Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (414. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.146
Cevap
255
Favori
795.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnanın arkanızda duracak çok insan var şahsen sizin yamanızı kullanacağım. Melih arkadaşın yazısınıda okdum yamayı yğzde 4 den beridir takip ediyorum. İnanın bu oyunu şu zamana kadar oynayanları mutlu ettiğiniz kadar kimseyi mutlu etmediniz. Sizin 1 yıllık emeğiniz boşa gitmedi. İnsanlar bu oyunu oynadılar sayenizde ve gerçekten çok fazla dua aldınız. Cd projectin yaptığı dalkavukluğu tartışmayacağım facebook sayfasından konuyu 23 studiosa açtığğımda gizlilik sözleşmesinden falan bahsettiler bişe demeyeceğim. Ama unutmayın witcherın nasl güzel bir oyun olduğunu bize siz anlattınız. İyi bir ekipsiniz hayal kırıklığınızda normal ben bile afalladım 23 studios ismini duyunca. Kimse sizin boşa çalıştığınızı iddia dahi edemez. Çoğu profesyonel şirketten daha iyi iş çıkardınız. 19 mayıs 2015 de çıkan oynu 30 ağustos 2016da türkçe dile kavuşturacak kadar geç kalmış bir firmayla martta çıkarmış ekip bir tutulamaz bana göre. Her türlü saygıyı hakediyorsunuz. Sizin ilerdeki oyunlar için çeviri yapmayacağınızı görmek beni üzdü fakat haklısınız ben olsam bende yapmazdım. Kaldı ki şuanki olay benide resmi türkçe geliyor lan dedirtmedi. Üzdü.




  • Bende son günlerde resmi TR haberleri yayıldıktan sonra sürekli bu konuya bakıp durdum. Tek görmek istediğim bir son dakika gölüydü. "Yamamız resmi oldu arkadaşlar" lafıydı. BAW çevirisi hariç bütün oyunun içini dışına çıkarttım sizin yamanızla. Binlerce kelime, dile kolay. W3 çıktığından beri istek aldı durdu, kimse bu yüke giremedi. Gözleri korktu. Sadece siz girdiniz. Emin olun PC satışlarını arttırdınız. İnsanlar sizin yamanızla bu oyunu sevdi. Yeniden bu oyunu oynattınız. Resmi yama inanın bu ekip olmasaydı çıkmazdı. Bende en az sizin kadar kırıldım bu olaya. Sürekli olumsuz değil ama ucu açık mesajlar veriyordu oyunu yapanlar. En azından direk olumsuz bir mesaj yazda insanlara ümit verme...

    Arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık, W3 ü insanlara sevdirdiniz, anlaya anlaya oynamalarını sağladınız, resmi satışlarını olumlu yönde arttırdınız Bence türkçe yama tarihinde adınızı altın harflerle yazdırdınız.

    Emin olun yamanın bu gidişi bir çok türkçe yama yapan arkadaşlarada olumsuz örnek olacaktır.




  • Yazıklar Olsun CDPR Bu da senin gerçek yüzünü ortaya çıkardı 8-9 aylık emek boşa gitti ayıp ulan ayıp adamları beklettiniz bir de ben sizin yamanızla oynayacagım arkadaşlar hayal kırıklıgı oldu cdpr her şey para için 23 studios alıyor diye kaliteli sanıyorlar w2 oynadım ve tr yamaları rezildi rezil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamertr588 -- 25 Ağustos 2016; 15:28:55 >
  • Yazıyı bende okudum ve çok yazamazamda her çıkardığınız sürümde teşekkür etmiştim her sorunda yardımcı olmuştunuz 23 studios haberini görünce küfrettim baya direk buraya gelmek vardı ve veda mesajınızı gördüm ve tahmin ettim ekibi dağıtacağınızı ve yaşadığınız hayal kırıklığını cidden üzüldüm böyle yapılmasına cd project çok yazık etti size valla şuan ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Ama sizinde iyi günde burdaydınız kötü günde yoktunuz diye hemen yargılamanız yanlış bizi haberi yeni gördük direk geldik daha nasıl olucaz sanki yalnız bırakmışız gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ortada büyük bir emek var ama bu emek hayran yapımı olarak kalıyor. Paralı şekilde profesyonel olarak bir stüdyo altında edilmiyor. Karşı tarafta ise koskoca bir firma var bu büyük firmalar asla kalite kontrolsüz veya anlaşmasız sözleşmesiz işler etmez edemezler, 3. şahıslara da bilgi vermezler yapmayın etmeyin biz başkası ile anlaşacağız diye.

    O yüzden bu işe siz kendi başınıza giriştiniz, bu tür sonuçlara da katlanmasını bilmelisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elftorno -- 25 Ağustos 2016; 16:26:47 >
  • Yazıyı baştan sona okudum ve yapılan ayıp değil arkadaşlar..
    Çok çok başka bir şey. O şeyi burada dersem süresiz cezalandırılırım, siz anlayın ne olduğunu..
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ben Okan Şen, 23 Studios ekibi adına yazıyorum. Öncelikle şunu tekrardan belirtmek isteriz, neredeyse tüm projelerimizde imzaladığımız ve uluslararası hukuki yaptırımı olan Gizlilik Anlaşmaları gereği, oyunlarla alakalı hiçbir duyuruyu erkenden yapamıyoruz ya da projede yer almayan kişilerle paylaşamıyoruz. Yoksa bizim gönlümüzden geçen her zaman sizlere ilk elden bu tür gelişmeleri duyurmaktır.

    Gönüllü çeviri ekibini azimlerinden ve çalışmalarından dolayı tebrik ve takdir ediyoruz. Fakat bu projeye emeğini ve gönlünü koymuş olan insanların kalbini kırmak bizim isteyeceğimiz en son şeydir. Sadece farkında olmanızı isteriz ki, bu tür durumlarda bizim elimizde olamayan birçok ayrıntı var. Bu da onlardan biri. Kendi ekibimizde bile böyle bir projenin var olduğunu bilmeyenler vardı.

    Witcher 3 projesi bizim kanadımızda 2015 baharından beri geliştirilmekte olan, binlerce saat yerelleştirme ve kalite kontrol testleri yapılmış, Witcher 2 yerelleştirme projesinin arkasındaki bazı ekip üyelerinin dâhil olduğu bir proje, ki Türkçe yamaya emek veren arkadaşlar da bu projenin büyüklüğünü biliyordur. Bazılarınız hatırlayacaktır, biz bu oyunun ilk anda Türkçe çıkması için elimizden gelen çabayı göstermiş, bir imza kampanyası da düzenlemiştik (pek katılım olmamasına rağmen) ama kısmet bugüneymiş.

    Buradaki çevirmen arkadaşlarımızı da içtenlikle kutluyoruz, eminiz ellerinden geleni yaptılar. Onları kırdıysak içtenlikle özür dileriz ama durum bundan ibaret. Herkese iyi oyunlar.




  • SİZLERİN HAKKI NASI ÖDENİR BİLMEM Kİ , BU PROJEDE FAZLASIYLA EMEK DE VAR RUH DA VAR ...
  • Yaşanan olay kesinlikle üzücü, CDPR ın yaptığı büyük bir haksızlık. Ben oyuna sizin yamanız ile başladım ve onunla bitireceğim. Belki kızacaksınız ama sadece içimden geçeni söyleyeceğim sizin bu şekilde bizleri de bırakıp gitmenizi doğru bulmuyorum ve onlar yüzünden asıl cezayı bize çektirdiğinizi ve bizlere haksızlık ettiğinizi görmenizi umuyorum. Umarım bunu anlar ve işlerinize devam edersiniz. Şimdi sen kimsin diyebilirsiniz, haklısınızda bir kaç mesaj dışında size bir desteğim vs. olmadı ama yamanızı kullanıp size her seferinde bolca minettar kaldım yaptığınız işten dolayı ve gördüğüm bir yanlışınızıda belirttim sadece. Bence bırakın resmi olmasın yamanız zaten değikdi, evet olsa bir ödül olurdu motive ederdi ama şu an ki noktada başladığınız ile aynı yani yama resmi değil sadece. Sizin yamanız ben ve benim gibi düşünen bir çok kişi için resmi yamadan daha önemli ve öyle de kalacak. Umuyorum ki bir süre sonra tekrar döner ve başka projeler ile bizleri mutlu edersiniz.

    Hepinize çok teşeklür ederim yaptıklarınız için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 25 Ağustos 2016; 16:31:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben sizin yamanızla ana oyunu ve hos dlc sini bitirdim. Gayette keyif aldım 10 numara yamaydı. Herşey için teşekkürler. Size yapılan çok büyük haksızlıktır adeletsizliktir.
  • CD PROJEKT Red'in durumla ilgili ne sorunu var? Siz sanıyor musunuz cd projekt bedava yapabileceği bir lokalizasyon çalışmasını para vererek yaptırsın? Yamayı kullanmadım zira kullanma gereği hissetmedim, yer yer kullanılan ağdalı İngilizce benim hoşuma gitti. Büyük ihtimalle bu projenin yapımcıları dertlerini anlatamadıklarını ve ne kadar ciddi ve projeyi sona getirdiklerini onlara gösteremediklerini sanıyorum. Burada kızılması gereken yer belli. CD projekt red'in bir hatasının olduğunu düşünmüyorum. Ama doğru söylemek gerekirse lokalizasyon çalışmasının yapılacağı yeri gözüm tutmadı 5. bitirişimin yine İngilizce olacak anlaşılan. Keşke gönüllü olarak bu kadar emek harcayanların emeği ödüllendirilseydi ama yanlış yere kızdığınızı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 25 Ağustos 2016; 15:44:12 >
  • Lan oğlum ağlacatakmısınız lan bizi. O nası bi bitiriş öyle. Bugün resmi yama çıkacağını haberlerden öğrendiğim anda sanki ağır 3-4 küfür yemiş gibi hissettim. Siz terbiyesizliğin alası yapıldı. Yapılanı bir gamer olarak üstüme alıyorum ve cd-projekt ekibine protesto olarak çıkacak bir sonraki oyununu orjinal edinmeyeceğimi belirtiyorum. Bu ekip bu yanlışı haketmedi. Yamanın çıktığı ilk gün çocuklar gibi sevinmişken, şuanda da hakaret yemiş bir çocuk gibi hissediyorum. 23 studiosunda işi gücü para olmuş. Herşey para değil lan. Şu ekibedemi acımadınız, üzülmediniz, içiniz hiçmi sızlamadı işi alırken. O işten kazanacağınız para sizi bi yere getirmezdi ama, o paranın hakkı yada o resmi yamanın hakkı melih uçar ve ekibinindir diyebilseydiniz, şu anda sizde efsane olurdunuz. Tekrardan ekibizi selamlıyorum. Allah işinizi rast getirsin. En sevdiğim oyunu herkesten önce TR YAMA yaparak bize ulaştırdınız ya, gerisi hiç önemli değil. CANINIZ SAĞOLSUN. SİZ HAKKINIZI HELAL EDİN...




  • elftorno kullanıcısına yanıt
    100.000 civarlarında sattıran bir "hayran yapımı"ndan bahsediyoruz. Bir açıklamayı hakkediyorlardı bence.
  • twitter dan ve facebookdan yazdım mailde attım cdpr ye yazıklar olsun emekhırsızı=Cd Project Red dir adamların emegini çaldılar adamlarla kukla gibi oynadılar yazıklar olsun biz o mailleri bu ekip attık cdpr şunu unutmasınki sizler ve bizler olmasaydık buçeviride olmazdı şerefsiz haysiyeti bozuk insanlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomtrk

    Arkadaşlar merhaba,

    Ben Okan Şen, 23 Studios ekibi adına yazıyorum. Öncelikle şunu tekrardan belirtmek isteriz, neredeyse tüm projelerimizde imzaladığımız ve uluslararası hukuki yaptırımı olan Gizlilik Anlaşmaları gereği, oyunlarla alakalı hiçbir duyuruyu erkenden yapamıyoruz ya da projede yer almayan kişilerle paylaşamıyoruz. Yoksa bizim gönlümüzden geçen her zaman sizlere ilk elden bu tür gelişmeleri duyurmaktır.

    Gönüllü çeviri ekibini azimlerinden ve çalışmalarından dolayı tebrik ve takdir ediyoruz. Fakat bu projeye emeğini ve gönlünü koymuş olan insanların kalbini kırmak bizim isteyeceğimiz en son şeydir. Sadece farkında olmanızı isteriz ki, bu tür durumlarda bizim elimizde olamayan birçok ayrıntı var. Bu da onlardan biri. Kendi ekibimizde bile böyle bir projenin var olduğunu bilmeyenler vardı.

    Witcher 3 projesi bizim kanadımızda 2015 baharından beri geliştirilmekte olan, binlerce saat yerelleştirme ve kalite kontrol testleri yapılmış, Witcher 2 yerelleştirme projesinin arkasındaki bazı ekip üyelerinin dâhil olduğu bir proje, ki Türkçe yamaya emek veren arkadaşlar da bu projenin büyüklüğünü biliyordur. Bazılarınız hatırlayacaktır, biz bu oyunun ilk anda Türkçe çıkması için elimizden gelen çabayı göstermiş, bir imza kampanyası da düzenlemiştik (pek katılım olmamasına rağmen) ama kısmet bugüneymiş.

    Buradaki çevirmen arkadaşlarımızı da içtenlikle kutluyoruz, eminiz ellerinden geleni yaptılar. Onları kırdıysak içtenlikle özür dileriz ama durum bundan ibaret. Herkese iyi oyunlar.


    Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, olay cd projekt'te bitiyor. Onların yaptığı büyük bir ayıp ve emeğe saygısızlık.




  • Walla şu yazıyı okudum cok sinirim bozuldu.bu zamana kadar cd project firmasını sevmişimdir ve kullanıcıya saygı gosterip deger verdikleri icin arkasında durmusumdur ama size yaptıkları cok ayıp diger 23 studios un yptıgı ayrı ayıp bundan sonra onlarada boykot koyuyorum kendi capımda elimden geldiğince çevremede bu şekilde aktararak almayacağım oyunlarını.Elimde onceden almış olduğum Witcher 3 oyunumuda SİZİN TÜRKÇE YAMANIZI KULLANARAK OYNAYACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.Hakkınızı helal edin ALLAH RAZI OLSUN SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EMEKLERİNİZ İÇİN.GOTY sürümüde ALMAYIN ALDIRTMAYIN ARKADAŞLAR.
  • Asıl ben size teşekkür ederim. Dediğim gibi resmi çıkmasının şuan benim için hiç bir değeri yok. Sizin yamanızla oyundaki herşeyi bitirdim. Her soru işaretli yere gittim. Yapmadığım yer görev kalmadı. 135 saat sizin yamanızla oynadım. Hakkınız ödenmez.
  • söylentiler dönüyordu birkaç saattir sonunda başardınız zannettim.sonra bir yerde okudum 23 studios filan görünce direk buraya geldim.çok çok üzüldüm.bağış yapabileceğimiz bir bölüm açsanız. tıkandım kaldım bişey düşünemiyorum ..
  • Resmi yamanın çıkıp çıkmaması artık umurumda değil zaten satın almayacağım normal sürümüyle ve bu çeviriyle oynayacağım cd project haketmiyor goty sürümünün paralarını umarım fazla satılmaz. Ana oyunu da bu çeviri sayesinde olmuştu yazıklar olsun bu firma en sevdiğim firmaydı artık nefret ediyorum çevirmenler merak etmesin sizin yaptığını çeviri varken gidip de 23 Studios ekibinin çevirisiyle oynamayacağım oyunu çoğu kişinin de öyle yapacağını düşünüyorum.Sizin adınıza çok üzüldüm keşke başka çevirilerde de emeğiniz olsaydı ama nasip değilmiş
  • Şu 23 bilmem neysini tanımıyorum etmiyorum.Çevirileri ne denli kaliteli olur onu hiç bilmiyorum.Ancak şunu söylemeliyim eğer bu oyunu Türkçe oynamak istiyorsanız bu arkadaşlarınki gayet güzel bir çalışmaydı.
    Oyunu ingilizce oynayarak aldığım tadı bu yama da fazlasıyla verdi.BV yamasını henüz denemedim ama eminim ki o da diğerleri kadar kalitelidir.
    Sizlere biz teşekkür ediyoruz ayrıca bu 23 bilmem neysinin pek suçu yok hırboluk cdpj de. Zaten korsan oyun devşirerek büyümüş bir şirket etik anlamında pek bir şey beklememek gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.