 98 günleri çok gerilerde kaldı. Benim masaüstü bilgisayarımda Xp 32 bit yüklü. 1997 yapımından tut da 2009 yapımına kadar 10larca oyun yükledim sisteme. Birini kapatıp birini açıyorum hiçbir donma, çökme yaşamıyorum. XP'yi en son kuralı da 3 yıl oldu. Bu süre içersinde sayısız defa driver yükleyip kaldırmışımdır. Tabiki sürekli yeni programlar yüklenen sistem dünyanın en stabil sistemi olsun, bir süre sonra hantallaşır. Bu durum Vista, XP ile çok da alakalı bir durum değil. Sistemin nasıl kullanıldığı ile ilgili.




  • Bugün xp'ye dönüyorum ya çalışacak ya da çalışacak
  • Umarım çalışır. Tek bir oyun için işletim sistemini bile değiştirmeyi göze aldıysan çalışmazsa camdan falan atarsın herhalde PCyi
  • Bu oyun için değer kardeşim inan kaliteli oyunları oynayamıyorsam değil işletim sistemi herşeyi değiştiririm

    Akşam yükledim xp'mi herşeyimi hazır ettim veeeee sonuç mükemmel FORZA XP diyor Geraltla fantastik diyarlardan kopmamak ümidiyle hoşçakalın...

    Unutmadan yardımcı olan herkese özellikle GÖKYABGU dostuma saygılarımı iletiyorum.
  • Eyvallah Feckless biraderim. Sana bol Witcherlı günler dilerim. Oyunu tadını çıkara çıkara oyna, acele etme her bir görevi yap, her mekanı gez. Dediğin gibi böyle kaliteli oyunlar kolay gelmiyor. Bitirince gel sınav yapcam.
  • Gelirim kardeşim gelmez olurmuyum bu arada inat ettim ciddi anlamda kafayı sıyırmaya 5 kala vistada çalıştırdım.XP vista ikilisi yaptım akıllara zarar bir oyun inanılmaz keyifli.Hiç bir oyuna bu kadar uğraşmamıştım uğruna sistemimi değiştim değermiş ama helal olsun...
  • Dual boot yaptın demek. En kralını yapmışsın valla, oyun hangi işletim sisteminde daha iyi çalışıyorsa onda çalıştır. Mis gibi.
  • bu oyunu 4-5 ay önce almıştım belkii daha uzun bir süre önce ama sistemime uygun değildi dvd si hala öyle duruyo
  • Ya the witcher sarmadı beni.Nasıl sarmadı anlayamadım,öküzlüğüme falan mı denk geliyor bilmiyorum yani.Oyun çok duraksıyor,sürekli ara sahne falan giriyor,arkada çalan müzik bir anda kesiliyor sonra alakasız birşey çalıyor ,harita sistemi kötü sanki,karakter yapılandırmada kılıç yetenekleri çok saçma gibi geldi,sonuçta birinde uzmanlaşıp hepsinde kullanayım yok,hepsini geliştirmek lazım ama ben paso büyü olsun diyen bir adam olduğum için talent yetiştirilmiyor skillere,oyunda ciddi performans sıkıntıları çekiyorum zaten,ara sahnelerde inanılmaz düşüşler oluyor.Ama nasıl desem bunların çoğunu fallout 3te de yaşadım ama sarmıştı oyun,oblivionda aynı şekil.Nasıl zevk alabilirim bu oyundan birşey önerin mis gibi oyun (sanki xD ) boşa gidiyor gibi geliyor.

    düzn: vesnayla olan buluşmayı kaçırdığım için geralt kıllık yapıyor olabilir mi bana zaten witcher gördün mü kadınları kilitlicen hacı,bu nasıl bir.neyse banlanmayalım şimdi,ama baya witcherlar baya yani mesir macunuyla büyümüş adamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 21 Haziran 2009; 5:08:00 >




  • arkdaşlar ben 4. seviyede fielsde bi görevde takıldım bana yardım edebilecek olan varmı büyük ağacın orda bi tane npc var gündüzleri orda oluyor wraith şeklinde en son handa dantelion bana oraya git dedi gittim ama o npc şelyler söylüyor ama anlayamadım the sun rocks, earth die başlayan bişi sölüyor wraith npc ne yapmam gerek bilen varsa bi yardım ede bilirmi acaba?
  • 5 yeni görev içeren 1.5 yaması yayınlandı.

    www.bolumsonucanavari.com
    The Witcher, 1.5 Yaması Yayınlandı
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_15_Yamasi_Yayinlandi-727.htm




  • bişi soracam bu beyaz kurtun yükselişi ayrı bi oyun mu yoksa oda yama mı??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiyaylali -- 9 Temmuz 2009; 11:03:26 >
  • O konsollara çıkacak witcher versiyonu.Ama askıya alındı galiba.

    quote:

    Orjinalden alıntı: eskiyaylali

    bişi soracam bu beyaz kurtun yükselişi ayrı bi oyun mu yoksa oda yama mı??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eskiyaylali

    bişi soracam bu beyaz kurtun yükselişi ayrı bi oyun mu yoksa oda yama mı??


    Beyaz kurt maalesef yükselemeyecek. Çünkü iptal edildi. Oyun yalnızca konsollara çıkacak, 1. oyunun konsollara uyarlanmış hali olacaktı. Şu anda firma bütün yoğunluğunu Witcher 2'ye vermiş durumda.
  • hadi ya üzüldüm şimdi wicther çok mükemmel bir oyun peki 2si için bi çıkış tarihi söz konusumu acaba?
  • Kesin bir tarih yok ama en iyimser tahmin 2010'un sonları.
  • bende bu oyuna yenilenmiş versiyonuna başlayacağım , fazla oyun yok bari bunu bitireyim en zorda bir de yeni yaması çıkmış sanırım

    CDProject tarafından geliştirilen Bioware'in PC Platformundaki aksiyon RPG tarzı oyunu ''The Witcher''için Versiyon 1.5 yaması yayımlandı.

    Yamanın getirdiği değişiklikler:

    -Kopya güvenliği kaldırıldı

    -Oyunu oynayabilmek için diskin sürücüde olması gerekmiyor.

    -EAX ve grafiklerdeki bulanıklık yamayla ortadan kaldırıldı.

    -Ayrıca 5 yeni bonus macera eklendi.
    Deceits
    Blight of the Bogs
    Wraiths of Quiet Hamlet
    The Wedding
    Merry Witchmas

    http://www.actiontrip.com/files/patches/thewitcher.phtml




  • Witcher'a hiç bakmadım.

    IWD den sonra ona da bir göz atayım :)
  • Witcher baba oyundur. Mutlaka oynanacaklar listene ekle.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.