Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LiuKang

Abi oyuna ikinci kez basladım.İlk basladıgımda tereddütsüz triss i secmıstım yenneferın yüzüne bakmıyordum Şimdi ikinci kez basladıgım için dedim bi degisiklik olsun yenneferı seceyim.Ama triss in göreve geldim bugun abi gene ben heralde triss i secicem gibi Varmı benım gıbı bir duruma düşen triss aşıkları

Witcher'ın oyun serisinde Triss'i daha sempatik yapmışlar. Aslında kitaplarını okuyanlar bilir, Geralt ile Yennefer'ı kıskanan ve oyundaki gibi ön planda olmayan bir karakterdir. Aynı zamanda Geralt'a ihanetleri ve entrikaları da var. İlk oyunun öncesinde Yennefer'ın kendini Geralt için feda edip öldüğünü de unutmayalım, doğru tercih o ama genelde herkes ikisini de seçmiş sanırım :)

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    Kitabi nereden bulabiliriz gidip alabilecegimiz bir kitap evi onerebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskıları çoğu yerde tükendi, internetten bulabilirsiniz belki. Tavsiyem amazon'dan almanız yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 22 Temmuz 2015; 17:13:17 >
  • Kitapları okumadan Witcher hayranı olduysanız,okuduktan sonra tüm seriyi en baştan bitirmek isteyeceksiniz Yennefer ile olan ilişkisinin en ince detayları,Ciri'yi nasıl bulduğu,Dandelion'la maceraları ve muhabbetleri,hiç tahmin edemeyeceğiniz gizli kalmış aşkları(Yennefer'e olan aşkı o kadar baskın geliyor ki adamın ne fırsatları geri çeviriyor )emin olun bunları okuduktan sonra oyunlar kat kat fazla keyifle oynanıyor.
    Serinin tamamı ingilizceye çevrilmedi ancak elimde hepsi(ingilizce) ebook formatında var ilgilenen olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Baskıları çoğu yerde tükendi, internetten bulabilirsiniz belki. Tavsiyem amazon'dan almanız yönünde.

Dostum ben n11 den ilk kitabını ingilizce olarak sipariş verdim.Hem dedim ingilizcem gelişsin hemde witcher dunyasını daha iyi bi şekilde ögreneyim dedim.Adamlar bana gitti witcher i türkçe çizgi romanını yolladı Bende amazondan set halinde almayı planlıyorum yakın bi zamanda.Türkiyede kalmamiş

• Adam 20 fps de oyun oynuyor sıkıntı yok yazmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi hikayeyi etkiliyor o varken oyunun bir yerinde daha guzel seyler oluyor diyelim, sadece bir kere daha karsilasiyoruz ve elindeki diagramlari alabilirsiniz ama kacirsaniz bile oyunda master alchemist ve diger saticilardan bulabilirsiniz hepsini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Gönül rahatlığıyla indir hocam,tadını çıkar keyfine bak

O kadarda gönül rahatligiyla degil maalesef. Simdide staminia yenilenme sorunu başladı birde az önce saçma sapan bir buga girdi kamera geraltin gözünün icine kadar geldi nerdeyse onumu goremiyorum ata binemjyorum mecbuen çık gir yaptım videosunu aticam simdi upload olsun :D

Stamina bug'ı 2-3 kez benim de başıma gelmişti. Staminayı full yenileyen bir potion var, onu kullanarak çözüyordum...

Kamera bug'ını 1 kez yaşadım, onda load yapmaktan başka çare yok...

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederım
  • Alkarsilverblade kullanıcısına yanıt
    Kitapların sıralamasını biliyor musunuz ? Googlede çıkan sıralamadan emin olamadım size sorayım dedim. Yazdıklarınızı okuyunca ilk defa ingilizce kitap almak istedim Bulabilirsem ilk kitabın ingilizcesini alıp zorluğuna bakacağım.

• manter54 M kullanıcısına yanıt
    Evet,biliyorum. Şöyle yazayım,ilk iki kitaptan sonrası Witcher Saga olarak bilinen seridir;

The Last Wish
    Sword of Destiny

Blood of Elves
    Times of Contempt
    Baptism of Fire
    The Tower of the Swallow
    The Lady of the Lake
    Season of Storms

İlk okumanızı tavsiye edeceğim kitaplar sırasıyla The Last Wish ve Sword of Destiny'dir. Bu iki kitap kısa hikayelerden derlenmiştir. Devamı için yazdığım sırayı takip edebilirsiniz.

Serinin Saga olarak geçen kitaplarından sadece ilk üçü şu an için çevrilmiş durumda,The Last Wish ve Blood of Elves Türkiye'de bulunabilen çevrilmiş kitaplar. Sword of Destiny ise henüz ingilizceye dahi çevrilmedi ama ebook olarak okurum derseniz yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Evet,biliyorum. Şöyle yazayım,ilk iki kitaptan sonrası Witcher Saga olarak bilinen seridir;

The Last Wish
    Sword of Destiny

Blood of Elves
    Times of Contempt
    Baptism of Fire
    The Tower of the Swallow
    The Lady of the Lake
    Season of Storms

İlk okumanızı tavsiye edeceğim kitaplar sırasıyla The Last Wish ve Sword of Destiny'dir. Bu iki kitap kısa hikayelerden derlenmiştir. Devamı için yazdığım sırayı takip edebilirsiniz.

Serinin Saga olarak geçen kitaplarından sadece ilk üçü şu an için çevrilmiş durumda,The Last Wish ve Blood of Elves Türkiye'de bulunabilen çevrilmiş kitaplar. Sword of Destiny ise henüz ingilizceye dahi çevrilmedi ama ebook olarak okurum derseniz yardımcı olmaya çalışırım

Hocam yardimci olurmusun Witcher kitaplarinin turkce hallerini bulamadim pdf olarak mi cevrildi sadece?

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Türkçe olarak çevrilmedi zaten hocam. Orjinali lehçe(Polonya dili) olduğundan diğer dillere çevriliyor zamanla ama ingilizce versiyonu için gayet ağırdan alıyorlar nedense. İngilizce isterseniz yardımcı olurum seve seve
  • 1.07 güncellemesi ile Skellige's Most Wanted görevi yapılamıyor, bunu da unutmamak lazım.
    İlk kitaplardan birini alsam daha iyi olacak. Ebook olarak okuyamam bir iki kere okumayı denedim gözlerimi çok yoruyor.

İlk kitaplar geraltı mı anlatıyor ? Birde witcher 3 yanlış hatırlamıyorsam The Tower of the Swallow'dan yapılmıştı. Witcher 3 te geraltın hikayesi bitiyordu o zaman kitaptada hikaye bitmiş olmalı bu durumda son iki kitap neyi anlatıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

1.07 güncellemesi ile Skellige's Most Wanted görevi yapılamıyor, bunu da unutmamak lazım.

yine güncelleme bekleyeceğiz, öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

1.07 güncellemesi ile Skellige's Most Wanted görevi yapılamıyor, bunu da unutmamak lazım.

yine güncelleme bekleyeceğiz, öyle mi

Malesef. Görev de güzeldi baya, tam sonunda bugda kaldı. Araştırdım, 1.07 yükleyen herkeste varmış sorun. Göreve başlamadan önceki save'e dönmek zorunda kaldım. Boşa gitti emeğim. Güncellemeden sonra görevi tekrar yaparken de ilk yaptığım zevki alamayacağım. Kısacası mundar oldu görev.

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Ucuz yirtmisim,patch gelmeden 1 gün önce falan yaptım o görevi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: manter54

İlk kitaplardan birini alsam daha iyi olacak. Ebook olarak okuyamam bir iki kere okumayı denedim gözlerimi çok yoruyor.

İlk kitaplar geraltı mı anlatıyor ? Birde witcher 3 yanlış hatırlamıyorsam The Tower of the Swallow'dan yapılmıştı. Witcher 3 te geraltın hikayesi bitiyordu o zaman kitaptada hikaye bitmiş olmalı bu durumda son iki kitap neyi anlatıyor ?

Geralt ve kadronun tamamının(oyunlarda geçenler ve geçmeyenler) olduğu çeşitli hikayeler var ilk iki kitapta. Ebook, Kindle ya da benzeri bir okuyucunuz varsa gayet güzel,yoksa masaüstü falan zorluyor malesef.
    Kitaplar ile birebir gitmiyor hocam oyunun hikayesi zaten,okuyunca anlarsınız ama konumuz Geralt olunca herşey göründüğü gibi olmayabiliyor

Gerçi biraz geç olacak sizin için ama oyundan önce kitapları okursanız daha iyi olur,en azından niyeti olanlar için tavsiyemdir.
    Siz The Last Wish ile başlayın,ingilizce olarak bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 23 Temmuz 2015; 13:07:10 >

En kısa zamanda ilk kitabı alacağım. 3. oyunu bitirdim ama 1. ve 2. oyunu hiç oynamadım. İngilizcem sorun yaratmazsa güzel olacak gibi. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.