Şimdi Ara

The Witcher 2 Önerir Misiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha önce pek de RPG oynamış birisi değilim.Genelde Shooter ve Action türlerini oynuyorum.Ama Wither 2 çok ilgimi çekti.Satın almayı düşünüyorum hazır indirimler bolken.Fakat hoşuma gider mi gitmez mi emin olamıyorum.Pişman olmak istemediğimden sizlerin görüşlerini bekliyorum.Sorularım olacak bi kaç tane.Acaba mapta Skyrimdeki gibi bir yerden bir yere giderken sıkılır mıyım ? Yani ulaşım olarak fazla sıkıcı bir uzaklık var mı ? Bir diğer sorum da izlediğim gameplaylerde dövüş sistemi zor geldi bana.1 düşmanı bile ölmürmek bayağı zaman alıyor.Bu olay benim gibi RPG cahiline sıkıntı yaratır mı ? Bu sorulara cevaplarınızı ve oyun hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• bende xbox 360 da düşünüyorum oynamayı videolarına baktığım kadarıyla güzel gamespot 9.0 vermiş oyuna
    http://www.gamespot.com/the-witcher-2-assassins-of-kings/reviews/the-witcher-2-assassins-of-kings-review-6314759/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 22 Temmuz 2013; 1:23:08 >
  • Yok mu hiç fikri olan?
  • odemirbuk kullanıcısına yanıt
    Oyunu 4 gün önce türkçe yaması ile bitirdim. Ve gerçekten çok zevk alarak oynadım. Öneririm mutlaka al oyna parana yazık olmaz. Ben RPG sever bi oyuncuyum ve gerçektende witcher 2 zor bi oyun. Sürekli taktik düşünüp uygulanman gerekiyor. 2 3 tane askeri salıyorlar üstüne ufak bi alanda dönüp duruyosun. Bi bölümü geçmek saatlerini alabiliyor ama bunlar oyunu sıkıcı yapmıyor. Aksine daha zevkli. Ve oyunun hikayeside çok sürükleciyi olayları takip etmek falan çok güzel. Witcher 2 açık dünya degil skyrim gibi. Haritanin ordan orasına gitme söz konusu degil. Genelde belli bi rota oluyor ve dolandıgın alan bi kasaba ve çevresi oluyor. Buda öyle çoook çok büyük olmadıgı için sıkıntı yaratmıyor. Oyunu alıp türkçe yaması ile oynarsan çok zevk alacagına eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Oyunu 4 gün önce türkçe yaması ile bitirdim. Ve gerçekten çok zevk alarak oynadım. Öneririm mutlaka al oyna parana yazık olmaz. Ben RPG sever bi oyuncuyum ve gerçektende witcher 2 zor bi oyun. Sürekli taktik düşünüp uygulanman gerekiyor. 2 3 tane askeri salıyorlar üstüne ufak bi alanda dönüp duruyosun. Bi bölümü geçmek saatlerini alabiliyor ama bunlar oyunu sıkıcı yapmıyor. Aksine daha zevkli. Ve oyunun hikayeside çok sürükleciyi olayları takip etmek falan çok güzel. Witcher 2 açık dünya degil skyrim gibi. Haritanin ordan orasına gitme söz konusu degil. Genelde belli bi rota oluyor ve dolandıgın alan bi kasaba ve çevresi oluyor. Buda öyle çoook çok büyük olmadıgı için sıkıntı yaratmıyor. Oyunu alıp türkçe yaması ile oynarsan çok zevk alacagına eminim.

Dövüş sistemi benim gibi çok fazla RPG oynamamış birisine sıkıntı çıkarmaz diyorsun yani.Çünkü okuduğuma göre oyun hardcore oyunculara göre yapılmış deniyor.Oynamayı istiyorum ama çok zorlayacaksa emin olamıyorum tabi.

Bakış açını degiştir, Deki kendi kendine belkide witcher 2 ile rpg dünyasına giriş yaparım ? Gözün fazla korkmasın. Zaten baktıgında şuanda piyasada pek akıllı oyunda yok. Olanları oynadıysan tabi.
  • Bana kalırsa the witcher 2 rpg ye uzak olanlar için değil. Oynadığım en zor oyunlardan biriydi ve eğer daha önce pek rpg oynamadıysan bu oyundan başlama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum korkularını bırak Witcher 2 mükemmel bir oyundur.Al oyna pişman olmazsın özelliklede bu yaz günlerinde çok iyi gider.
  • dostum ben oyunu su anda 4. kez oynuyorum ve en sevdiğim oyun bu oyun olmuştur.
    indirimler de görüyorum 4.99 dolar falan.gerçekten de komik derece de bi indirime sahip.steam konusunda yazmıştım, oyunun korsanı bile daha masraflı bu indirimde.kaçırılmaması gereken bir fırsat.
    ben rpg türüne the witcher 1 ile başlamıştım sonrası geldi zaten.yukarıda yazılmış haritalar sıkıcı derecede büyük değil o konuda rahat ol.1. oyuna göre daha bi hardcore olmuş oyun bunu söyleyebiliriz. gerçekten bir şeyler yapmak için emek vermen lazım.çeşitli iksirler zırhlar vs için.ama bu oyunu çok daha zevkli hale getirmiş.hele Türkçe yaması ile bu zevk kat kat artıyor.
    dövüş sistemi aslında zor değil başta alışma konusunda zorlanabilirsin ama oyunda arena modu var sadece dövüş için.orada geliştirebilirsin kendini.

• ve ya bu oyunu satın alıp önce daha kolay rpg oyunlarını oynayıp buna geçebilirsin.fable mesela :)

• Dövüş sistemi abartıldığı kadar zor değil. Olaya biraz daha taktiksel yaklaşmak gerekiyor hepsi bu. Yaratıkların ve insanların zayıf noktaları/ güçlü noktaları nedir bilinirse ve buna göre doğru taktik uygulanırsa o kadar zorlayıcı değil. Bence 1-2 kez öldüğün yerde doğru taktiği bulup geçmek de inanılmaz haz veriyor.

Uzun lafın kısası kaçırma hemen oyna.
  • Önerilerinize güveniyorum arkadaşlar.Nasipse akşama satın alacağım.Bir sorum da ilk oyunu oynamadığımdan hikayeyi anlamada sıkıntı yaşar mıyım?
  • Güzel oyun kesinlikle denemelisin.
  • Hala oynamadınmı bu efsane oyunu ? Durduğun kabahat.
    Hikayeyi kafana takma oyunu al türkçe yamayı kur gir oyna herşey yolunu bulur.
  • verdiğim paraya acıdm ben aldıktan 1 saat sonra %75 indirime girdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

verdiğim paraya acıdm ben aldıktan 1 saat sonra %75 indirime girdi

Sebep ?
    ben aldım 20 dolara oyunu indiriyorum daha bir saat geçmeden oyun 5 dolara indi şimdi bu adalet mi :( ama pişman değilim aldığıma sadece bir saat daha bekleseymişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: odemirbuk

Arkadaşlar ben daha önce pek de RPG oynamış birisi değilim.Genelde Shooter ve Action türlerini oynuyorum.Ama Wither 2 çok ilgimi çekti.Satın almayı düşünüyorum hazır indirimler bolken.Fakat hoşuma gider mi gitmez mi emin olamıyorum.Pişman olmak istemediğimden sizlerin görüşlerini bekliyorum.Sorularım olacak bi kaç tane.Acaba mapta Skyrimdeki gibi bir yerden bir yere giderken sıkılır mıyım ? Yani ulaşım olarak fazla sıkıcı bir uzaklık var mı ? Bir diğer sorum da izlediğim gameplaylerde dövüş sistemi zor geldi bana.1 düşmanı bile ölmürmek bayağı zaman alıyor.Bu olay benim gibi RPG cahiline sıkıntı yaratır mı ? Bu sorulara cevaplarınızı ve oyun hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba odemirbuk , Sirf buna Yorum yapmak icin Girmek Zorunda kaldim. RPG oyunlarina Şiddetle Başlamalisin.. Asıl PC Oyunlari RPG ile başlar Bence Oynamazsan Neler Kacirdigini Bilmek istemezsin . Bu Oyunu Şiddetle Tavsiye ediyorum, Ama zamanin Varsa Tavsiye edecegim Bir kac Oyun var Oynamadan ASLA gecme..
    -Dragon Age
    -Mass Effect 1-2-3
    -Witcher 2
    Bunlari oyna Digerlerini Rahatlikla Oynarsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: emuredyassin

quote:

Orijinalden alıntı: odemirbuk

Arkadaşlar ben daha önce pek de RPG oynamış birisi değilim.Genelde Shooter ve Action türlerini oynuyorum.Ama Wither 2 çok ilgimi çekti.Satın almayı düşünüyorum hazır indirimler bolken.Fakat hoşuma gider mi gitmez mi emin olamıyorum.Pişman olmak istemediğimden sizlerin görüşlerini bekliyorum.Sorularım olacak bi kaç tane.Acaba mapta Skyrimdeki gibi bir yerden bir yere giderken sıkılır mıyım ? Yani ulaşım olarak fazla sıkıcı bir uzaklık var mı ? Bir diğer sorum da izlediğim gameplaylerde dövüş sistemi zor geldi bana.1 düşmanı bile ölmürmek bayağı zaman alıyor.Bu olay benim gibi RPG cahiline sıkıntı yaratır mı ? Bu sorulara cevaplarınızı ve oyun hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba odemirbuk , Sirf buna Yorum yapmak icin Girmek Zorunda kaldim. RPG oyunlarina Şiddetle Başlamalisin.. Asıl PC Oyunlari RPG ile başlar Bence Oynamazsan Neler Kacirdigini Bilmek istemezsin . Bu Oyunu Şiddetle Tavsiye ediyorum, Ama zamanin Varsa Tavsiye edecegim Bir kac Oyun var Oynamadan ASLA gecme..
    -Dragon Age
    -Mass Effect 1-2-3
    -Witcher 2
    Bunlari oyna Digerlerini Rahatlikla Oynarsin..

Teşekkürler önerin için kardeşim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.