Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (929. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 927928929930931
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blood and wine paketinde yapacağım 1 görev kaldı. :)

Oda there can be only one. Dediğin gibi bunların bazıları otomatik oldu. Sadece merhamet görevini yapmam gerekiyor ama blood and wine paketine ait yan görevlerde dahil olmak üzere hiç bir görev kalmadı.

Heralde swordu alamıyorum diye düşünüyorum.
  • Oyunda muazzam bir detay kesfettim. Agzim acik kaldi gercekten, basyapit bu oyun ya :)

Oyunda bir koye gittigimizde oynayanlar hatirlayacak gaullari kestikten sonra koydeki halkin katledildigini ama bunu gaullarin yapmadigini anliyor geralt.

Biraz arastirdiktan sonra izler profesyonelce islenmis bit katliam oldugunu gosteriyor. Bir witcher isi.

Geralt biraz dolastiktan sonra kucuk bir kiz buluyor ve kiz bunu yapanin bir witcher oldugunu soyluyor.

Geralt witcher in izini surdukten sonra onu yarali halde bir tasin uzerinde otururken buluyor. Buraya kadar bildiginiz gibi ancak benim gibi eger bu goreve ustunuzde tam takim kedi setiyle giderseniz soyle bir karsilama geliyor;

Bu katliami yapan witcher kedi okulundan ve bizi kedi setiyle gorunce;

" suna bak.. kedi seti giymis ama kurt madalyonu olan bir witcher. melez falan misin yoksa ha? "

gercekten muhtesem bir detay, muhtesem bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 29 Haziran 2017; 16:43:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler merhaba ya oyunu stemden aldım türkiye user ile ama oyun ingilizce goty olan versiyonunu aldım özellikle diller arasında steamda türkçe yok ne yapmam lazım
  • Sonic Wall kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Oyunda resmî olarak Türkçe dil bulunmaktadır.

Siz anladığım kadarıyla henüz oyunu indirip kurup girmediniz. Sayfadaki desteklenen diller kısmını söylüyorsunuz. Şimdi şöyle. Oyun 2015te çıktığında Türkçe dil yoktu. 2016da 1.30 resmî güncellemesiyle birlikte sonradan eklendi. Oyunun steam sayfasındaki bilgiler de güncellenmediği için orada Türkçe dil gözükmemesi normaldir.
  • Nidoran N kullanıcısına yanıt
    :)

ne tesadüftür bugün ben de aynı ayrıntıya denk geldim ve ona takıldım. oyunu new game+'ta tekrar bitiriyorum türkçe olarak. ingilizce oynadığımda kaçırmışım demek ki. hatta adam öyle diyince "yav kedi madalyonu falan varsa ondan bulayım kedi zırh setini kullanıyorum çünkü" diye içimden geçirdim. neyse kurt madalyonu bizim sembolümüz

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Merhaba.

Siz anladığım kadarıyla henüz oyunu indirip kurup girmediniz. Sayfadaki desteklenen diller kısmını söylüyorsunuz. Şimdi şöyle. Oyun 2015te çıktığında Türkçe dil yoktu. 2016da 1.30 resmî güncellemesiyle birlikte sonradan eklendi. Oyunun steam sayfasındaki bilgiler de güncellenmediği için orada Türkçe dil gözükmemesi normaldir.

Herşeyini bitirdi hocam ya niyeyse steamda diller arasında türkçe yok girdim çıktım hemen ingilizce diye özellikle goty versiyonunu aldım
  • Şu ana kadar oynadığım en iyi oyun. Aldığı yüzlerce ödülü hak ediyor gerçekten, başyapıt.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba.

Hocam oldu ya tamamdır :) sagolun yaptım tbu arada ps4 de oynamıştım baya cooook sevdim ps4 dümü sattım yeni pc topladım satın aldım oynuyorum ama pc de grafikler ultra ve akışkanlık o biçim hocam oyunu oynadıgımı hissetim ya :) bitiricem tadına vara vara
    İyi eğlenceler hocam. Pcde hem daha iyi görsellik hem de daha yüksek & stabil fps elde edersiniz. Akıcılıktaki hissiyat, o tat başkadır.

Hele belli başlı güzel modları da yüklerseniz tadından yenmez. Oyuna ve modlara o kadar uzun zaman harcadım ki bazı elzem modlar var, onlar sayesinde oyundan aldığım keyif katbekat artıyor. Önceki sayfalarda liste şeklinde önerdiğim modları bulabilirsiniz.

• The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • quote:

İyi eğlenceler hocam. Pcde hem daha iyi görsellik hem de daha yüksek & stabil fps elde edersiniz. Akıcılıktaki hissiyat, o tat başkadır.

Hele belli başlı güzel modları da yüklerseniz tadından yenmez. Oyuna ve modlara o kadar uzun zaman harcadım ki bazı elzem modlar var, onlar sayesinde oyundan aldığım keyif katbekat artıyor. Önceki sayfalarda liste şeklinde önerdiğim modları bulabilirsiniz.

Vallahi hocam farkı cok hissetimde canımı sıkan birşey oldu 144hz lik oyuncu monitöründe yani eski pc imde gtx 970 de 144hz calısıyordu gel gelelim gtx1070 var artık 60hz de monitörü stabil cok guzel calıstırıyo 144hz ye alırken almıyo 100hz ye bile almıyo ekran abidik gubidik gidiyo geliyo 60 a çekiyo gene :) bi sorunum o kaldı dun oyunu vysnc acarak oynamak zorunda kaldım ekran yarılıyor diye monitör markasına mail attım adamlar displayportla deneyin diyorlar aldım bakalım bi onu denicem eger 144hz ye gene cıkamassam garantiyle ugras dur hocam cok canım skıldı bu işe ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic Wall -- 30 Haziran 2017; 9:35:25 >

144hz için display port tek seçeneğiniz. Hdmi ile 60hz üzerini göremezsiniz. Dolayısıyla vsync açınca 60fps ye sabitleyecektir, açmayınca bu sefer yırtılmalar oluyor.
    Endişe etmeyin, display port ile sorun çözülecektir.
  • quote:

144hz için display port tek seçeneğiniz. Hdmi ile 60hz üzerini göremezsiniz. Dolayısıyla vsync açınca 60fps ye sabitleyecektir, açmayınca bu sefer yırtılmalar oluyor.
    Endişe etmeyin, display port ile sorun çözülecektir.

hdmı değil hocam dvı-d kablo da çıkmıyor :) yanlış anlaşılma olmuş
  • Oyunu bitirmiştim tekrar açtım biraz gezdim.O kadar özlemişim ki oyunu.Skyrimi bile bu kadar kendimle özleştirmemiştim.Sanki Geralt değilde oyunun içindeki ana karakter benmişim gibi her cevabı özenle vererek bitirmiştim.Tekrar açınca ne kadar özlediğimi gördüm.Birkaç DLC daha gelse de bir 100 saatimizi daha gömsek.
  • Oyunu steamden açmaya çalıştığımda açılır gibi oluyor ama başlamıyor sağ altta profil resmi etrafı yeşil oluyor girecek sanıyorum ama girmiyor bunun bir çözümü varmidir oyunda o kadarda ilerlemistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamden oyun dosyalarını doğrulama işlemini deneyin.
    Kendi kendine mi açılmamaya başladı yoksa mod vb yüklediniz mi.

Steam i kapatıp oyunun bin\x64\ dizininden kendi exe sinden girmeyi deneyiniz. Steam başarımlarını önemsemiyorsanız bu şekilde sorunsuz oynayabilirsiniz.
  • Yok hocam bir tane repack korsan oyun yukledim normalde korsan kullanmam steamde 79 tane oyunum vardır herneyse steam dili rusça oldu düzeltemedim sonra silip baştan yükleyeyim dedim dolayısıyla oyunda silindi steam clouda güvenerek bu işi yaptım yedekten geri yükle işlemi yaptım tam oyna tıklıyorum girecek gibi oluyor girmiyor dosya doğrula exe olaylarını denedim çözüm fayda etmedi

Sanırsam son çare format gibi duruyor

• İlk başta lisanslı olmayan oyunla oynadıysanız steamde sonradan satın alsanız bile cloud a yüklemez diye biliyorum.
    Aman hocam formata falan gerek yok niye en son çare olacak işlemi kafadan denemek istiyorsunuz.

Belgelerim\The Witcher 3 klasöründe save dosyaları ayarlarınız vb duruyordur. Onları yedekleyin önce. Ardından kayıtları silin. The witcher 3 klasörünü yani. Belki o şekilde girer oyuna sıfırdan.
    Olmazsa oyunu tamamen silin. Steam üzerinden baştan indirin sorun düzelecektir.
  • Flementh kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam o yukarida yazdigin gorevlerden herhangi birini belirtilen sekilde gecmediysen kilici alamiyorsun ne yazik ki. Gorev de o sekilde kaliyor haliyle.
  • Hocam ben witcheri hep orjinal oynadım orijinal oyunlarım ssd de olur bazen korsan denerim onlarda hdd de olur sadece yeni çıkanları indirip yarım saat oyunun atmosferine bakarım begenirsem satın alıyorum

İlk defa böyle bir şanssızlık yaşadım galiba en iyi çözüm format atmak gibi duruyor

• 
Sayfa: önceki 927928929930931
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.