Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
814.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-D071474FA

quote:

Orijinalden alıntı: mevdut

evet baktım buraya bendeki windows 10 windows 10 için otomatik danır drivera gerek yok diyor. ama otomnatık gunc. yaptıgımda bilinmeyen aygıt yuklemedi diyor.

Açıkcası 380 kontrolcüsünü denemedim hiç. Ben ps4'ün ds4 kontrolcüsünü kullanıyordum sorunsuz tanıyordu. Tabi ben eklerken bluetoth cihaz ekle diyerek ekliyordum. Bu arada witcher 3 diğer oyunlardan farklı olarak ds4 kontrolcüsünün bağlı olduğunu anlıyor ve ekrandaki hint'leri vb. ona göre ayarlıyor. Yani bir ps4'le kullanma konforunu aybeb yaşatıyor. Adamlar işlerini iyi yapmışlar anlıycağn :)

Alıntıları Göster
    Takipteyiz. inş güzel haberler gelecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 26 Mart 2016; 21:03:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D071474FA

quote:

Orijinalden alıntı: mevdut

evet baktım buraya bendeki windows 10 windows 10 için otomatik danır drivera gerek yok diyor. ama otomnatık gunc. yaptıgımda bilinmeyen aygıt yuklemedi diyor.

Açıkcası 380 kontrolcüsünü denemedim hiç. Ben ps4'ün ds4 kontrolcüsünü kullanıyordum sorunsuz tanıyordu. Tabi ben eklerken bluetoth cihaz ekle diyerek ekliyordum. Bu arada witcher 3 diğer oyunlardan farklı olarak ds4 kontrolcüsünün bağlı olduğunu anlıyor ve ekrandaki hint'leri vb. ona göre ayarlıyor. Yani bir ps4'le kullanma konforunu aybeb yaşatıyor. Adamlar işlerini iyi yapmışlar anlıycağn :)

Alıntıları Göster
    Geliyor beyler az kaldı.

• mevdut kullanıcısına yanıt
    Dostum xbox 360 kontrolcüsünü nerden aldın? Gittigidiyordan felan aldıysan oradakilerin hepsi replika, yani orjinal değil o sebeple pc görmüyor bende ilk o hataya düşüp ordan aldım replikaymış geri iade edip Amazondan sipariş verdim 120 liraya wirless xbox 360 kontrolcüsü geldi, orjinal olunca takar takmaz tanıdı, windows 10 orjinal işletim sistemi kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Geliyor beyler az kaldı.

Gerekli açıklama üstte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Dostum xbox 360 kontrolcüsünü nerden aldın? Gittigidiyordan felan aldıysan oradakilerin hepsi replika, yani orjinal değil o sebeple pc görmüyor bende ilk o hataya düşüp ordan aldım replikaymış geri iade edip Amazondan sipariş verdim 120 liraya wirless xbox 360 kontrolcüsü geldi, orjinal olunca takar takmaz tanıdı, windows 10 orjinal işletim sistemi kullanıyorum.
    Öğlenden beri ha çıktı ha çıkacak diye konuya girmekten bi hal oldum
  • valla beyler saatlerdir uğraşıyoz biz de daha yemek yemedim, uyumadım da. biz de uğraşıyoz. ama saat 12'den önce çıkcak sabır edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

valla beyler saatlerdir uğraşıyoz biz de daha yemek yemedim, uyumadım da. biz de uğraşıyoz. ama saat 12'den önce çıkcak sabır edin

Adamsiniz :)
    Ellerinize saglik.
    yemeginizi yeyin acele etmeyin derim..
  • quote:

valla beyler saatlerdir uğraşıyoz biz de daha yemek yemedim, uyumadım da. biz de uğraşıyoz. ama saat 12'den önce çıkcak sabır edin

Elinize kolunuza sağlık her şey için
  • tzakhi T kullanıcısına yanıt
    12 ye ne kaldı şurda canım:D

• quote:

Orijinalden alıntı: HaLoPlgr

12 ye ne kaldı şurda canım:D
    Acaba dlc'ler ne zaman yayınlanır oynamaya başlarken tam türkçe olarak başlayayım diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.E.U.S

Acaba dlc'ler ne zaman yayınlanır oynamaya başlarken tam türkçe olarak başlayayım diyorum

16 DLC var zaten yamanın içinde , Hearts of Stone nun yaması sen zaten oyunu bitiresiye kadar çıkmış olur
  • quote:

10 nisan gibi tamamlanır o da.

• quote:

quote:

10 nisan gibi tamamlanır o da.

Alıntıları Göster
    Cevabınız için sağolun yamada emeği geçen herkezede teşekkür ederim sayenizde böyle başarılı yapımları kendi dilimizde oynayabiliyoruz

• quote:

Cevabınız için sağolun yamada emeği geçen herkezede teşekkür ederim sayenizde böyle başarılı yapımları kendi dilimizde oynayabiliyoruz

Alıntıları Göster
    Şimdiden teşekkürler ellerinize sağlık.

• 2. el aldım ben 74+20 tl alıcısı driver işini hallettim saolsun forumdan bir arkadas ilgilendi. replikamı degilmi bilemem daha once hiç kullanmadım xbox kolu:)
  • ßu Yama Bittiginde , Cd Project İle Temasa Gecmeyi Düşünüyormusunuz ?
    ßence Gecmelisiniz , Elinizdekileri Göstermekte Fayda var.. Resmiyet kazanmali siz bu Saygiyi Hakediyorsunuz.
  • Thejoker588 T kullanıcısına yanıt
    microsoftun sitesinden xbox 360 contoroller yazılımını indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

ßu Yama Bittiginde , Cd Project İle Temasa Gecmeyi Düşünüyormusunuz ?
    ßence Gecmelisiniz , Elinizdekileri Göstermekte Fayda var.. Resmiyet kazanmali siz bu Saygiyi Hakediyorsunuz.
    yanlız "aha cıkartıyoz cıktı" denseydi bu kadar heyecan olamazdı bence gusel bir duygu . bunun içinde ayrıyetten tesekkurler:).
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesliler

microsoftun sitesinden xbox 360 contoroller yazılımını indir.
    hangi yamalar kurulması gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedved55

hangi yamalar kurulması gerekli

Alıntıları Göster
    çıkan tüm güncellemeleri tek tek kurcaz sanırım çünkü sadece 1.12 kurulmuyor

ya arkadaş yama yapıyonuz zor iş emeğinize sağlıkta şunu oyunun ilk çıkan versiyonuna uygun yapsanıza

oyunun 1.7 ve 1.8 güncellemeleri 2şer gb
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.