|
The Witcher 3 için büyük iddia: Yeni ve kapsamlı bir DLC yolda
-
-
Şu an 120. Saatteyim. Acayip Bi oyun ya. Bu zamana kadar neden oynamamışım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ps İD: cihatgenc
Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı... -
Süt oğlan babanıda sevmezdim.
-
Parasını hak eden nadir oyulardan biri.
-
3. Oyun ile 4.oyunu birbirine bağlayan DLC olacak. İddia değil sanırım kendileri açıkladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bahtsız Bedevi -
Çıktığı gibi alırım. Türkçe desteği olan tüm oyunlara destek vermek lazım. Şahsen Türkçe desteği olmayan oyunları illegal yoldan oynuyorum. Bana ve kültürüme saygısı olmayan şirkete para kazandırmam.
-
bence gelecek benim tandığım cdpr witcher 4'e hazırlık için hem markayı canlı tutacak ve hype yaratacak bir dlc çıkarır bu dlc'yi witcher 4'e bağlar
witcher hayranı olarak önsiparişe açıldığı gün alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 30 Aralık 2025; 15:27:51 >_____________________________ -
PC'de ücretsiz yapay zeka destekli çeviriler var ve gayet başarılı. Konsol için söylesen kısmen katılabilirdim ama zaten orada illegal oynayamazsın ve yama kurmak da zor. Türkçe destekli oyunları hemen alırım, desteklenmeyenleri ise fiyatı düştüğünde alırım demen daha doğru olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 30 Aralık 2025; 17:42:45 >_____________________________ -
Bu DLC zaten GELMESİ gereken DLC idi... Benim gibi deli manyak şekilde her ayrıntının peşine düşen, ayak basmadık ufak adacık bile bırakmadan oynayanlar için bile W3 finali sonrası akıllarda o kadar çok soru işareti kaldı ki hepsi olmasa da bir çoğuna cevap olabilir. Asıl ayrıntıları da zaten W4'de görürüz..
W3 öyle şahaser ki oyunu oynayan herkesin aklında 845454 çeşit soru var ve çoğu cevapsız.. Kitaplardan farklı ilerlediği içinde daha çok merak ediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 30 Aralık 2025; 21:26:37 >_____________________________ . . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .
En Beğenilen Yanıtlar
|
Şu an 120. Saatteyim. Acayip Bi oyun ya. Bu zamana kadar neden oynamamışım.
|
|
Çıktığı gibi alırım. Türkçe desteği olan tüm oyunlara destek vermek lazım. Şahsen Türkçe desteği olmayan oyunları illegal yoldan oynuyorum. Bana ve kültürüme saygısı olmayan şirkete para kazandırmam.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler