Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1290. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.805
Cevap
199
Favori
1.016.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
58 oy
Giriş

kim istemez iki sene de bir witcher oyunu gelmesin :)

ben kendi adıma witcher evrenini seviyorum. daha çok hikayesi için oynuyorum. hatta sadece hikayesi için oynuyorum. Geralt'ı geri de bırakıp, ciri ile sürdürecekleri evren ile ilgili bir sürü süphem varken, iki sene de çıkacak oyunun hikaye temelinin zayıf olma ihtimali şahsım adına tedirgin edici.

oyun mekanikleri vs dışında hikaye örgüsünün zayılaması kaygısıyla paylaşmıştım. umarım yanılırım. hikayenin üzerine koya koya gitsinler.

Hocam cdpr favorim olan 2-3 oyun firmasından birisi. Ubisoft a dönmesini asla istemem. Çok kaliteli insanlar çalışıyor, geçen sene Varşova'daki mevcut kampüse modern bi bina inşa edip ekiplerinin önemli kısmını buraya taşıdılar. Önemsiz gibi görünebilir ama yaptıkları işi çok ciddiye alıp çok saygı duyuyolar. Cdpr hakkında gelişmeleri yakından takip eden birisiyim çünkü cidden çok seviyorum. Hani witcher özelinde de değil cyberpunk a da aşık biriyim. Umarım kalitelerini bozmadan devam ederler. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum
  • Dark matter D kullanıcısına yanıt
    2 yılda bir yapmaları konusunda ben daha çok w3 gibi kaliteli yapamayacaklar gibi hissettiriyor veya öyle 100 saatlik dolu dolu bir oyun yerine sunacakları hikaye sebebiyle kısa oyunlar olabilir mi diye düşünüyorum

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum
  • Yeni DLC'de olacak olan müziklerden biri buymuş. Yine güzel müzikler bizleri bekliyor.

Turbaczyoutube
    The Witcher 3: Songs of the Past Soundtrack Reveal
    https://youtu.be/K1Ad1Epr3T4?si=vquRHLc2ZMuP-qho

• quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

2 yılda bir yapmaları konusunda ben daha çok w3 gibi kaliteli yapamayacaklar gibi hissettiriyor veya öyle 100 saatlik dolu dolu bir oyun yerine sunacakları hikaye sebebiyle kısa oyunlar olabilir mi diye düşünüyorum

6 senede 3 tane derken yüksek ihtimal witcher 4 ün çıkışınıda saydılar.6 senede ekstra 2 oyunun çıkışını görürmüyüz dediğim gibi o bile imkansız.Neyse daha ortada witcher4 ü geçtim witcher 3 son dlc bile yokken konuşmak boşuna : ) önce bu ikisi çıksında artık kaç yılda çıkarsa bakarız.kendi adıma witcher 4 den sonra witcher 5 yerine kesinlikle cyberpunk 2 yi isterim.tartışmasız.zaten böyle yaparlar gibi.witcher 4 den sonra burdaki ekibin çoğunu cyber a aktarırlar onun çıkışını yaparlar sonra witcher 5.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • DH ruhuna özgü olarak sormasak olmaz. Ufak tefek eklentileri Year 1-2 Pass gibi satanlara inat, acaba gelir mi Year 10 dahil ücretsiz güncellemesi. 

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

DH ruhuna özgü olarak sormasak olmaz. Ufak tefek eklentileri Year 1-2 Pass gibi satanlara inat, acaba gelir mi Year 10 dahil ücretsiz güncellemesi. 

O güzelligi nextgen update n de yaptilar, 1.500 TL bandinda acilacak on siparese bugün ödeme yapar beklerim. Playstation ya da Epic market farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 30 Mayıs 2026; 17:56:48 >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Mass effect 1 2 3 gibi düşünebilir miyiz hocam ? Onda da mekanlar aynıydı hikaye devam ediyordu. Sonraki oyunlarda grafik ve oynanış iyileştirilmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Biz ne ara bir oyunu 5-6 yil bir dizi sezonunu 3-4 yil beklemeyi normallestirdik ben anlamiyorum. 2010 li yillarda bu oyunlar pek ala 2 senede bir geliyordu, diziler neredeyse 20-25 bolum ve senelik olarak cekiliyordu. Hayir bu kadar yapay zeka veya donanimlarda güncellestirilmis degildi. Üretkenlik kalitesi ve zamaninda amma ileriye gittik. Witcher 4 ün cikisi ile 6 yili baslatsan, zaten 3 senede yenisi gelmis oluyor cok cok makul bir süre, 6 ay oyunu patchle catlak bir dlc, sonra 1 sene sonra büyük genisleme paketi cak.

Sırf 2 senede bir witcher çıkaracaz diye hem aynı map hem küçük ölçekli oyun kesinlikle istemem. Gerekirse 6-7 sene beklerim bir sonraki oyunu ama adam gibi yapsınlar yeter ki.

• Ben bu yeni paketi beleş olacak sanıyordum ücretliymiş, biri yazmış öyle fark ettim. Neyse çok önemli değil beklediğimiz bi tane oyun var zaten ön sipariş açılsa da direkt yapıştırsam. GTA 6'yı bile beklemiyorum yani öyle söyleyeyim.

Hocam bu durum biraz saçma değil mi? Gta 6 en çok beklenen oyunlardan birisi. Gta 5 ile online mod, FİVEM filan derken sosyal mecralar sayesinde GTA serisi daha popüler oldu ama oyun dünyası sadece Gta 6'dan ibaret değil ki. Üstelik Gta 6 ilk etapda sadece konsola çıkıyor. Benim gibi konsolu olmayan birçok oyuncu ilk etapda oynayamayacak. PC'ye çıkmasını bekleyecek. Witcher 3'ün DLC'sinde öyle bir durum yok. Konsol ve PC'ye aynanda çıkacak. Bu büyük bir avantaj. Hem Gta 6'yı konsoldan oynayanlarda illa ki Witcher 3 DLC'sine bakacak. İkiside ayrı dünyanın oyunu. Hani herhangi bir Ubisoft oyunu olsa neyse derim ama Witcher serisininde ayrı bir kalitesi var.

• CDPR Witcher 4'den sonraki serileri bildiğimiz Uncharted Trilogy serileri, AC Ezio Trilogy serileri ve Reboot Tomb Raider Trilogy serileri gibi bir mantıkta yapacak sanırım ve büyük ihtimal ile Ciri'nin hikayesini noktalayacaklar. Gameplay dinamikler kaliteli olduğu sürece ufak tefek eklentiler dışında Trilogy serilerini yine benzer gameplay dinamik altyapısı ile geliştireceklerini düşünüyorum. The Witcher 3: Wild Hunt – Songs of the Past DLC'si ile Witcher 4'ün köprü kuracağı hikayeyi de çok merak ediyorum. Eminim Ciri ve Geralt arasında yine duygu yüklü çok dramatik sahneler olacaktır.

Umarım The Witcher 3: Wild Hunt – Songs of the Past 2027 ilk çeyreğinde çıkar da oynarız, Gta 6'nın PC çıkışına kadar 1 sene boyunca bekleyeceğimiz için bal kaymak gibi gider valla The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Dlc haberi güzel de 2005den kalma savaş mekanikleri yürüme animasyonları vs ile tat alacağımı pek sanmıyorum ya bi ara hatta tekrar bitirmek ve başarımları için başlamıştım ama baymıştı

Benim zihnim şu an aktif oynadığım KCD2 Combat mekaniklerine hipnotize olduğu için, şimdi 2011 yapımı Witcher 2 bile oynasam mekanikler yağ gibi akar ve inanılmaz tatmin eder hocam. The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.