Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (930. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 928929930931932
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam o atmosfer deneme olayı için steam'in refund sistemini kullanabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

İlk başta lisanslı olmayan oyunla oynadıysanız steamde sonradan satın alsanız bile cloud a yüklemez diye biliyorum.
    Aman hocam formata falan gerek yok niye en son çare olacak işlemi kafadan denemek istiyorsunuz.

Belgelerim\The Witcher 3 klasöründe save dosyaları ayarlarınız vb duruyordur. Onları yedekleyin önce. Ardından kayıtları silin. The witcher 3 klasörünü yani. Belki o şekilde girer oyuna sıfırdan.
    Olmazsa oyunu tamamen silin. Steam üzerinden baştan indirin sorun düzelecektir.

Hocam displayport kablo ile 144hz oldu ya cok mutluyum ama oyunu oynayamiyorum sicaklardan 1 saat oynuyorum terliyorum oturdugum yerde :) dinlene dinlene oynuyorum bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın aldığınız oyunu üzerinden 2 hafta geçmediyse ve 2 saatten fazla oynamadıysanız iade edebiliyorsunuz.

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Orası öyle de yeni oyunlar 209 lira üzerinden satışa çıkıyor fiyatlar çok yüksek

The witcher 3 gibi bir başyapıt bile 75 liradan satışa çıkmıştı

• rx 460 2 gb ve i3 3220 ikilisi 1080p medium veya 900p ayarlarda çalıştırır mı

• Yardım edebilecek varmı?

https://forum.donanimhaber.com/witcher-serisi-kayit-aktarma-hakinda--127374031

• Arkadaşlar 2 şey soracağım.

1. Resimdeki yer, herhangi bir görevle bağlantılı değil değil mi ?
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

2. ise 20 lv oldum ama hala obur iblis kanı ve arakas zehri düşüremedim ilgili canarvarları öldürdüğüm halde ?! Bug mu oluştu ? İlk kez böyle olduğu için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 4 Temmuz 2017; 13:28:17 >

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Oynayalı bayağı oldu orada bir görev olduğunu hatırlamıyorum hatta gizli define yerlerinde herhangi bir görev olduğunu dahi hatırlamıyorum.

Tekrar yanlış hatırlamıyorsam iblislerde 2 çeşit var biri sürekli ortalıkta gözüküyor diğeri ise mağara gibi bir yerde çıkıyordu normal iblislerden daha güçlü birşeydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Flementh kullanıcısına yanıt
    Evet bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu

Muhtemelen bir noktada oyununuzdaki kırılma seçimleri olumsuz seçtiniz. Aynı durumu bende yaşadım. Kaydı merhametlik (kaplanların fotosunu çeken eleman) vazifesine kadar geri gittim mecburen.

Bu görevi atlarsanız üzülürsünüz. Aerondight alacaksınız.

• quote:

İlk başta lisanslı olmayan oyunla oynadıysanız steamde sonradan satın alsanız bile cloud a yüklemez diye biliyorum.
    Aman hocam formata falan gerek yok niye en son çare olacak işlemi kafadan denemek istiyorsunuz.

Belgelerim\The Witcher 3 klasöründe save dosyaları ayarlarınız vb duruyordur. Onları yedekleyin önce. Ardından kayıtları silin. The witcher 3 klasörünü yani. Belki o şekilde girer oyuna sıfırdan.
    Olmazsa oyunu tamamen silin. Steam üzerinden baştan indirin sorun düzelecektir.

Hocam öyle bir şey mümkün değil, ben de önce korsan bitirdim sonra satın aldım. Daha o kadar teknoloji gelişmedi ya korsanın önüne geçilmesi imkansız :) Ayrıca oyunun korsanı bire bir aynı, bugları bile aynı yani oynayıp bitirdim hiçbir farkı olmadan kopyalamışlar :) Mesela denizin altındayken witcher görüşü tam olarak çalışmıyor, ama denizin yüzeyine çıkıp baktığımızda ne var ne yok yukarıdan görüyoruz. Bazen dövüşten çıktığımızda atımız görüş mesafesindeyse ve yanına gittiğimizde bizden kaçıyor, X'e basıp çağırdığımızda düzeliyor gibi buglar aynı bende.

Oyun belgelerim içinde witcher3 klasörü adı altında save dosyası barındırıyor. Oradaki dosyalar steam cloud'a gönderiliyor, tabi bunun için kütüphaneden The Witcher 3 oyununa sağ tıklayıp özellikler diyoruz ve güncellemelere tıklıyoruz. Orada alt satırda göreceksiniz "The Witcher 3: wild hunt için steam cloud eşitlemesini etkinleştir." diye bir seçenek var ve bende "28 mb kullanımda / 925 mb kullanılabilir" yazıyor.
    (Ayrıca dil penceresi de var burada oyunu farklı dil olan arkadaş bir kontrol etsin.)

Belgelerimdeki save dosyalarımın boyutuna baktığımda da 28mb yazıyor, demekki oradakileri upload ediyor. Oyun içinden save dosyalarını sildiğimizde ya da bu klasördekileri sildiğimizde de yok olması lazım. Oyunu her oynayıp çıktığımızda da eşitleme yapıyor zaten.

• Şapka buldum sonunda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşlar 2 şey soracağım.

1. Resimdeki yer, herhangi bir görevle bağlantılı değil değil mi ?

2. ise 20 lv oldum ama hala obur iblis kanı ve arakas zehri düşüremedim ilgili canarvarları öldürdüğüm halde ?! Bug mu oluştu ? İlk kez böyle olduğu için soruyorum.

Resimdeki yeri ben de hala çözemedim ve hala neyle ilgili olduğunu merak ediyorum...obur iblis kanını ben de düşürmekte zorlandığımı hatırlıyorum hocam...

• WaapS kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar zahmet etmişsiniz anlatmışsınız ama sanırım yorumum tam anlaşılmamış.
    Dediklerinizi ben de biliyorum. Korsanda da lisanslıda da buglar özellikler evet aynı. Korsanın önüne geçilmedi zaten. Aksini iddia etmiyorum.

Arkadaşa steam i kapatıp direkt exesinden girmesini önerdim. Ben öyle yapıyorum mesela. Steam origin vb asla cloud save kullanmam. Kısa aralıklarla dosyalarımı kendim yedeklerim. 3. parti bir yazılıma bırakamam olayı. Oyunun resmi platformu bile olsa. Kaldı ki arkadaş dediğiniz cloud save eşitleme olayından dolayı da sıkıntı yaşıyor olabilir. Hiçbiriyle alakalı olmayıp sistemdeki ufak bir sıkıntı da olabilir ihtimal çok.

Steam son güncellemelerinde fena sapıttı. Birkaç aydır böyle. Dualshock 4 olması gerektiği gibi çalışmıyor. PS butonu arayüzü açıyordu eskiden, şimdi açmıyor. Oyunda ds4 ikonları çıkmıyor. Mecburen ps4 modunu kuruyorum. Cloud save konusunda geçmişte bazı oyunlarda sıkıntı yaşadığım için asla o riske girmiyorum.

• Riesso kullanıcısına yanıt
    Yeni oyun ya da ng+ a başlarken witcher 2 kayıtlarından birini aktarırsanız, bazı karakterlerle ek diyaloglar ve ek yan görev çıkıyor.

Ben nexustan witcher 2 save game indirmiştim. Witcher 2nin oyun sonuna ait Letho'nun yaşadığı kaydı aktardım ng+ başlarken. Bir yerde karşılaştık, bir görevinde yardım ettim. Sonra ortadan kaybolması gerekti. Kaer Morhen'e gitmesini söyledim, kabul etti. Yani orada vahşi ava karşı olacak savaşta bize yardım edecek. Yalnız bu şekilde kayıt aktarınca Vizima'da traş olurken witcher 2 ile ilgili muhabbetler dönmüyor. Hani yeni oyuna başlarken witcher 2 seçimleri açık-kapalı seçimi var. Ya bunu seçeceksiniz ya da witcher 2 kaydı aktaracaksınız. İkisi birden olmuyor.

• quote:

Yeni oyun ya da ng+ a başlarken witcher 2 kayıtlarından birini aktarırsanız, bazı karakterlerle ek diyaloglar ve ek yan görev çıkıyor.

Ben nexustan witcher 2 save game indirmiştim. Witcher 2nin oyun sonuna ait Letho'nun yaşadığı kaydı aktardım ng+ başlarken. Bir yerde karşılaştık, bir görevinde yardım ettim. Sonra ortadan kaybolması gerekti. Kaer Morhen'e gitmesini söyledim, kabul etti. Yani orada vahşi ava karşı olacak savaşta bize yardım edecek. Yalnız bu şekilde kayıt aktarınca Vizima'da traş olurken witcher 2 ile ilgili muhabbetler dönmüyor. Hani yeni oyuna başlarken witcher 2 seçimleri açık-kapalı seçimi var. Ya bunu seçeceksiniz ya da witcher 2 kaydı aktaracaksınız. İkisi birden olmuyor.

yani anladığım kadarıyla yan görevleri ve yan olayları etkiliyor, teşekkürler.

• Kayıt aktarma nasıl yapıyoruz şimdiye kadar hiç gözüme çarpmadı sürekli tıraş sırasında seçim yaptım

• Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Kayıt dosyası Belgelerim\Witcher 2\gamesaves içinde olması lazım. Yeni oyuna ya da ng+ başlarken zaten oyun size seçenek sunuyor. Siz witcher 2 seçimlerini açık olarak seçmişsiniz.
    Hemen aşağısında Witcher 2 kaydıyla başla ya da aktar şeklinde seçenek var. Ona tıklayıp kayıtlı dosyalardan birini seçiyorsunuz ve başlıyorsunuz.
  • Oyun için 8gb ram yeterli değil mi 1070 ile 60.akici şekilde oynarken bazen fps düşüşleri ve takılmalar oluyor

• Peki seçmek ile aktarmak arasında bir fark var mı

• 
Sayfa: önceki 928929930931932
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.