Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1035. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10331034103510361037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RoaringLion kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    Şimdi sizden bir ricam ve son olarak bir-iki tavsiyem daha olacak.

    Oyunu daha iyi anlamak ve çok kaliteli çeviriyle oynamak için, w3tr pidacs ekibinin yaptığı gönüllü çeviriyi yüklemenizi öneririm. Çok bariz anlam bütünlüğü ve kalite farkı var. Bir daha resmî çeviride oynamak istemeyeceksiniz. Resmî çeviri oyuna sonradan 1.30 update ile eklendi. Öncesinde yoktu ama w3tr ekibi sağolsun çok daha öncesinde bu harika çalışmayı hazırlayıp bize sundular. Sözüm ona profesyonel ekiplere taş çıkarttılar.
    https://forum.donanimhaber.com/the-witcher-3-100-turkce-dil-paketi-v3-00-yayimlandi-w3tr-pidacs-com--110088760#110088760


    Hatıra fotoğrafı dahil son 3 mesajınızdaki Toussaint taki evimizle ilgili bahsi geçen cümleleri spoiler butonu kullanarak spoiler içine almanız iyi olur. Hiç oynamamış ve bu yorumları görecek arkadaşları spoiler yememesi için. Ben de dalgınlıkla spoiler içine almadan yazmışım, şimdi düzelttim.


    Deathmarch aslında pek de zorlayıcı değil. Sadece biraz daha oyun dinamiklerine alışmanız gerekecek. Level farkı, ekipmanınızın hasar durumu, combat esnasında hareketli ve dikkatli olma, nerede block nerede dodge nerede yapacağınızı kavradığınız an göreceksiniz ki aslında hiç bomba, iksir, yağ vs ye gerek bile kalmadan dans eder gibi keseceksiniz düşmanları. Zorluğu asla düşürmeyin bence.

    Keyifli oyunlar dilerim. Happy hunting witcher!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 17 Aralık 2018; 18:1:8 >




  • Teşekkürler :)

    Son bir şey daha var aslında benim de son bir şeylerim bitmedi :D


    Ben kaer mohren zırhına bayılıyorum ama kaer mohren zırhı sadece bir kez terfi ettiriliyor büyük usta seviyesine kadar terfi ettirilmiyor bu yüzden gücü zaman içinde zayıf kalıyor. Yeni oyun +'ya başlarken kendi yaptığım zırhlarım bile daha güçlü idi. Pantolon eldiven ve ayakkabı zaten hiç terfi ettirilmiyor. Acaba ben güçlü zırhlar giyerken zırhımın görünüşünü kaer morhen zırhı ve pantolon eldiven ve çizmelerimin görüntüsünü de avcı techizatı olarak gösterecek bir yama mod vs bir şey var mıdır? Örneğin kurt zırhı giyiyor olacağım ama kaer mohren zırhı gibi görünecek.


    Yamadan haberim vardı. Oyunun çıktığı/çıkacağı sıralarda hazırlandığına dair haberler okumuştum. Bitmesine yakın da resmi çevirisinin yayınlanacağına dair haberler çıkınca gönüllü çevirmenler isyan etmişlerdi madem resmi bir çalışma yürütüyorsunuz bize neden haber vermediniz veya bu zamana kadar neden saklı tuttunuz çalışmalarımız çöpe gitmiş olmazdı diye. Kullanabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaringLion -- 17 Aralık 2018; 18:42:24 >




  • Üçüncü kez bitirmiş oldum oyunu yine içimi bir hüzün kapladı o oyun sonundaki müzik çok duygulandırıyor insanı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoaringLion kullanıcısına yanıt
    NG+ modunda tabi ki o ilerlemede yaptığınız zırhlar kılıçlar vs daha güçlü olacak. Çünkü level farkı var.
    Kaer morhen seti terfi ettirilemiyor, çünkü CDPR başlangıç setini witcher techizatı olarak belirlememiş, geliştirilebilir özellik için diyagram da eklememiş. Bunu yapan modlar vardı ama çok eski onlar. Oyuna son gelen 1.32 patchinden sonra çalışmama olasılığı çok yüksek.

    Şöyle birşey yapılabilir. A night to remember trailer ında gösterilen Geralt'ın gerek görünüşü, gerekse ekipmanını çok benzer kalitede oyuna ekleyen mod var. Hem başlangıç setini hem de kurt okulu setini etkiliyor. Zırh ve kılıçların kalitesi 4k uhd ye kadar çıkıyor. Madalyondan kılıç kın ve kabzasına kadar modlanmış durumda.

    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1131?tab=files

    2 adet main file mevcut, all in one yani hepsi bir arada sürümler. Yalnızca biri kullanılmalı. Tabi bu şart değil, siz sadece zırh için istiyorsunuz.

    Belki zırh ve kılıç harici değişiklikleri istemeyebilir, beğenmeyebilirsiniz. Yapan 2 eleman bunu da düşünmüş, birkaç tane de alternatif dosya eklemiş optional files kısmında.

    Zırh için "ANTR Armour - thin_o_vintage" yazanı indirin.

    Kılıçlar için de "ANTR Swords - thin_o_vintage Fix" i indirin. Manual download butonuna tıklayıp indirmenizi öneririm. Vortex isimli aracı kullanmayın.

    Bu ikisi bildiğim kadarıyla kurt okulu setinin de görünüşünü kaer morhen seti ile değiştiriyor ama yanılıyor da olabilirim. NG+ değil de normal ilerlemenizdeki son save e geri dönüp kurt setini kuşanıp modun görünüşü değiştirip değişitrmediğini test edebilirsiniz. İşe yaramazsa main files kısmında "A Night to Remember Full Appearance - All in One." a replace for Wolf school set yazanı deneyin. Genel olarak Geralt'ın görünüşü hoşunuza giderse bu şekilde kullanırsınız.


    Bu bahsettiğim modların çalışmama ihtimali var. Kasım 2018'de gelen 1.32 patchinden sonra benzeri modlarda sorun yaşayanlar olmuş. Ben patchten sonra bu modları denemediğim için net birşey söylemem zor.
    1.32 ile çalıştığına emin olduğum bir mod var belki diğerlerine göre daha basit ama hoşunuza gidecek türden. Kaer morhen setini witcher techizatı özellğine getiriyor. Başlangıç kılıçları ve kaer morhen seti Geralt ile birlikte level atlıyor. Görünüm vs değişmiyor tabi. Sadece onu denemek isterseniz linkini vereyim.

    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3390?tab=files

    2 dosya var. "modE3 Leveling Starting Armor Vanilla" yazanı kullanabilirsiniz.
    Kılıç ve kınlarının da mod sayfasındaki bazı resimlerde gösterildiği gibi değişmesini isterseniz, "modE3 Leveling Starting Armor PTWS" olanı indireceksiniz ve ufak bir mod daha gerekiyor yapımcı da bunu önermiş zaten.
    Promotional and Trailers Wolf Swords;

    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1841?tab=files




  • Çok güzel bilgi vermişsiniz hocam çok sağ olun. Nexusmods sitesinden dosya indirebilmem için üye olmam gerekiyor. Üye olmam için de ödeme yapmam gerekiyor sanırım. Premium olmamıza gerek var mı yoksa en alttaki Supporter membership - £1.29 seçeneğinden üye olursak da dosya indirme hakkımız oluyor mu?
  • RoaringLion kullanıcısına yanıt
    Premium a gerek yok hocam direkt ücretsiz üyelik açılıyor. Ödeme yapmanız gerekmiyor. Premium üyelik isteğe bağlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 19 Aralık 2018; 16:26:24 >
  • Üye olup dosyaları indirmeyi başardım.

    Öncelikle birinci bağlantıyla paylaştığınız konudaki dosyaları denedim. Önce "A Night to Remember Appearance All In One - thin_o_vintage" dosyasını, çalışmayınca "A Night to Remember Full Appearance - All in One." dosyasını indirip ilgili yere taşıdım. İkinci de çalışmadı. Oyunu açmaya çalışınca ne hata uyarısı aldım ne de oyun açıldı. Steam kütüphanemde oyunun yanındaki çalışıyor ibaresi kendiliğinden eşitleniyor'a dönüştü sonra da kayboldu. Galiba metadata.store dosyası değişince böyle olyuor. Diğer dosyaları koruyup sadece bu dosyayı önceden yedeklediğim orijinal dosyayla değiştirince oyun açıldı ama mod çalışmadı. Sadece zırhı denemek için "ANTR Armour - thin_o_vintage" dosyasını indirdim. Aynı şey oldu. O yüzden kılıçları denemeye gerek bile duymadım.

    İkinci bağlantıyla paylaştığınız konudaki "modE3 Leveling Starting Armor Vanilla" dosyasını indirdim. Yine aynı sorunu yaşadım. "modE3 Leveling Starting Armor PTWS" dosyasını denemek için 3. bağlantıdaki modu indirdim contents klasörüne attım oyunu açtım yine aynı sorunu yaşadım. Acaba benim bu sorunu çok basit bir ayar çekerek çözebilme ihtimalim var mı yoksa dosyalar uyumsuz olduğu için mi oyun açılmıyor?




  • Bi de Cloak and Dagger oyun müziğinin notalarını bulabilirseniz çok makbule geçer <3
  • Oyunu 4. Kez bitirdim böylece tüm alternatif sonları da görmüş oldum. Yalnız bu son bitirmem de bazı görevleri dikkatlice irdelemek gerekiyormuş bunu fark ettim.
    priscilla nın saldırıya uğradığı ve faillerini aradığımız görev de ben hep ebedi ateş rahibini sorumlu tutmuştum halbuki sorumlu hep yanı başımızdaymış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoaringLion kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla modları doğru kuramamışsınız sanırım ama bu benim de hatam kusura bakmayın. Basitçe modun nasıl kurulacağını anlatmayı unutmuşum. Description kısmında yazar genelde modların sayfasında ama anlatmam gerekirdi.

    Siz direkt oyunun ana dizinindeki content klasörüne atmışsınız ama mod kurulumu öyle yapılmıyor.
    Oyunun ana dizininde mods isimli bir klasör açıyorsunuz, sonra ismi mod ile başlayan klasör buraya atılıyor örnek;
    modE3_Leveling_Starting_Armor_Vanilla klasörünü oyunun ana dizinindeki mods\ içine atınız.

    Tam dizin örneği;
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Witcher 3\mods\ işte modları buraya atacaksınız. Bu şekilde orijinal dosyalar korunur, oyun öncelikli olarak modlu dosyaları aktif eder. Herhangi bir çakışma ya da versiyon uyumsuzluğu gibi sorun yoksa düzgün şekilde çalışır.

    Örnek verdiğim modu kurup bir oyunda deneyiniz. Önceki mesajda belirttiğim gibi 1.32 patch ile tamamen uyumlu olduğuna emin olduğum mod kendisi. Hemen envantere girip zırhları kontrol edin. Statlarının değiştiğini ve sıradan eşya yerine witcher techizatı olarak yeşil renkte olduğunu göreceksiniz. Level da karakter levalına eşitleniyor tam istediğiniz gibi. A night to remember aio ya da antr armor modu bununla birlikte kurmayın, zira aynı editleri yaptığı için uyumsuz olacaktır. Çakışma olacaktır.




  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Ocak demiri denemiştim bir ara çelik silah olarak. Eline alınca ucu yanıyor, vuruş hissi çok iyi. Oyunu 3 kez %100e yakın bitirip 4. ilerlememde denk geldim hatta. Novigrad'ta Priscilla ile ilgili görevlerin devamında, şimdi tam ismini unuttum sürekli yeni hayat kadını çağırıp onları işkenceyle öldüren bi psikopat vardı. Onu kestikten sonra elinden düşünce denedim ocak demirini. Demircilerde falan da satılıyormuş sonradan farkettim.

    Normalde hep kılıçtan yanayım , kwndimi daha çok witcher gibi hissetmemi sağlıyor ama böyle değişik silahlar denk geldiğinde de ara-sıra denemek keyifli olabiliyor. Oyunu ilk kez bilmeden oynadığım dönemlerde bile balta vb deneyip anında vazgeçmiştim. Ocak demiri, bekçinin beli & Iris i çok kısa süre kullandım. Witcher kılıçları her daim favorim özellile modlu kullandığım kurt okulu kılıçları.
  • "modE3_Leveling_Starting_Armor_Vanilla" modunu kullandım. Dediğiniz gibi yaptım ve modun yüklendiği anlaşıldı ancak bir sorun var ki o da zırh komple görünmez oldu :) envanterimde demirciye satmak için durdurduğum bir sürü kılıç yok oldu. Acaba bu mod uyumsuz mu ki?

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    Sonra "modFLTAVEAllInOne" modunu denedim çalıştı! Zırhın pantolonun eldivenin çizmenin savunma değerleri, seviyesi komple arttı. Yüzü gözü de değişti Geralt'ın onu pek beğenmedim o yüzden sadece zırh geliştirme olan modu "ANTR Armour - thin_o_vintage" kullandım. O da çalıştı. Sanırım onunla devam edeceğim.

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    Yardımların için çok teşekkür ederim kardeşim. Allah razı olsun.




  • Hocam ocak demirini almak hiç aklıma gelmedi keşke alsaydım bundan sonra bir daha baslarsamki başlarım büyük ihtimal ocak demirinide deneyecegim

    Bekciyi güç bela öldürdükten sonra elindeki küregi çok merak ettim bir baktım güzel değerleri var aldım üzerime insan keserken onu kullandım güzel damage atıyordu birde yeşil efekti çok güzel

    Ben oyunu hiç yüzde yüze yakın bitiremedim hocam karakteri güçlendirecek kadar soru işareti hazine avı kontrat yaptım sonra ana görev abandım ana görevler bittikten sonra insanın içini hüzün kaplıyor ve yuzde yuz tamamlamak için geri donemiyorsun görevlere

    Oyunu sildim ama save dosyasını clouda yükledim öyle duruyor

    Hocam bu hd reworked project yanına grafik iyileştiren başka hangi mod yada modlar kurulmalı süper lightning gibi birsey vardı ama o hiç hoşuma girmemişti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • RoaringLion kullanıcısına yanıt
    Amin cümlemizden. Keyifli oyunlar dilerim.

    Yukarıda denediğinizde görünmez olan mod, anladım ki ng+ ile uyumlu değil.
    Antr armor işinizi gördüğüne göre mesele yok. :)
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Grafik iyileştiren derken görselliği değiştirme, ortamı atmosferi değiştirme niyetindeyseniz bu konuda en belirgin farkı ışıklandırma (lighting) modları yaratıyor.
    STLM beğenmemişsiniz, farklı lighting modlar deneyebilirsiniz zevkinize göre.

    Phoenix lighting mod; https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3170

    E3 2014 tanıtımlarındaki atmosfere en yakın ışıklandırmayı içeren E3 lighting mod 1.3; https://www.youtube.com/watch?v=PFUk1M0my4o

    Bulutlara çeşitlilik getiren ve güzelleştiren, kalitesini arttıran New Clouds; https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3315?tab=files

    Optional files kısmındaki Mixed More New Clouds yazanı yüklemeyi öneririm.

    Reshade preset kullanmayı seviyorsanız stlm ve e3 lighting tarzı modlarla çok canlı görsellik veren Absolute prerelease reshade; https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1394

    Hiç ışıklandırma modu yüklü değilse, geçen gün gördüğüm yeni yapılmıç çok güzel bir reshade, Improved Radiance Reshade; https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3428

    Güçlü bir makinanız varsa;
    Daha yüksek yakın-orta mesafe detay seviyesi için Next generation LOD beta; https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3193

    Uzak çizim mesafesini ve o mesafedeki detay seviyesini arttıran, sis efektini çok daha uzak mesafeye iten Increased Draw Distance for Toussaint; https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3425



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 21 Aralık 2018; 8:50:20 >




  • stimde 30 lira.fazla gibi 4 senelik oyuna göre
  • Hocam çok teşekkür ederim bunları clouda yedekliyorum

    Hepsini kursam oyun çöker mı yoksa içlerinden bir tane mi kurmam gerekiyor e3 olanı iyi gibi duruyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arapaşığı A kullanıcısına yanıt
    İlk sadece ana oyunu 45 e aldım dlclere 80 verdim sonra gittim ikinci hesabıma 30 tl ye aldım daha sonra arkadaşıma hediye olarak gönderdim hepsi cdpr ye helal olsun

    Bir konuda sadece firmaya kızgınım gönüllü yama yapan arkadaşların hakkı yendi

    Ama oyun yüzyılın oyunu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    İlk sadece ana oyunu 45 e aldım dlclere 80 verdim sonra gittim ikinci hesabıma 30 tl ye aldım daha sonra arkadaşıma hediye olarak gönderdim hepsi cdpr ye helal olsun

    Bir konuda sadece firmaya kızgınım gönüllü yama yapan arkadaşların hakkı yendi

    Ama oyun yüzyılın oyunu
    ama ne zaman aldın.sonuçta oyun yeni çıktığında fiyatı yüksek olur ama 4 senelik oyun %60 indirimle 30 lira fazla bence.gerçi 5 dolar filan ediyor.biz fakiriz
  • arapaşığı A kullanıcısına yanıt
    30 lira bu oyuna az bile. Ben de 16 Ekim 2017 tarihinde almışım bu oyunun GOTY sürümünü yine 30 liraya. Hiç acımayın alın. Grafik ayarları en yüksekteyken oynamadığınız zaman bir şeye benzemiyor ama en yüksekte oynarsanız bir süre sonra keşke efsunger olsam demeye başlarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 10331034103510361037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.