Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1289. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
25.805
Cevap
199
Favori
1.016.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
58 oy
Giriş
  • The Witcher 3: Wild Hunt genişlemesi Songs of the Past, bu Ağustos'ta @gamescom'da duyurulacak.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]x (formerly twitter)
    Geoff Keighley (@geoffkeighley) on X
    https://x.com/geoffkeighley/status/2060031440637833677?s=20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • WITCHER 3 : SONGS OF THE PAST YENİ BİLGİLER

Öncelikle bu bir Expansion Pack DLC değil. Yani yeni hikayelerin, yeni mekanların olduğu en az 10-15 saatlik uzun süren eklentiler. O yüzden tıpkı Blood & Wine kadar büyük bir şey geliyor.

Kapakta Geralt'ın elinde taşıdığı 3.kılıç hikaye için çok büyük öneme sahipmiş.

Tıpkı Blood & Wine'da olduğu gibi oyun içindeki gwent oyununa yeni kartlar gelecekmiş. En son Skellige faction konmuştu hatırlarsanız. Muhtemelen yeni bir faction daha geliyor.

Daha önce yaptıkları Belleteyn temalı bir yayınları varmış. Orda bu expansion ile ilgili bir kaç ipucu yer alıyormuş. Geralt'ın tuttuğu kılıç ve konuyla ilgili ipuçlarını arayın bulun dediler.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]x (formerly twitter)
    Cem İskenderoğlu (@cmhnd35) on X
    https://x.com/cmhnd35/status/2060031268042203460?s=20

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Aslında iddiaların hepsi gerçekmiş meğer. Mayıs'ta duyurulup sonbaharda çıkacak demişlerdi. Gta 6 korkusundan çıkmak istemediler her ne kadar kalite endişesi deseler de. 2027de de yine gta 6 dan uzaklaşmak isteyeceklerdir. Dolayısıyla 2027 ilkbahar en erken tarih olur bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Paylaştığınız arkadaş bir abaza hocam. Nasıl yok olup gitmedi çok merak ediyorum, yüzsüz birisi demek ki.

Benim de sürekli karşıma çıkıyor. tweetlerinde kullandığı kaynaklar offical değil. bilgi kirliliği yaratıyor hocam. boşverin onu. resmi bilgilere bakalım.

Hocam şahsın kendisini tanımıyorum ondan bişey diyemem ama bilgiler yanlış değil zaten. Eleman kendisi de yabancı bi hesaptan alıntı yapıyor. Official haberlere odaklanırsak dlc nin çıkacağı bilgisini insider lardan erkenden alamazdık.

Twitter'da takipçi kasan mülayim bir arkadaş diye bakıyordum kendisine hocam. Hatta bir kaç çekilişine de katılmıştım. Bir kaç ay önce birisine verdiği cevap ile şok etmişti. Linç başlayınca saçma sapan bir de özür mesajı yayımlamıştı. Şimdi hepsini silip o tarihten önceki twitlerini de silmiş. Hayatına devam ediyor.The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

işte alıntı yaptığı yabancı kaynak, haberci diye geçiyor. modern dedikoducu bunlar hocam. inanıp inanmamak tabi size kalmış  

Ya dedikoducu olduklarını ben de biliyorum zaten de siz benim neyi kastettiğimi anlamadınız. (Bu kişiler özelinde konuşmuyorum) İnsider lar olmasa, bilgi sızdıranlar olmasa dlc nin geleceğini bilemezdik diyorum. Official bilgi beklersek işimiz var. Jason Schreirer,Tom Henderson vs bunun için var 🙂

kusura bakmayın hocam. sözümü size dermişim gibi anlaşıldı. arkadaş yayıncıdan bahsedince söze girmiş oldum. genel fikrimi paylaşmak istemiştim.

Tom Henderson vs bunlar önemli kaynaklar ve bunların ben de takipcisiyim.

Ortada yeni dlc ve hiç bilgi olmayınca, bilgi kirliliği kaçınılmaz oldu. hepimiz merak ediyoruz. güzel haberler gelir inşallah.

Estağfurullah hocam sıkıntı yok. Aynen biz de güzel haberler bekliyoruz Ağustos'ta gamescom da ancak oynanış çıkış tarihi filan görürüz. Ben bide şeyi de merak ediyorum. Oyun w4 gibi ue5 te geliştirilmiyo malum w3 ile aynı red engine ile geliştiriliyor ama nasıl görünecek acaba sistem gereksinimleri de güncellendi ya. Bence yine w3 next gen den daha iyi görünmesi lazım. Öyle ya da böyle 2027 de çıkan emsallerinden de aşağı kalmamalı. Cilalama şart.

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Estağfurullah hocam sıkıntı yok. Aynen biz de güzel haberler bekliyoruz Ağustos'ta gamescom da ancak oynanış çıkış tarihi filan görürüz. Ben bide şeyi de merak ediyorum. Oyun w4 gibi ue5 te geliştirilmiyo malum w3 ile aynı red engine ile geliştiriliyor ama nasıl görünecek acaba sistem gereksinimleri de güncellendi ya. Bence yine w3 next gen den daha iyi görünmesi lazım. Öyle ya da böyle 2027 de çıkan emsallerinden de aşağı kalmamalı. Cilalama şart.

Katılıyorum hocam. Next gen W3 güzel olsa da, W4 UE5 tanıtımını gördü bu gözler. Mevcut performans, sevenleri için asla yeterli olmaz. Eminim çok iyi cilalayacaklardır.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]gamesradar+
    Don't expect a Witcher 4 expansion: CDPR says "it would be difficult" to make extra content when it's already trying to squeeze 3 Witcher games into 6 years
    https://www.gamesradar.com/games/the-witcher/dont-expect-a-witcher-4-expansion-cdpr-says-it-would-be-difficult-to-make-extra-content-when-its-already-trying-to-squeeze-3-witcher-games-into-6-years

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 29 Mayıs 2026; 23:29:38 >

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Assassin's Creed gibi olacaklar kafaya koymuşlar.

Hocam bu mevzuyu daha önceden de konuştuk aslında ama tekrar yazmak istedim. Başarırlar başaramazlar ayrı konu ben orasına bişey diyemem ama amaçları şu. Witcher 4 ü red engine i bırakıp ue5 ile geliştirdikleri için temeli bu oyunda atıp serinin diğer 2 oyununu çok daha hızlı çıkaracaklarını söylemişlerdi. Assetler,mapler vs her şey hazır olacak belki serinin diğer oyunları da aynı haritada farklı hikayeleri işleyecek vs ya da çapı daha küçük olacak. Öyle düşününce imkansız değil 6 senede 3 oyun.

Motor değişimi eskiye nazaran oyun geliştirme sürelerinde azalmaya gidecektir fakat CDPR yine altından kalkamayacağı şeyler vaat etmeye başladı. Senin tek oyunun Witcher değil ki. Cyberpunk 2, Witcher 1 Remake,Project Hadar ve Sirius yapıyorsun. Bunların hepsini geliştirirken 6 yılda ana seriye 3 tane Witcher oyunu çıkartacağız demek pek akıl işi değil. Yine sallamaya başladı CDPR. 2.kez böyle bir açıklama yapıyorlar. Böyle yorumladım. Bu Polonyalı geliştiricilerin de en büyük sorunu bu. 6 yılda 3 Witcher oyunu çıkacaksa kalitelerinden büyük şüphe duyacağız anlamına da gelir. Her sene copy-paste AC çıkartan Ubisofta döner firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 29 Mayıs 2026; 23:46:35 >

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı zamanda cyberpunk faciasından ders aldık ikinci kez aynı hatayı yapmayacağız da dediler ama

Yani bilmiyorum bi bildikleri düşündükleri vardır herhalde.Cdpr bilmiyo mu tek oyunlarının witcher olmadığını 🙂

Dediğim gibi bak hocam yapar yapamaz 2 senede bir oyun o ayrı konu. Ben de normal şartlarda yapacağını düşünmüyorum. Ama tek bir oyunu 3e bölüp mü yapar, yani her birini ayrı oyun olarak mı satar, yoksa aynı map te farklı hikayeler mi olur ölçek küçültülür onu bilemem.

ue5 nin oyun yapım sürecini kısaltması vb herşeyi katarsak bile 6 yılda 3 oyun imkansız.En iyimser senaryoda 2 oyun bile şüpheli.Adamların elinde tek witcher yok ayrıca.cyberpunk gibi büyük proje dışında başka projelerde cabası.Witcher 3 dlc ve witcher 1 remake ayrı zaten onları farklı firmaya verdiklerinden ayrı tutuyorum bunları.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.