![]() ![]() Yeni Kahraman: Ciri “Mutluluğa gelince, hayatı hakkında gerçekten mutlu olduğu anlar Kaer Morhen'de, diğer Witcher'ların arasındaydı. İyi ya da kötü, o bir Witcher olmak istiyor. “Olmak” derken bir yolculuğu kast ediyorum ve ben insanların bu yolculuğu deneyimlemesini istiyorum.” -The Witcher 4’ün ana karakteri, Geralt of Rivia’nın evlatlık kızı Ciri olacak. -Hikâye, Ciri’nin bir Witcher olarak kendi kaderini keşfetme mücadelesini ve karşılaştığı zorlukları konu alacak. -CD Projekt Red, The Witcher 4 için Unreal Engine 5 oyun motorunu kullanıyor. -Daha gerçekçi grafikler ve detaylı bir açık dünya sunulacak. -Geliştirme süreci 2022’de başladı ve şu anda tam üretim (full production) aşamasında. -Çıkış tarihi olarak 2026 veya 2027 tahmin ediliyor. -Xbox Series X|S,PlayStation 5,PC için çıkış yapacak. Sonuç CD Projekt Red’in yeni The Witcher oyunu, hem hikâye hem de teknolojik yenilikler açısından oyun dünyasında yeni bir dönemin kapısını aralayacak gibi görünüyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 8 Haziran 2025; 19:29:49 > |
Bildirim