oyunu indirmeye başladımda %65 1i oynamadan başlasam çok şey kaçırırmıyım? birde oyun nasıl işliyor amacımız ne kimleri öldürüyoruz açıklayan olursa sevinirim
ilk oyun sonrakine göre efsane niteliğindedir ilkinde puslu mekanlar etkileyici atmosfer ve sinematik bir oynanıs vardı ikinci oyun ise grafiksel acıdan biraz fazla animasyona benzer olmus cok fazla renk var (tabiki bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmez) ilkini denemek lazım bence yalnız baslangıcta gercekten oyun tamda profesyonelce yapılmıs yani sıkılacaksınız ilk baslarda ama sonra hikaye ilerledikce cok müthis. The Witcher Intro
assasins of kings ismini duyunca suikast mi yapacağımızı sandın assassin's crap gibi evet ilk oyunu oynaman gereklidir, yılın en iyi hikayesine sahiptir ikinci oyun keza ilk oyun da o kadar iyidir ve doğrudan bağlantılılardır.
Kontroller ve dövüşürken zorlanırsın ama zaten oyun ilk 1.5 saat bunun üzerine kurulu asıl sonradan başlıyor oyun.Tavsiyem 1'i artık oynama zevkli olma inan bana zamanında oynamalıydın 2.sini al paşa paşa oyna.
1 ı su anda oynuyorum. Oyun guzel lafım yok ama özgürlük 0. Görünmez duvarlar oyunun ıstedıgı yerden baska yere gıdememek vs. Yanı alısık oldugumuz rpg oyunlarındakı ozgurluk 1 de yok :(
Aslinda Skyrim'den daha guzel oyun. Ancak, optimizasyon sorunlari nedeniyle pek tutulmadi sanirim.
quote:
Orijinalden alıntı: LivingDeads69
Aslinda Skyrim'den daha guzel oyun. Ancak, optimizasyon sorunlari nedeniyle pek tutulmadi sanirim.
Ne gibi optizimasyon sorunları var acaba? 1.'yi oynamadan 2.'yi oynamak garip geliyor bana da, ne yapmak lâzım ki?