Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ana hikaye 40-50 saat arası, geri kalan open world görevleride 40-50 saat arası.
    Saçma teslimat görevleri yok.
    Seçimler ve sonuçları tüm oyun Dünyasında etkisini gösterebilecek.
    Sandbox inşa etmek istememişler ana görev olarak, hikaye halen öncelikte.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • Oyun bittikten sonra devam edebilecek miyiz? W2 de böyle bir seçenek yoktu umarım W3 te gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Birkaç bilgi

Ana hikaye 40-50 saat arası, geri kalan open world görevleride 40-50 saat arası.
    Saçma teslimat görevleri yok.
    Seçimler ve sonuçları tüm oyun Dünyasında etkisini gösterebilecek.
    Sandbox inşa etmek istememişler ana görev olarak, hikaye halen öncelikte.

Hocam niyeyse senin mesajları okurken bi heyecan basıyor

• İbretlik yeni resimler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

İbretlik yeni resimler.

Beyazkurta kurt sürüsü saldırısı muazzam bir olay

• Ayrıca pelerin ekleseler süper olur.Takıntım var, illa pelerin olacak
  • aww yeeah. mekanlar ve genel konsept daha çok ilk oyuna benziyor, hatta vizima'yı gördüm sanki
    şimdiden goty olur bu demedi demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 10 Haziran 2013; 21:20:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

aww yeeah. mekanlar ve genel konsept daha çok ilk oyuna benziyor, hatta vizima'yı gördüm sanki

mükemmeldi

• quote:

aww yeeah. mekanlar ve genel konsept daha çok ilk oyuna benziyor, hatta vizima'yı gördüm sanki

http://youtu.be/TZ_G6XiHoUA

muhteşemmmmmmmm

• quote:

Video harikaydı ya. Senin gibi Witcher'cıyıda tekrar aramızda görmek güzel usta.

Birde şöyle bir olay varhttp://thewitcher.com/killingmonsters/
    her hafta yeni birşey yayınlayacaklarmış ve sonucunda büyük birşey çıkacak diyorlar

ahanda yeni bir video daha varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 10 Haziran 2013; 21:40:41 >

• Muazzamdı.
  • wildlove kullanıcısına yanıt
    Gümbür gümbür geliyor kurdumuz :)

Müziklerde ilk oyuna dönmeleri de çok hoş :)

Eklenti: Bir de bunlar var.

Sonunda bloomu indirmişler insan seviyesine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 10 Haziran 2013; 22:51:29 >

• Oyun harika görünüyor ama trailer 2.oyununki kadar etkileyici değildi.
  • Atmosfer manyak ötesi olmuş . Çıksın ortada skyrim filan kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay vay vay... gaza getiriyorlar böyle videolarla, önceki oyun gibi bunu da ön sipariş için iştah kabartıyorlar.
  • Valla ben bile bayıldım. İkinci oyundaki gibi atmosfer kıtlığı yok anladığım kadarıyla, ilk oyundaki gibi güzel atmosfer ve mekanlar da var. Open-world olması zaten kalbimi çaldı. Hele bazı sahnelerdeki draw distance çok hoşuma gitti. Fotolardan anlaşılmıyor haliyle. Çok güzel görünüyor video. Kimbilir nasıl bir PC isteyecek tabi orası ayrı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 10 Haziran 2013; 22:56:19 >
  • İş çıkışı 2 saat kestirivermişim olan bitene bak yahu. Hani rüyada görsem inanamayacağım cinsten. Yayınlanan şu iki video beni aylarca idare eder, heyecanımı siz düşünün.
  • Çıktığı hafta yeni pc aldırır
  • 2014 yılı RPG açısından süper olacak. Bir taraftan Witcher 3, diğer taraftan az once 2014 Sonbaharda çıkacağı açıklanan Dragon Age 3. DA 3 de tıpkı Witcher 3 gibi, sadece yeni nesil konsollara çıkacak ve super güçlü frostbite 3 motorunu kullanacak. Open world olacak ve tek bir bölümü, bütün Da 2'den büyük olacakmış. Sağlam geliyor yani bu sefer. Tabi bir taraftan da henüz açıklanmasa da 2014'ün sonunda çıkması beklenen Bethesda'nın yeni open world RPG'si de var. RPG severler yaşadı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 11 Haziran 2013; 0:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trident02

2014 yılı RPG açısından süper olacak. Bir taraftan Witcher 3, diğer taraftan az once 2014 Sonbaharda çıkacağı açıklanan Dragon Age 3. DA 3 de tıpkı Witcher 3 gibi, sadece yeni nesil konsollara çıkacak ve super güçlü frostbite 3 motorunu kullanacak. Open world olacak ve tek bir bölümü, bütün Da 2'den büyük olacakmış. Sağlam geliyor yani bu sefer. Tabi bir taraftan da henüz açıklanmasa da 2014'ün sonunda çıkması beklenen Bethesda'nın yeni open world RPG'si de var. RPG severler yaşadı. :)

Dark souls var birde
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.