Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• archVillain A kullanıcısına yanıt
    Çok geyik bir çalışma olmuş.

• Allahım o nasıl bir karizma :D videonun 40-50. saniyelerinde ki hali
  • The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • Soundtrack'in çok iyi olacağından şüphem yok.
  • arkadaş lütfen askerden döndüğümde çıksın ya .. Hayatımda ilk defa bir oyunu daha çıktığı gün alacaksam o da bu olacaktır sanırım. Neyse ben yine Witcher 1'den itibaren bir seri patlatayım anca gelir sevk tarihi:)
  • Triss'i de göreydik iyiydi
  • insan etkilenmiyor değil :) baya uğraşıyorlar adamlar
  • MendhiCS kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş, oyun içi video veya rüya gibi bir görüntü mü acaba? Yoksa sadece artwork müdür merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Güzelmiş, oyun içi video veya rüya gibi bir görüntü mü acaba? Yoksa sadece artwork müdür merak ettim.

Artwork gibi geldi bana. Wallpaper tarzı paylaşımlardan çok bu tarz şeyler daha hoş geliyor bana. Önümüzdeki haftalarda ivmeyi arttırmalarını bekliyorum.
  • Arkadaşlar konuyla alakasız kalıyor biraz ama The Witcher serisinin kitaplarını nerden bulabilirim bilen varmı ? (kitapların inglizce olduğunu biliyorum)
    Bir türlü bulamıyorum bilen varsa minnettar kalıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_druid

Arkadaşlar konuyla alakasız kalıyor biraz ama The Witcher serisinin kitaplarını nerden bulabilirim bilen varmı ? (kitapların inglizce olduğunu biliyorum)

İlk verdiğim linkte Kısa Hikâye Derlemeleri ve Romanlar başlığı altında çıkan seriler verilmiş. Ayrıca bu kitaplar hakkında kısa kısa bilgi içerikleri de mevcut.

Link

Sonraki linkte ise üstteki başlıklardaki kitapları ingilizce yahut orijinal adlarıyla aratırsanız online stores açılabilir listesinden kitabın mevcut olduğu mağazaları görebilirsiniz. Ancak tavsiyem, witcher hayranıysanız kitaplara pek bulaşmamanızdır. Zira oyundaki witcher ile kitaplardaki witcherın karizması arasında baya bi fark var.

Link 2

• quote:

Orijinalden alıntı: MendhiCS

quote:

Orijinalden alıntı: caner_druid

Arkadaşlar konuyla alakasız kalıyor biraz ama The Witcher serisinin kitaplarını nerden bulabilirim bilen varmı ? (kitapların inglizce olduğunu biliyorum)

İlk verdiğim linkte Kısa Hikâye Derlemeleri ve Romanlar başlığı altında çıkan seriler verilmiş. Ayrıca bu kitaplar hakkında kısa kısa bilgi içerikleri de mevcut.

Link

Sonraki linkte ise üstteki başlıklardaki kitapları ingilizce yahut orijinal adlarıyla aratırsanız online stores açılabilir listesinden kitabın mevcut olduğu mağazaları görebilirsiniz. Ancak tavsiyem, witcher hayranıysanız kitaplara pek bulaşmamanızdır. Zira oyundaki witcher ile kitaplardaki witcherın karizması arasında baya bi fark var.

Link 2

Verdiğiniz linkleri baya inceledim oldukça güzel ve açıklayıcı. Oyunla kitaplar arasında böyle bir fark olması kötü olmuş.
    İlginenip mesaj attığınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

• arkadaşlar Witcher2 nasıl?Oyunda assasins creedtarzı güzel combolar veya şık counter ataklar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asscreed gibi dandik değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

asscreed gibi dandik değil..

bomba geliyii...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.