Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (931. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 929930931932933
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeterli. Arkaplanda çalışan uygulama-hizmetlerle ya da bileşenlerin fazla ısınmasıyla bir sorun olabilir.
    Oyun için çeşitli optimizasyon rehberleri var youtubeda vb. Onlara bakarak ince ayar çekmeyi deneyebilirsiniz.
    CDPR kendi forumunda da rehber mevcut.

• Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Var tabi hocam üstte anlattığım gibi.

Witcher 2 seçimleri ya da save aktarmak. 2si aynı anda seçilmiyor. Birinde sadece traş olurken ek diyaloglar çıkıyor, diğerinde ise witcher 2 hangi sonla bitmişse ona göre ek görev oluyor.
  • Ramdan kaynaklıydı sanırım siparpiş verdiğim 32gb ram kiti takınca hiçbirseyi kalmadı yağ gibi akıyor :)
  • Bu oyunu ps 4 Pro da mı yoksa pc de mi oynamam keyifli olur. Hangisi daha pratik. Ona göre satın alacağım ps için. Pc deki fare ile özgürce etrafa bakınma olayı beni cezbediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam zaten 1 den başlayıp bir seri yapmak istiyordum aktara aktara giderim artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlış bilmiyorsam save aktarmasan bile o traş sahnesindeki sorulara verdiğin yanıtlara göre o ek görevler yine çıkabiliyor.

• 2. oyunun sonunda Letho'nun gitmesine izin verdiyseniz 3. oyunda Letho'nun görevine ulaşabilmek için 2. oyun saveini aktarmanız gerekiyor. Bu şekilde 1-2 görev ve diyaloglar var sadece save aktararak görebileceğiniz.
  • Hocam ben aktarma yapmadım fakat seçim ekranında gitmesine izin verdim dedim Letho görevi gene geldi
    köylük bir yerde Lethoya saldıran bir kaç düşmanla savaşma görevi, saklandığı bir eve gitme görevi vardı bunlardan başka bir şey var mıydı ki
  • Yeterince güçlü bir pcniz varsa (oyunu 60fps ve üzerinde çalıştıracak) kesinlikle pcde daha keyifli olur. Hem akıcılık hem de muazzam mod desteğiyle uzun süre sıkılmazsınız. Bazı güzel modlar oyun deneyimini o kadar olumlu yönde değiştiriyor ki şaşırıyorum bazen.

Pcde gamepad ile oynamanızı öneririm. Etrafa sağ analogla da ögzürce bakılabilir. Dualshock 4 ile pcde oynuyorum ben, çok rahat oluyor bu şekilde.
  • Sile ile kısa bir sahne var eğer ölmesine engel olduysanız. Ama save aktarmadan Letho'nun görevi geldiyse seçtiğiniz şıklara göre diğerleri de gelecektir diye düşünüyorum. Oyun ilk çıktığı zamanlarda save aktarmadan temiz bir playthrough yapmıştım ve Letho ile ilgili bir soru bile aldığımı hatırlamıyorum. Daha sonradan patch ile eklenmiş olabilir.Uzun süredir W2 save kullandığım için haberim yoktu. Yanlış bilgilendirdiğim için özür diliyorum.
  • Güçlü bir pc m yok hocam henüz. Bu yılın sonunda olacak nasip olursa. Ps 4 prom var sadece gow oynuyorum. Oyunu sonraya pc için mi saklasam yoksa şimdi mi oynasam diye kararsızım. Ama anladığım kadarıyla gamepad ile klavye+mouse dan daha akıcı oynanıyor hocam. Eğer böyleyse alabilirim.

• Oyunu ilk defa oynadığımda:

Withcer 2 den kayıt aktarmadan oyunu normal olarak bitirdim. Ciri Witcher oldu. Sonra kalan görevlerim kalmıştı onları oynayayım dedim. Bi baktım karşıma Leto çıktı. Dediğiniz gibi Kaermorhen a göndermiştim. Ansiklopedi kayıtlarına baktığımda Letonun bizimle beraber savaştığını yazıyordu. Neyse dedim artık olan oldu. Sonra ölüm marşında tekrar oynadım, direk aklıma geldi gittim Leto görevine.
    Fakat ahırın üst katına çıkmak için merdiven yoktu. Hoplaya zıplaya çıktım Leto yine orada değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danteauditore

Güçlü bir pc m yok hocam henüz. Bu yılın sonunda olacak nasip olursa. Ps 4 prom var sadece gow oynuyorum. Oyunu sonraya pc için mi saklasam yoksa şimdi mi oynasam diye kararsızım. Ama anladığım kadarıyla gamepad ile klavye+mouse dan daha akıcı oynanıyor hocam. Eğer böyleyse alabilirim.

Bende gamepad ile oynuyorum gerçekten klavyeden daha iyi. Titreşimli ise daha zevkli oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün witcher serisini almıştım geçen sene. 3'e başladım vaktim olmadığı için ama 30 saatlik oyun süresinden sonra keşke 1 den başlasaydım dedim. Oyun aldığı tüm ödülleri hak ediyor, ve ben böyle bir oyuna sondan giriş yaptığım için huzursuzum. Ne yapsam bilemedim çok ilerlemeden 1 den mi başlasam acaba..

• loneliny kullanıcısına yanıt
    1 pek bu tarihte oynanabilecek bi oyun deil bnce grafigi gectim oynanabilirliligi bile cok degisik 3 e gore konuyu anlamak icin youtubeta ozetleri mevcut onu izleyip biraz arastırırsan tamammen anlıyorsun konuyu ama 2.oyunu oynamanı tavsiye ederim gayet basarılı bir oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

1 pek bu tarihte oynanabilecek bi oyun deil bnce grafigi gectim oynanabilirliligi bile cok degisik 3 e gore konuyu anlamak icin youtubeta ozetleri mevcut onu izleyip biraz arastırırsan tamammen anlıyorsun konuyu ama 2.oyunu oynamanı tavsiye ederim gayet basarılı bir oyun..

Triss ile olan geçmişe dair birkaç sohbetten sonra oyunu kaydedip kapattım. Oyunun her dakikası zevk verirken ilk oyunların zevki ve hikayesinden mahrum kalmak istemiyorum hazır pek oyun ilerlememiş iken. Oyun eski olsa da pek sıkıntı yok hocam.
    tavsiye ederim. oynanış mekanikleri kötü ama hikayesi de bir o kadar iyi, en kötü kolaya alıp bitirebilirsin

• 1. oyunun 3. oyundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Act 2'nin sonuna kadar oynamaya devam edersen sonrasında oyundan çok keyif alacağını garanti ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

tavsiye ederim. oynanış mekanikleri kötü ama hikayesi de bir o kadar iyi, en kötü kolaya alıp bitirebilirsin

Arkadaşlar oyuna girdim fakat dövüş mekaniği gerçekten üzdü beni. Grafiklere pek takılmadım söz konusu oyun Witcher olunca fakat dövüş sistemi gözüme çok battı. Vakit sıkıntısı da yaşadığımdan ilk oyunun hikayesini okumayı tercih ettim. Witcher 2 yi oynayıp 3. oyuna ikincinin kayıtlarıyla yeniden başlamaya karar verdim. Ne diyorsunuz?
    Dizi film izliyorum kafasıyla oynarsan bir süre sonra arkadaşın da dediği gibi bağlanırsın. Ben ilk oynayışımda bu ne deyip kapatmıştım, ikinci seferkinde sonuna doğru yan görev kovalıyordum.

Tekrar yapılmasını istediğim ilk oyun, bu kadar insan kötü oynanış yüzünden güzelim hakayeyi kaçırıyor

• 
Sayfa: önceki 929930931932933
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.