Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1287. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.805
Cevap
199
Favori
1.016.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
58 oy
Giriş
    Aynen hocam X yanıyor yine gta 6 trailer tweet leri azaldı Witcher a yükseldik şimdi de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Witcher 3'ün yeni DLC'si Songs of the Past duyuruldu.

The Witcher 3: Wild Hunt için bu yepyeni genişletme paketi, sizi bir kez daha Rivia'lı Geralt ile Yola çıkaracak. @Fools_Theory ile ortak geliştiriliyor ve 2027'de PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5'e geliyor. Geç yazın daha fazla bilgi için takipte kalın.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]x (formerly twitter)
    The Witcher (@thewitcher) on X
    https://x.com/thewitcher/status/2059560461872373812?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 27 Mayıs 2026; 12:17:30 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• R-10 kullanıcısına yanıt
    DLC çıkmayacak yalan diyenlere duyrulur.

Ayrıca sonbahar iddiası yalan çıktı ki gta 6 dan dolayı zaten çok zordu. Ancak bu olay Witcher 4 ün 2027 sonu değil 2028 e kaldığının ilanıdır. 1 sene satıp ekmeğini yemeden w4 getirmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 27 Mayıs 2026; 12:12:19 >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Önce 007 . Ardından vr kiralayıp hl vr bakmam lazım. Ardından bg3 ve kcd2. Neyseki w3 yeni dlc hemen çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutsalNova -- 27 Mayıs 2026; 12:27:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CDPR sosyal medya müdürü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 27 Mayıs 2026; 12:27:14 >

Witcher 4'ün bu DLC çıkmasa da 2027'de çıkması çok olası değildi zaten hocam.Malum oyun geliştirme konusunda oldukça uzun süreler harcıyor CDPR.Tüylerim diken diken oldu resmen. Merakla bekliyorum The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 27 Mayıs 2026; 12:29:6 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

Hocam bu DLC, oyunu Witcher 4'e bağlamak için mi çıkacak? DLC olmasa direk Witcher 4 üzerinden hikaye devam edemiyor heralde öyle mi?

Ya 2027 Kasım'da filan gelebilirdi aslında hocam. Çünkü cdpr başındaki adam 1 Ocak 2027 den önce beklemeyin demişti. 2027 sonu bence mantıklıydı ama orda başka durumlar da olabilir. Ue6 açıklandı w4 belki ue 5.5 dan 6 ya taşınabilir. Belki de taşımak yıllar alır bilemiyorum.

• Vay be. Sonunda duyuruldu demek ki. Okuduğum kadarıyla adamlar kendi ayaklarına sıkıp kendi Launcherlarında yayımlamışlar duyuruyu yanlışlıkla.The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] Bu yüzden 1 gün erkene çekilen bir duyuru olmuş.The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] Blood and Wine sonu ile hikaye benim için bitmişti. Yardımcı bir firma ile ortaklaşa yapıyorlarmış, o yüzden de beklentiyi pek yükseltmiyorum. Yine de günün sonunda Geralt ve Witcher 3 yani. Her türlü akar.The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

Yok hocam bitirmedim. Vakit bulabilirsem kitaplarını okuyup Witcher serisine o şekilde başlayacam. Kitap okuyan biriyim, elimde dijital hali var. O kitapları okuyup ona göre başlayım diyorum. Hatta Witcher 1 ve Witcher 2 için Remake gelecekmiş. O yüzden biraz ağırdan alıyorum. 2. oyuna Remake'e gerek yok ama 1. oyuna gelirse güzel olur.

Witcher 3 ile Geralt'ın hikayesi güzel bir şekilde sona erdi. W4’te ise Ciri’yi yöneteceğiz. Ancak Ciri normal şartlarda bir Witcher değil. Üstelik aşırı güçlü bir varlık. Sanırım bu yeni dlc ile Ciri’nin güçlerini elinden alıp, bizi dördüncü oyunun evrenine hazırlayacaklar. Aslında bunu doğrudan dördüncü oyunun başında da yapabilirlerdi ama hikayeyi bir dlc ile bağlamaya karar vermişler. Eğer hikayesi güçlü bir dlc gelirse, dördüncü oyuna olan merakı ve heyecanı kesinlikle katlayacaktır.

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • O kadar sene sonra geralt'ın ses aktörünü geri çağırdılar o zaman, adamın sesi değişmişti biraz normal olarak, sıfırdan campaign/dlc + bu dlc'yi arka arkaya oynayacaklar biraz garipseyecektir The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]  Gerçi belki editlemiş olabilirler çok benzesin iyice diye.

Merakla bekliyoruz ben tamamiyle bitirmedim bunu çok büyük bi oyun, çıkışına yakın bi campaign + dlc başlanır o zaman.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    Ben ps4’te tüm dlcleriyle 2 kez bitirmiştim. Pc’de tekrar bitireceğim.

Hocam ben sevindim valla 2027’ye. Bu sene zaten bir sürü oyun çıktı yetişemiyoruz The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]  Sonbaharda da özellikle Eylül’de dünya kadar oyun gelecek, Kasım zaten GTA. Bu yoğunlukta gelmemesi iyi oldu benim adıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim için "Witcher > Bu sene çıkacak tüm oyunlar" olduğu için yoğunluk hiç umurumda değildi. Neyse belki de Witcher 4'ü 2027'de görebiliriz. DLC ile 4. oyunun arasını çok açmak istemeyeceklerini umuyorum.

SteelSeries Rival 3 Gen2 | SteelSeries Arctis Nova 7 Gen2 | Xbox Controller Carbon Black | 8Bitdo Ultimate 2c | LG OLED55C54LA | Macbook Neo Citrus 8GB 512GB SSD
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.