Çeviri yayımlanmıştır arkadaşlar. Hayırlı uğurlu olsun.
Alıntıları Göster
hadi gözümüz aydın herkese iyi oyunlar ;)
Kesinlikler katılıyorum. En azından projenin bittiği ve yamanın hazır olduğu söylenirse resmileştirmeye yanaşabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: mevdut
gercekmi bu link ? durduk yere virus sokmayak pcye:D anasayfada cıkmadı
Alıntıları Göster
YEHUUUUUUU
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Reese
Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.
Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.
Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
saldırın
quote:
Orijinalden alıntı: fewertyx
YEHUUUUUUU
Alıntıları Göster
Vatana millete hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: emuredyassin
ßu Yama Bittiginde , Cd Project İle Temasa Gecmeyi Düşünüyormusunuz ? ßence Gecmelisiniz , Elinizdekileri Göstermekte Fayda var.. Resmiyet kazanmali siz bu Saygiyi Hakediyorsunuz.
Kesinlikler katılıyorum. En azından projenin bittiği ve yamanın hazır olduğu söylenirse resmileştirmeye yanaşabilirler.
quote:
YEHUUUUUUU
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun cümletten bütün türk halkına , emeği geçenlere teşekkürler hakkınız ödenmez türk oyun tarihine adınızı altın harflerle yazdınız helal be !
quote:
YEHUUUUUUU
Alıntıları Göster
Elinize sağlık arkadaşlar.
quote:
YEHUUUUUUU
Alıntıları Göster
ELVEDA GERÇEK HAYAT!
iris29xz1İ
kullanıcısına yanıt
1. bekliyoeuz 2 (ÖNEMLİLÜTFEN CEVAP YAZIN ) BEN WİCHER 2 Yİ 1 DE BİTİRDİM AMA 2 NİN SAVE DOSYASINI NASIL 3 E ATACAM DAHA ÖNCE DENEDİM İMPORT DİYORUM OLMUYOR Bİ YADIM LTF
quote:
Orijinalden alıntı: Volkan9201
ELVEDA GERÇEK HAYAT!
Alıntıları Göster
sabaha kadar witcher
quote:
Orijinalden alıntı: sessizolum
1. bekliyoeuz 2 (ÖNEMLİLÜTFEN CEVAP YAZIN ) BEN WİCHER 2 Yİ 1 DE BİTİRDİM AMA 2 NİN SAVE DOSYASINI NASIL 3 E ATACAM DAHA ÖNCE DENEDİM İMPORT DİYORUM OLMUYOR Bİ YADIM LTF
Oyunun steam versiyonuna sahibim. Otomatik güncelleştirmeyi kapatmayı bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Sağ tık yapıp bakıyorum ama güncellemeyi kapatmayı bulamadım.
Sizlere Ne kadar Teşekkür etsem Azdir.. Sizleri Tebrik ediyorum.. Harikasiniz Arkadaşlar .. Sayenizde Geceyi Gündüz edip oynayacagim.. Trol Diyen Arkadaşlara Bizzat ben yüzlerine yapiştirayim.. Bu Cevirmen Arkadaşlarimiz Herşeyi hakediyor.. ..
Bu mesaja eklenen görseller:
quote:
Orijinalden alıntı: Relinquished06
Oyunun steam versiyonuna sahibim. Otomatik güncelleştirmeyi kapatmayı bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Sağ tık yapıp bakıyorum ama güncellemeyi kapatmayı bulamadım.