Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (415. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.146
Cevap
255
Favori
795.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jakoß

    onu bunu bırak şimdki okancım sende bu yollardan geçtin sende bu forumun tozunu yuttun ve bu ortam sayesinde elin ekmek tutuyor sizin bu gençlere yaptığınız büyük şe......liktir . 1 yıldır bir projeniz var ve siz bu adamlara veya kullanıcılar haber vermiyorsunuz ha ? sizinki adiliktir emeğe saygısızlıktır bak adamlar 11 aydır uğraşıyor . bu forumun çoğu ne Goty alır nede sizin yamayı kullanır haydi güle güle

    O kadar yazdım ama seninki kadar net olamadım..
  • Veda yazısını okudum açıkçası içim burkuldu ve resmi Türkçe yamanın gelmesine hiç sevinemedim,çünkü ortada büyük bir emek var ve bu yama geldiyse bu ekibin uğraşlarının sonucunda oldu.3 aylık yaz tatilini geçtim ondan önceki süreçler vardı.Programcı arkadaş ile gece vakti cmd denediğimiz zamanları hatırlıyorum kendi açımdan değil ama ekip olarak nasıl zorluklara katlandıklarını o gece test ederken gördüm.CDPR nin bu yaptığı ayıp en azından söyleyebilirlerdi az bişey bu proje koca yama çıktıktan sonra ''biz zaten resmi yapacaktık gerek yok size'' demek hiç yakışmadı kendini oyuncu dostu gösteren bir firmaya.Bu kadar emek veren bir ekibe ufak bir açıklamayı çok gördüler.Ben şahsen üzüldüm şuan duruma çok ayıp ettiler.
  • arkadaş türkiyede ne yazık ki hep karma karışık iş yapılıyor 23 studios the witcher 3 çevirme talebi verildiyse bu en azından baya önceden sunulmuştur bildiğiniz gibi the witcher 3 hemen çevrilecek bir oyun değil yani 23 studiosun kesin önceden haberi vardı hem bu forumdaki yamadan da haberleri vardır herhalde burada yaşanan durum üzücü 1 yıl emek ve uğraş bir hiçe gideceğini sanmayın siz en azından pc kullanıcılarını mutlu ettiniz sizin sayenizde pc de bu oyunu oynamayan kalmamıştır

    ama bu işi gönül verip bu kadar emek sarf eden insanlar haksızlığa uğrayınca insan üzülmüyor değil hem ekibinizin geleçeği de bu durumda sıkıntıya girdi ama ben sizin tekrar bu badireden atlayıp kendi birlikteliğinizle ilerde neden 23 studios gibi bir şirket kurmayasınız umarım bu alanda türkiyede 2. örnek kişiler olursunuz ama yaşadığınız stres yamayı çeviriken ve bunu hallettikten sonra üzücü haber almanız kaldırılacak bir şey değil ama sizin emekleriniz boşa gitmedi arkadaşlar en azından bizlere 10 kişi ekip ile neler yapılabildiğini kanıtladınız birlik olunca her işin altından kal kılınır dedirttiniz

    bu işi canı gönülden sevdiğiniz belli ve illerde bu durum sizlere tecrübe olacak eğer bu işi devam etmeyi düşünüyorsanız ve inşallah bu sizin için oluşan bu kötü durum sizi bir an önce etkisi altına almaktan çıkar ve bu yamada ki gibi başka işleriniz olursa artık tecrübe edinmiş olursunuz ancak yaşadığınız durum daha önceki çeviri gruplarında olmuş bir örneği de yoktur ama sizin bizlere sunmuş olduğunuz bu birlik gelecekteki ekiplerde birer örnektir bu badireyi atlatmanızı umuyorum ve ekibiniz dağılmamasını düşünüyorum bundan sonra resmi işlerde devam etmenizin dileğiyle tekrardan bizlere böylesine güzel bir oyunu yamasız bırakmadığınız için ekibinizde herkese teşekkür ediyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jakoß

    onu bunu bırak şimdki okancım sende bu yollardan geçtin sende bu forumun tozunu yuttun ve bu ortam sayesinde elin ekmek tutuyor sizin bu gençlere yaptığınız büyük şe......liktir . 1 yıldır bir projeniz var ve siz bu adamlara veya kullanıcılar haber vermiyorsunuz ha ? sizinki adiliktir emeğe saygısızlıktır bak adamlar 11 aydır uğraşıyor . bu forumun çoğu ne Goty alır nede sizin yamayı kullanır haydi güle güle


    Helal olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 25 Ağustos 2016; 15:53:42 >
  • Oyunu ingilizce olarak bitirmiştim. Zaten dille alakalı bir problemim olmadığı için gayet rahat anlıyordum diyalogları. Sonra pc'ye format attım, save dosyaları gitti.

    Hearts of Stone'u satın aldım, eee başlamadan önce tekrar bitireyim dedim. Değişiklik olsun diyerek sırf eğlencesine Tr yamayı kurdum ve gerçekten çok beğendim. Sadece bu rune 'lerin vs. çevirilmesi biraz battı. Onun dışında 1-2 yer dışında edilen küfürleri bile beğenerek okudum. Fakat şimdi veda mesajınızı görünce biraz üzüldüm keşke daha önce belirtseydim yamayı beğendiğimi diye.

    Valla resmi yama ne kadar iyi olur bilmiyorum. Fakat resmi yamayla ilgili şöyle bir anım var. Witcher 2 çevirilirken bir görevde yaptıkları hatalı bir çeviri yüzünden görevde ilerliyemiyordunuz. Kırlangıç iksiri mi yeşil ördek iksiri mi öyle bir şey yapmanızı istiyorlardı bir görevde. Fakat arkadaşlar iksri çevirmişler fakat içindekileri mi çevirmemişler öyle bir şey tam hatırlayamıyorum şu an. Mal gibi googledan ingilizce aratarak vs. anca çözebilmiştim o görevi. Biraz gıcık olmuştum işin gerçeği. Fakat bu yamada öyle bir şey göremedim henüz. Resmi çeviri gelince iyi bir kutu içeriği ile gelirse satın alır onu da bir denerim, kıyaslama yapmaya çalışırım o zaman geldiğinde üşenmez isem.

    Şimdilik yaptığınız iş için Allah razı olsun diyorum. Gerçekten güzel ve hızlı bir işti. Bence şevkinizin kırılmasına hiç gerek yok. Ama bir süre ara vermenizi anlayabiliyorum. Bir süre kafanızı dağıtın sonra tekrar bu konu altında buluşalım.

    Saygılar.




  • 35 yasindayim yillar sonra bir oyunu saatlerce araliksiz oynadim sebebi bu yamayi yapan kardeslerimdir. Hakkinizi helal edin

    Insanlar yaptiklariyla deger kazanir hatirlanir ozellikle bu forumda her zaman minnetle hatirlanacaksiniz.

    Kirginliklariniz var ama her zorluga ragmen maddi bir cikariniz olmadan basladiginiz isi bitirdiniz.Bu ozguven hayatta daima hatirlayacaginiz her zorlugun ustesinden geleceginizi sizlere gosteren bir yol olucaktir.

    Bu abiniz size minnet borcludur Aĺlah sizden razi olsun Bir omur boyu basarilar diliyorum tek tek herbirinize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NAH BURAYA YAZIYORUM.
    bileydim sonunun böyle olacağını 5 para vermezdim ne bu oyuna, ne de önceliklerine. milyar dolarlarım olsa da almam bundan sonra.
    yok gizlilikmiş, yok kurumsallıkmış, yemişim sizin kurumsallığınızı.
    daha fazla yazamayacağım artık. PİŞMANIM.
    Valla benim içim burkuldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomtrk

    Arkadaşlar merhaba,

    Ben Okan Şen, 23 Studios ekibi adına yazıyorum. Öncelikle şunu tekrardan belirtmek isteriz, neredeyse tüm projelerimizde imzaladığımız ve uluslararası hukuki yaptırımı olan Gizlilik Anlaşmaları gereği, oyunlarla alakalı hiçbir duyuruyu erkenden yapamıyoruz ya da projede yer almayan kişilerle paylaşamıyoruz. Yoksa bizim gönlümüzden geçen her zaman sizlere ilk elden bu tür gelişmeleri duyurmaktır.

    Gönüllü çeviri ekibini azimlerinden ve çalışmalarından dolayı tebrik ve takdir ediyoruz. Fakat bu projeye emeğini ve gönlünü koymuş olan insanların kalbini kırmak bizim isteyeceğimiz en son şeydir. Sadece farkında olmanızı isteriz ki, bu tür durumlarda bizim elimizde olamayan birçok ayrıntı var. Bu da onlardan biri. Kendi ekibimizde bile böyle bir projenin var olduğunu bilmeyenler vardı.

    Witcher 3 projesi bizim kanadımızda 2015 baharından beri geliştirilmekte olan, binlerce saat yerelleştirme ve kalite kontrol testleri yapılmış, Witcher 2 yerelleştirme projesinin arkasındaki bazı ekip üyelerinin dâhil olduğu bir proje, ki Türkçe yamaya emek veren arkadaşlar da bu projenin büyüklüğünü biliyordur. Bazılarınız hatırlayacaktır, biz bu oyunun ilk anda Türkçe çıkması için elimizden gelen çabayı göstermiş, bir imza kampanyası da düzenlemiştik (pek katılım olmamasına rağmen) ama kısmet bugüneymiş.

    Buradaki çevirmen arkadaşlarımızı da içtenlikle kutluyoruz, eminiz ellerinden geleni yaptılar. Onları kırdıysak içtenlikle özür dileriz ama durum bundan ibaret. Herkese iyi oyunlar.


    Merhaba.

    Arkadaşlarımızdan bir tanesi dayanamayıp size bir mesaj göndermiş. Öncelikle kendisinin ekibimiz adına konuşmadığını, tamamen kişisel mesajı olduğunu belirtelim.

    Ben söyleyecek fazla bir şey bulamıyorum. Elbette çok büyük bir hayal kırıklığına uğradık. Gruptaki tüm arkadaşlarımızın sinirleri gerilmiş durumda. 24 Ağustos günü haberi aldığımızdan beri, birçoğu uyuyamıyor bile.

    Yani durumu bu açıklıyor sanırım. Siz profesyonel bir şirket olarak, gelen profesyonel bir teklifi değerlendirdiniz ve işinizi yaptınız. Bizim bu konuda diyebilecek herhangi bir şeyimiz yok.

    İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TxsMelih -- 25 Ağustos 2016; 15:56:27 >




  • Cdpr ve 23 studios ayıp etmiş neyse eve gidince daha detaylı okurum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı türkçe witcher 3 için topladım steamden indirime girip alıp oynamayı bekliyodum.. Sizin yamanızı indirim oynayacaktım ama bu konuyu gördüm ve gerçekten üzüldüm. Bence bu tür işlerden vazgeçmeyin ama resmi olarak yapın bencede. Her ne kadar türkçe yamanızı indirip oynayamasamda(pc yeni topladım witcher alamadım daha) emeğiniz için teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk sayfadaki indirme linkini neden kaldırdınız, ben henüz b&w almadım, alınca da sizinkini kurmak istiyorm. Özelden de olsa mesaj atamaz mısınız ?
  • İşteyken aldım bu haberi sinirle foruma girdim inanamıyorum ya, doğru olamaz bu haber gece yarısı da sallamadır vs. diyordum. Söylemek istediğim çok şey var ama en önemlisi bu grup lütfen dağılmasın evet bundan sonra bence de resmi olacak ise bir yama işine girişin ama lütfen bu güzel grup dağılmasın.

    Sizin gibi özverili ve özel bir çeviri grubu ben daha görmedim yama olur olmaz ama bir arada kalın lütfen. Ayrıca CD Projekt yaptığı büyük ayıp varsa bu tarz bir düşünceleri keşke yamanın ilk ayından belli etselerdi, ayrıca bu yama resmi geliyorsa buna ön ayak olan en büyük neden sizlersiniz bunu utunmayın ve biz bu oyun 6-7 aydan beri türkçe oynuyor isek yine sizin sayenizde, tr satışları artmış ise yine sizin sayenizde. Ben önceki sayfalarda da söyledim resmi yama gelse bile benim için hala bu yama daha değerli ve bunu mükemmel bir seviyeye getirmek için hatalarını ayıklamaya devam edelim. Bu emek öyle bir kenara atılacak bir uğraş değil bu yama konusu aktif, eksik veya hatalı kısımların düzeltildiği, yeni sürümlerin gelmeye devam ettiğini görmek istiyorum, çünkü bu yamayı kullanmaya ben devam edeceğim.

    23 Studios buradan ne söylesem bilemiyorum ama her şey para değil arkadaşlar, bunu elbet birgün anlarsınız. Yamada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilerim lütfen sıkmayın canınızı, kimse bu yamaya el atmamış iken siz bizlere sundunuz ve birçok oyuncu sizin sayenizde bu oyunu anlayarak oynadı, ilkler her zaman önemlidir, bu oyun aklıma her geldiğinde bu konuyu ve emeklerinizi asla unutmayacağım.

    #busterr

    Emeği geçen tüm arkadaşları sınır yüzünden ekleyemedim kusura bakmasınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi # Ace # -- 25 Ağustos 2016; 16:23:35 >




  • Bu yapılan hiç etik bir davranış değil açıkcası diğer çeviriyi yapan ekibi ve cd projekt'i kınıyorum

    Bu oyunu ve tüm dlc'lerini orjinal aldıysam bu ekibin sayesindedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 25 Ağustos 2016; 16:06:20 >
  • Legolas246 kullanıcısına yanıt
    http://www.w3tr.pidacs.com/
    Buradan indirebilirsiniz.
  • TxsMelih kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle üzüntünüzü sonuna kadar paylaştığımı ifade edeyim. Cidden döktüğünüz emeklerin, çevirinin başladığı günden bu yana herkes gibi ben de bir şahidiyim. Keşke böyle olmasaydı da, sizin çeviriniz kabul edilmiş olsaydı. Ama sanmayın ki, yaptığınız bu muazzam işin üstü örtülecek, insanlar burada çevirinizi beklerken yaşadıkları heyecanı unutacak. Bu bile benim için, bana yeterli...

    Yaptığınız çeviri ile ne kadar profesyonel bir işe imza attığınızı da çeviriyi bugüne kadar indirin onbinlerce insan gördü, şahidi oldu. Bu yama resmi olarak her ne kadar başka bir firmadan gelse de, ben PC'im de sizin çeviriniz ile oyunu bitireceğim. Konsolum için de destek olabilmek adına PS4 sürümünü alacağım. İnşallah ekip olarak başka büyük işlere de imza atarsınız, kesinlikle yaşadıklarınızdan dolayı üzüntüye kapılmayın, 2015 Sonbaharından bu yana bize yaşattığınız o tatlı bekleme duygusu için size tekrar teşekkür ediyorum. Allah razı olsun sizden, yolunuz açık olsun...




  • venomtrk kullanıcısına yanıt
    block,

    oyunu almadım, bu saatten sonra CDPR half life'ın haklarını alıp 3. oyunu çıkarsın almam, kepazeliğe bakar mısınız
  • Çevirmen arkadaşlar bu işi profesyonel yapmaya başlayın, biz sonuna kadar destek olalım. Sizin yamanız gerçekten de çok iyiydi.
  • Keşke siz de direk bağış buttonu koyup witcher 5 çıkınca yamayı çıkarmayı hedefleseydiniz sonra bu işi çok iyi yaptığınıza inanıp bir şirket kursaydınız.

    nereden geldiğini unutanların böyle eskiden kendilerinin yaptığı gibi hayran yapım çevirilerinin oyun yapımcıları tarafından çok takip edilmediğini, küçük bir bilgilendirmeden birşey olmayacağını para korkusundan unutmasından normal birşey olmayacağını akıl edemedik ben özür dilerim sizden.

    İnşallah gerçek hayatınızda başarılı ve mutlu olursunuz.

    En azından tecrübe(experience) kazandınız :)
    Level UP !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahçe Hortumu -- 25 Ağustos 2016; 16:10:07 >
  • venomtrk kullanıcısına yanıt
    O toplayamadığınız imzayı çekemediğiniz dikkati forumdaki yama ekibi sayesinde çektiniz onuda eklemeyi unutmayın.
  • The Veldt kullanıcısına yanıt
    Hocam half life 3 çok iddialı oldu yaf. Tüylerim diken diken oldu öyle söyleyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.