Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @SmaLLviLLe 4'ten sonra bir bölüm daha var ama o bölüm öyle gez dolaş bölümü değil.direk aksiyonun içindesin ve acayip kısa.
  • benim pc bunu kaldırırsa ben de oviedo deilim
    sistem gereksinimi nedir bunun?
  • http://tinypic.com/view.php?pic=2zgulhl&s=3

resimdeki göreve kadar, oyunda hiç bir sorunum yoktu ancak siegfried'i bulamıyorum
    şimdi napacam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 21 Haziran 2008; 21:14:03 >
  • biraz daha büyük koyarsan yardımcı olabilirim..
  • heh düzeltin demek

bi zmnlar bende orada takılmıstım siegfried Dikedeki kilisenin orada zaten askerleri orada alıstırma yapıyor tab a basıp orada armor satan adamın yanına gitsen heryer yesil yesil siegin adamı kanıyo sonrada konus onla iste bu kadar ii sanslar.,

EDİT ; yazım yanlısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 21 Haziran 2008; 21:23:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

heh düzeltin demek

bi zmnlar bende orada takılmıstım siegfried Dikedeki kilisenin orada zaten askerleri orada alıstırma yapıyor tab a basıp orada armor satan adamın yanına gitsen heryer yesil yesil siegin adamı kanıyo sonrada konus onla iste bu kadar ii sanslar.,

EDİT ; yazım yanlısı..

Dike mi? ama ben trade quarter'dayım . Dike'da kilise yok ki.. Dike, Temple Quarter'dan
    swamps'a giderken ara bir yer.

• ayy cok pardon ben temple quarteri dike diye hatırlıyom temple quarterdaki kilise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 21 Haziran 2008; 21:32:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

ayy cok pardon ben temple quarteri dike diye hatırlıyom temple quarterdaki kilise

tamam orayı hatırladım SAĞOL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 21 Haziran 2008; 21:41:07 >
  • ne demek her zman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 21 Haziran 2008; 21:49:35 >
  • arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var şimdi cp2 deyim ve goleme gidiyorum ama yolda şu aptal bitkilerden var sürekli beni öldürüyo sinirlendim kafayı yedim ondan önce bi sürü öldürdüm ama bu çıldırttı beni steel strong,fast ve silver strong fast denedim bi kaç kere steel strongla vurmayı başardım..birde bu oyunun hilesi fln hiç yokmu vitality sonsz olsa bende o aptal bitkiyi öldürsem :)
  • acil yardım gerek.

profesörü kikimore mağarasında alt etmeye çalışırken , onu kikimore queen
    biçti derken bu queenla çatışmaya başladım sonra bi baktım
    işte "blokla geçidi diyodu" daha sonra orayı öyle yapınca kikimore queen
    bana dokunamaz oldu.

Bunun ardından öbür tarafa gidiyordum ki warriorlar çıktı karşıma
    sonra bi daha şey ettim bu sefer onlar da bana erişemez oldu YOLU KAPATTIM
    aradayım. Ama arada "body" den başka bişey bulamadım
    NAPACAM?

• Uzun bir aradan sonra 1.3 patchi yükleyip yeni gelen ek görevi oynadım baya kısa olmuş keşke devamını yapsalar witcher ın sonu güzel bitmişti. Exp. pack yapsalar bari
  • grafikleri çok iiyi kaliteli bi rpg oyunu
  • arkadaşlar oyuna yeni başlıcam.bu patch davasını nedir? kesinlikle yüklemem gereken var mı bişey oyuna başlamadan önce ? bi kaç arkadaştan okudum ama hepsi azar azar bilgi verdiğinden tam birşey anlamadım.yardım !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

arkadaşlar oyuna yeni başlıcam.bu patch davasını nedir? kesinlikle yüklemem gereken var mı bişey oyuna başlamadan önce ? bi kaç arkadaştan okudum ama hepsi azar azar bilgi verdiğinden tam birşey anlamadım.yardım !!

Patch ı kesinlikle yüklemesin performansı ve loading sürelerini etkiliyor direk en son 1.3 patch çıktı. Oyunun başında new game dediğinde iki kısım var biri ana withcher hikayesi bi diğeride yeni çıkan bonus hikaye çok kısa ancak oyunu bitirdikten sonra çerez niyetine gidecek kadar. Ama hiç yoktan iyidir. Oyunun ana hikayesi gayet uzun zaten. Direk 1.3 patchi çek ve kur.
  • tamam hunter one çok saol bu gece başlıyorum oyuna
  • indirdiğim oyun bozuk çıktı çalışmıyor bu gece başlıyamadım

şimdi tekrardan indiriyorum farklı bi torrent
  • acil yardım gerek.

bana dokunamaz oldu.

NAPACAM?

BEYLER HADİİİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobem

acil yardım gerek.

bana dokunamaz oldu.

NAPACAM?

BEYLER HADİİİ

Kikimore mağarasından bende çıkamadım. Mağaradan kurtulan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.
  • O mağarada kayaları örümceklerin üzerine düşürüyorsunuz ancak öyle çıkabilirsiniz. Aard büyüsünü kullanacaksınız ve mağaranın belli yerlerinde kirişler var onları destekleyen sütunları büyüyle devirince kirişler yıkılıyor ve mağara kopmle göçüyor. En iyisi cat potion için etrafı iyi görmek için veya ayarlardan parlaklığı arttırın.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.