Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.623
Cevap
212
Favori
842.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Gecerken ugradim diyelim abi ps yok hala bende :)

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Olacak gibi de durmuyor zaten, belki yeni nesile alirsin da gorusuruz yine

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Olacak gibi de durmuyor zaten, belki yeni nesile alirsin da gorusuruz yine
    Yeni nesile gelirim kesin :)

• Arkadaşlar merhaba, Gümüş kılıcı nasıl geliştirebilirim acaba? şuan 9.Seviyedeyim çelik kılıcı sürekli geliştirdim ama gümüş kılıç ne loot olarak çıkıyor ne demircide işleyebiliyoruz, hala oyunun başında verilen gümüş kılıcı kullanıyorum.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Witcher setleri oluyor (griffin, kurt, ayı, kedi gibi) belli leveller için, hem gümüş kılıç hem zırhlar için onlara bakabilirsin

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar nerede oluyor demirciye işletemiyoruz galiba, satıcılardada yok dediğim gibi gümüş kılıçta yaşıyorum sıkıntıyı.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Ak Bostan'da bir gizli hazine var orda engerek okulu gümüş ve çelik kılıç bulabilirsin. Bunlar seni uzun süre idare eder, daha sonra diğer okulllara ait şemaları bulup onlar yaptırırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yan görevlerin başarısıza düşmesi ana görevlerin yan görevleri etkiliyor oluşundan. Ya bir karakter etkiliyor, ya hikayenin akışı etkiliyor, ya da belirtilen bir zamanda göreve gitmemekten oluyor vs. Örneğin Novigrad dışında bir cüceden aldığın görev var. Şuraya şu saatte gel diyor, gitmezsen o görev başarısız oluyor. (Bir arkadaşın tek başarız görevi oydu. )

Sorduklarına cevaplar spoiler butonu altında

Mesela senin Gvent görevinin başarısız oluşu şu yüzden: Hatırlarsan Novigrad'da sahireler, mage'ler büyücüler vs ne varsa katledilmeye başlanıyor ve bu kişilere yardım edip şehirden kaçırıyoruz. İşte hancılardan biri mage ve Gvent görevinde onunla oynamamız gerekiyor. Şehirden bu kişileri kaçırdığımız için o da gidiyor ve dolayısıyla gvent oynama şansımız kalmıyor.

Keira Metz'in kaderi senin elinde. Seni oyuna getirip kuleden araştırmaları aldığında onunla konuşuyorsun. Burada Keira, Radovid'e gidip tedavi tariflerini vermeyi düşünüyor. Onu ikna edip Radovid'in tedaviyle falan ilgilenmeyeceğine inandırıyorsun. Gidecek yeri olmadığını söyleyince Kaer Morhen'e gönderiyorsun.

Dijkstra her durumda gelmiyor yanlış bilmiyorsam. Ama 1000 altınlık bir yardım yapıyor.

-

Gelelim oyunun sonuna. Yazdıklarına göre oyunu kötü sonla bitirmişsin. Oyunun belirli noktalarında oyunun sonunu etkileyen kararlar verdiğin 5 konuşma var. (Yukarıda arkadaş bahsetti, detaylandırayım) Burada verdiğin kararların negatif veya pozitif sonuçları oluyor. En az 3 pozitif sonuç iyi sonla bitirmene yetiyor (diye biliyorum.) Hepsi Ciri'yi bulduktan sonra;

Pozitif sonuçlar:
    1- Kaer Morhen savaşından ve cenaze töreninden sonra, Ciri ile kartopu oynuyorsun.
    2- Eğer Ciri'yi babasına götürürsen babasının verdiği 5000 alltını almıyorsun. (Burada çok önemli bir detay daha var aşağıda yazıyorum)
    3- Avalach'ın mekanına gizlice girip orayı araştırdıktan sonra Ciri ile birlikte mekanı dağıtıp eğleniyorsunuz.
    4- Avalach'ın mekanındaki görevden hemen sonra Ciri Geralt'tan Skjall'ın öldüğünü öğreniyor (Ciri'ye Skelige'de yardım eden genç) Ciri onun mezarını ziyaret etmek istiyor, onunla beraber gidiyorsun.
    5- Son savaş öncesi Novigrad'da Sahireler Loncası üyeleri Ciri ile konuşmak istiyor. Odaya yalnız gönderiyorsun.

2 Ekstra. Eğer Ciri'yi babasına götürürsen Ciri oyun sonunda prenses oluyor, götürmezsen Witcher oluyor.

Ben 5 pozitifle bitirdim. Ciriyi babasının yanına götürüp parayı almadım ama prenses olmadı yine witcher oldu bende oyunun sonunda.

• Bende 4 pozitifle prenses oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Ha bende savaşı Radovid kazandı, Emhyr'i öldürdüler. Ondan da olabilir belki bilmiyorum.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Oyunda göreceğin sonu sadece 5 pozitif seçim değil Assassin’s questline diye geçen görevlerde Dijkstra/Radovid’e ne olduğu da etkiliyor diye biliyorum.

• Oyunu ilk bitireli iki sene olmuş. Bu yaz tekrardan ve NG yerine sıfırdan başlamayı tercih ettim. Şu Novigrad'daki seri katil görevinde şok oldum resmen.

Ben ilk oynadığımda bu görevi yaptım mı yapmadım mı, ya da neyi seçtim hatırlamıyorum. Şu Dandelion'a yardım ederken Priscilla'nın saldırıya uğradığı görev. Ebedi ateş uğruna psikopatça cinayetler işleyen bir seri katil vardı onun görevi.
    O ara acelemde olduğu için bir an önce görevi bitirmek istedim, gidip Nathaniel denilen rahibin kafasını kestim. Meğersem asıl suçlu şu cins cins hareketler sergileyen morgtaki tabipmiş. Onu da rahip öldükten sonra sokaklarda gezerken yine karşıma çıkan mektuplardan çakozladım, hemen youtubedan baktım resmen aldatılmış hissediyorum oyun tarafından. Bir de adam katakan vampirmiş onu da öğrenince daha bir şok oldum. Yedeklediğim manuel save dosyam da yokmuş. Mecburen bu suçluluk duygusuyla devam edeceğim oyuna.

Yani yan görevinde bile böyle bir derinlemesine hikaye kurgusu olan başka bir oyun yoktur herhalde, her şeyiyle muazzam.

• İlk oynayışımda hikaye gereği istemeye istemeye de olsa Yennefer'ı seçmiştim. Yakın zamanda oyuna ng+ ile tekrar başladım. Bu sefer ise istediğim gibi Triss ile yola devam ediyorum. Dolayısıyla Yennefer ile yaptığım konuşmalarda pek alttan almıyorum. En son konuşmamızda kadın sinirlenip, Geralt'ı göle ışınladı. Zor bir karakter, oyunda Yennefer ile ilgili kimle konuşursanız konuşun, hepsi dert yanıyor. Geralt dışında seveni yok gibi bir şey ki oyunun rpg olması burada fark yaratıyor. Artık Geralt'ta sevmiyor, en azından benim oyunumda:) Bu arada kontroller hakikaten sinir bozucu olabiliyor. Karakterler ve karakter animasyonlarıda arada sırıtmıyor da değil. Bunların dışında gayet keyifli bir şekilde oyun akıp gidiyor.

Sahneyi görmek isteyenler için;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 18 Ağustos 2019; 15:14:52 >

• Yükleme ekranında ki ipuçlarına nereden ulaşabilirim?

• igneli kullanıcısına yanıt
    Witcher Wiki
    Loading screen hints and tips
    https://witcher.fandom.com/wiki/Loading_screen_hints_and_tips
    burada mevcut.

• Oyunu 4 veya 5 kez başlayıp ,karışık geldiği için beceremeyip bırakmıştım. Elimde oynayacak oyun kalmayınca tekrar deneyim dedim.Bu sefer Youtube tan tam çözüm videosu açıp eş zamanlı gitmeye başlayıp ilerleyince cesaret geldi. Oyunu oynayamayıp bıraktığım için sinir oluyordum. Böyle bir oyunun türkçe olması zaten çok güzel. İnşallah oyunu bitirebilirim.
  • Teşekkurederim

• Oyun PSN'de 40 liraya düşmüş. Ancak açıklamalarında Türkçe dil desteği yazmıyor ve dil paketlerinde de Türkçe paketi göremedim. Bir yanlışlık mı var? Alacağım ama oyun Türkçe olmayacak diye endişeliyim.
  • Endişelerin yersiz yalnız alacaksan GOTY sürümü öneririm, dlcler de neredeyse oyunun kendisi kadar oynatıyor ve hayli başarılılar

• 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.