Bildirim
The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Geliyor beyler az kaldı.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D071474FAquote:
Orijinalden alıntı: mevdut
evet baktım buraya bendeki windows 10 windows 10 için otomatik danır drivera gerek yok diyor. ama otomnatık gunc. yaptıgımda bilinmeyen aygıt yuklemedi diyor.
Açıkcası 380 kontrolcüsünü denemedim hiç. Ben ps4'ün ds4 kontrolcüsünü kullanıyordum sorunsuz tanıyordu. Tabi ben eklerken bluetoth cihaz ekle diyerek ekliyordum. Bu arada witcher 3 diğer oyunlardan farklı olarak ds4 kontrolcüsünün bağlı olduğunu anlıyor ve ekrandaki hint'leri vb. ona göre ayarlıyor. Yani bir ps4'le kullanma konforunu aybeb yaşatıyor. Adamlar işlerini iyi yapmışlar anlıycağn :)
Alıntıları Göster
-
Dostum xbox 360 kontrolcüsünü nerden aldın? Gittigidiyordan felan aldıysan oradakilerin hepsi replika, yani orjinal değil o sebeple pc görmüyor bende ilk o hataya düşüp ordan aldım replikaymış geri iade edip Amazondan sipariş verdim 120 liraya wirless xbox 360 kontrolcüsü geldi, orjinal olunca takar takmaz tanıdı, windows 10 orjinal işletim sistemi kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: busterr
Geliyor beyler az kaldı.
Gerekli açıklama üstte :) -
Öğlenden beri ha çıktı ha çıkacak diye konuya girmekten bi hal oldumquote:
Orijinalden alıntı: Bulkathos
Dostum xbox 360 kontrolcüsünü nerden aldın? Gittigidiyordan felan aldıysan oradakilerin hepsi replika, yani orjinal değil o sebeple pc görmüyor bende ilk o hataya düşüp ordan aldım replikaymış geri iade edip Amazondan sipariş verdim 120 liraya wirless xbox 360 kontrolcüsü geldi, orjinal olunca takar takmaz tanıdı, windows 10 orjinal işletim sistemi kullanıyorum. -
valla beyler saatlerdir uğraşıyoz biz de daha yemek yemedim, uyumadım da. biz de uğraşıyoz. ama saat 12'den önce çıkcak sabır edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tzakhi
valla beyler saatlerdir uğraşıyoz biz de daha yemek yemedim, uyumadım da. biz de uğraşıyoz. ama saat 12'den önce çıkcak sabır edin
Adamsiniz :)
Ellerinize saglik.
yemeginizi yeyin acele etmeyin derim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: tzakhi
Elinize kolunuza sağlık her şey için -
12 ye ne kaldı şurda canım:D
Acaba dlc'ler ne zaman yayınlanır oynamaya başlarken tam türkçe olarak başlayayım diyorumquote:
Orijinalden alıntı: HaLoPlgr
12 ye ne kaldı şurda canım:D -
quote:
Orijinalden alıntı: Z.E.U.S
Acaba dlc'ler ne zaman yayınlanır oynamaya başlarken tam türkçe olarak başlayayım diyorum
16 DLC var zaten yamanın içinde , Hearts of Stone nun yaması sen zaten oyunu bitiresiye kadar çıkmış olur -
quote:
Acaba dlc'ler ne zaman yayınlanır oynamaya başlarken tam türkçe olarak başlayayım diyorum
10 nisan gibi tamamlanır o da.
Cevabınız için sağolun yamada emeği geçen herkezede teşekkür ederim sayenizde böyle başarılı yapımları kendi dilimizde oynayabiliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: tzakhiquote:
10 nisan gibi tamamlanır o da.
Alıntıları Göster
-
Şimdiden teşekkürler ellerinize sağlık.quote:
Cevabınız için sağolun yamada emeği geçen herkezede teşekkür ederim sayenizde böyle başarılı yapımları kendi dilimizde oynayabiliyoruz
Alıntıları Göster
-
2. el aldım ben 74+20 tl alıcısı driver işini hallettim saolsun forumdan bir arkadas ilgilendi. replikamı degilmi bilemem daha once hiç kullanmadım xbox kolu:) -
ßu Yama Bittiginde , Cd Project İle Temasa Gecmeyi Düşünüyormusunuz ?
ßence Gecmelisiniz , Elinizdekileri Göstermekte Fayda var.. Resmiyet kazanmali siz bu Saygiyi Hakediyorsunuz. -
microsoftun sitesinden xbox 360 contoroller yazılımını indir. -
yanlız "aha cıkartıyoz cıktı" denseydi bu kadar heyecan olamazdı bence gusel bir duygu . bunun içinde ayrıyetten tesekkurler:).quote:
Orijinalden alıntı: Absnthe
ßu Yama Bittiginde , Cd Project İle Temasa Gecmeyi Düşünüyormusunuz ?
ßence Gecmelisiniz , Elinizdekileri Göstermekte Fayda var.. Resmiyet kazanmali siz bu Saygiyi Hakediyorsunuz. -
hangi yamalar kurulması gerekliquote:
Orijinalden alıntı: gunesliler
microsoftun sitesinden xbox 360 contoroller yazılımını indir. -
çıkan tüm güncellemeleri tek tek kurcaz sanırım çünkü sadece 1.12 kurulmuyorquote:
Orijinalden alıntı: nedved55
hangi yamalar kurulması gerekli
Alıntıları Göster
ya arkadaş yama yapıyonuz zor iş emeğinize sağlıkta şunu oyunun ilk çıkan versiyonuna uygun yapsanıza
oyunun 1.7 ve 1.8 güncellemeleri 2şer gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X