Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (167. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu iş bugün yatar gibi. Belli ki bir aksilik çıktı... İnşallah bir sağlık problemi falan değildir de. Yama işi kolay, çıkar elbet.
  • emre544 E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Valla hacı soyadını hatırlamıyorum. Sadece böyle bi konu vardı diye yazdım inşallah o kişi değildir de witcher ı türkçe oynarız
  • Bugün çıkacak mı anlamadım ortalık hareketlenmiş?
  • Bu adamlar yamayı 23:59 da koyacak galiba sırf trollük için demedi demeyin :))

Bu arada şaka bi yana, allah sizden razı olsun çeviri ekibi , birçoğumuzun hayalini gerçekleştirdiniz çok çok teşekkürler elinize sağlık umarım hayatta iyi bir yerlere gelirsiniz ...
  • Sayfa yenileme hızı yavaşladı 620 kişi konuda
  • Yorumları okudum beynim sulandı bunlar yalan mi söylüyor üç kagıtcı mı? saat 00.00 olucak az kaldi umarım çıkar bu gece
  • Geri Sayim Başladi Beyler.
  • haydi hep birlikte Otuuuuz
  • Volkan9201 V kullanıcısına yanıt
    29

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://w3tr.pidacs.com/

saldırın beyler çıkmıştır.. !!!!!!!!!!!!
  • 28
  • http://w3tr.pidacs.com/

MUHTEŞEMSİNİZ BEYLER !!!
  • anasayfada görmeden inanmam
  • Sakin Olalım. Problem çıkmış olabilir, Erteleseler bile Gıkımızı çıkarmaya Hakkımız yok Unutmayalım Adamlar büyük iş yaptı ;)
  • File size: 26.71 MB
    Uploaded: 2016-03-26 16:12:25
    Uploaded From:

• Elinize sağlık arkadaşlar siz olmasanız bu güzelim oyunu sabaha kadar oynayamayacaktım hayatımı s*ktiniz sağoulun varolun
  • arkadaşlar şu siteden indirmeyin ne olur ne olmaz konunun güncellenmesini bekleyin
  • Verilen sitedeki setup hatalı mı? Çeviriyi yapan arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.