Şimdi Ara

THE WİTCHER 2 MENÜ VE GRAFİK SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar The Witcher 2'nin kasma sorunuyla ilgili yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
    Fakat yeni bir sorunla karşılaştım...

WİTCHER 2 ENHANCED EDITION update'ini yaptım (10 gb), sonraki update'ini de yaptım (587 mb), sonra belirli yüklemeleri yaptı... Türkçe şekilde...
    Launcher'dan oyunu başlatırken "Cannot load language resources" hatası veriyordu,
    http://www.oyunceviri.com/forum/threads/5771-Witcher-2-Destek-Konusu bu konudaki en üstteki denilenleri yaptım, hemde mediafire'den paylaşılan programı indirip kurdum.

Oyun açıldı;
    -Menü yazıları gözükmüyor fakat Mouse'u üzerlerine getirdiğimde gözüküyor sadece,
    -Eğitim bölümünde açılan pencerelerde hiçbi yazı gözükmüyor,
    -2 metre öteden itibaren ufuk noktalarına kadar hızlı şekilde değişen renkler var :S

Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim..

Sistem Özellikleri:
    İ7 2630QM 2.0 Ghz
    Nvidia Geforce GT550M Cuda 2GB
    8GB Ram
    Win 7 64 Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp4rtacus -- 20 Nisan 2012; 21:59:09 >

• Driver güncelle ayrıca ekran kartın o oyun için düşük haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Driver güncelle ayrıca ekran kartın o oyun için düşük haberin olsun

Driver güncel hocam. Nvidia denetim masasındaki 3D ayarlar max.'da, kasma sebebi bu olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

Driver güncel hocam. Nvidia denetim masasındaki 3D ayarlar max.'da, kasma sebebi bu olabilir mi ?

Evet max da olmaz ubersampide kapat 720p dene.
  • Bu oyun çok sistem istiyor.Daha iyi RPG lerde var onlara bakabilirsin Skyrim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

quote:

Evet max da olmaz ubersampide kapat 720p dene.

Nvidia denetim masasındaki tüm 3D ayarlarını kapattım. Şuan sadece oyunun sistemi low'da ve hala kasma var ve kaplamalar geç yükleniyor.
    Uber sampling ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIDaNTeII

Bu oyun çok sistem istiyor.Daha iyi RPG lerde var onlara bakabilirsin Skyrim gibi.

Bundan önce RPG olarak Mass Effect 2'yi oynayıp bitirdim ve çok memnun kaldım. Nvidia denetim masasındaki 3D ayarlar max ve oyunun Grafik ayarları max'daydı. Bi kere bile kasma sorunu yaşamadım.
    Ve Skyrim oyununda bile kasma sorunu yaşadım update yapmama rağmen. Mass Effect 3'ü beklicem sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp4rtacus -- 28 Şubat 2012; 12:59:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Witcher2 Launcherdan değiştir ayarları 550m orta ayarlarda en fazla 20-25 fps gider zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 28 Şubat 2012; 17:36:06 >
  • quote:

quote:

Bu oyun çok sistem istiyor.Daha iyi RPG lerde var onlara bakabilirsin Skyrim gibi.

Bundan önce RPG olarak Mass Effect 2'yi oynayıp bitirdim ve çok memnun kaldım. Nvidia denetim masasındaki 3D ayarlar max ve oyunun Grafik ayarları max'daydı. Bi kere bile kasma sorunu yaşamadım.
    Ve Skyrim oyununda bile kasma sorunu yaşadım update yapmama rağmen. Mass Effect 3'ü beklicem sanırım

Mass Effect 3'ü bende bekliyorum ancak Skyrim daha iyi Witcher 2 den.

• quote:

quote:

quote:

Mass Effect 3'ü bende bekliyorum ancak Skyrim daha iyi Witcher 2 den.

Mass Effect 2'de hiçbi sorunla karşılaşmadım. Skyrim de aynı şekilde hafiften bi kasma var. Ve de pek ısınamadım oyuna, Dragon Age'i tercih ederim buna.
    Ubersampling kapalı ve low ayarlarda. Çokda kasmıyor ama rahatsız edici bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp4rtacus -- 1 Mart 2012; 17:41:28 >

• Skyrim'i başka şeyle kıyaslayan taş olur Şaka bir yana Witcher 2 her türlü kasar. Olayı o. Oldukça üst bir makina lazım. Benim GTX460 direkt bırakmıştı kendini shader hatalarıyla dolu olarak bitirdim oyunu. Mass Effect 3 hepimiz bekliyoruz ama Skyrim'e bir şans daha ver bence. Ya da Old Republic oyna. İdare etsin.
  • Laptop da ne witcher 2 ne de skyrim oynanır.
  • Skyrim oynurum ben laptop ile kasma olmuyor yalnız 32" Lcd ye baglıyorum o ayrı konu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Skyrim'i başka şeyle kıyaslayan taş olur Şaka bir yana Witcher 2 her türlü kasar. Olayı o. Oldukça üst bir makina lazım. Benim GTX460 direkt bırakmıştı kendini shader hatalarıyla dolu olarak bitirdim oyunu. Mass Effect 3 hepimiz bekliyoruz ama Skyrim'e bir şans daha ver bence. Ya da Old Republic oyna. İdare etsin.

Witcher 2 yine idare ediyor ama Skyrim süründürüyo resmen Dragon Age'den beri bu tür oyun oynamadığım için Witcher 2 yada Skyrim'den birini akıcı şekilde oynamam gerek
    Mass Effect 2 2183 yılında geçiyordu, Mass Effect 3'de öyle... Biraz eskiye gitmek istiyorum anlayacagınız Şuan PRG olarak Mass Effect 3'den başka şansım pek yok sanırım. Mass Effect 3 Forever.
    StarWars'a bi daha girmem hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp4rtacus -- 6 Mart 2012; 12:21:10 >

• quote:

quote:

Skyrim'i başka şeyle kıyaslayan taş olur Şaka bir yana Witcher 2 her türlü kasar. Olayı o. Oldukça üst bir makina lazım. Benim GTX460 direkt bırakmıştı kendini shader hatalarıyla dolu olarak bitirdim oyunu. Mass Effect 3 hepimiz bekliyoruz ama Skyrim'e bir şans daha ver bence. Ya da Old Republic oyna. İdare etsin.

Witcher 2 yine idare ediyor ama Skyrim süründürüyo resmen Dragon Age'den beri bu tür oyun oynamadığım için Witcher 2 yada Skyrim'den birini akıcı şekilde oynamam gerek
    Mass Effect 2 2183 yılında geçiyordu, Mass Effect 3'de öyle... Biraz eskiye gitmek istiyorum anlayacagınız Şuan PRG olarak Mass Effect 3'den başka şansım pek yok sanırım. Mass Effect 3 Forever.

Alla alla? Benim makina da kasmıştı Witcher 2'yi (her zaman değil gerçi akıcı oynadım yine büyük çoğunlukla da zaman zaman şişmeler oluyordu). Ancak Skyrim hiç kasmadı. Ayarları da kısmadım üstelik. Driver sorunu yaşıyor olabilirsin bence. Nvidia kullanıyorsan yeni driver çıktı çok taze. İndir onu! %45'e kadar etkisi oluyor skyrim'e diyorlar. Denemedim bilmiyorum ama driver şimdiye kadar sorunsuz. Hatta FSX'deki pek çok shader hatası da yeni driver ile birlikte yok oldu. Clean install yap. Komple silip tekrar yükle, driver geliştirme şeklinde yapma. Hatta elin değmişken format at bence. Belki virüs virüsçük falan vardır. Benim sistem özelliklerim resmimin altında. Son derece "orta karar" bir makinam var. Buna rağmen sıkıntı yaşamadım. Senin işte bir terslik olmasın?..

• quote:

quote:

quote:

Alla alla? Benim makina da kasmıştı Witcher 2'yi (her zaman değil gerçi akıcı oynadım yine büyük çoğunlukla da zaman zaman şişmeler oluyordu). Ancak Skyrim hiç kasmadı. Ayarları da kısmadım üstelik. Driver sorunu yaşıyor olabilirsin bence. Nvidia kullanıyorsan yeni driver çıktı çok taze. İndir onu! %45'e kadar etkisi oluyor skyrim'e diyorlar. Denemedim bilmiyorum ama driver şimdiye kadar sorunsuz. Hatta FSX'deki pek çok shader hatası da yeni driver ile birlikte yok oldu. Clean install yap. Komple silip tekrar yükle, driver geliştirme şeklinde yapma. Hatta elin değmişken format at bence. Belki virüs virüsçük falan vardır. Benim sistem özelliklerim resmimin altında. Son derece "orta karar" bir makinam var. Buna rağmen sıkıntı yaşamadım. Senin işte bir terslik olmasın?..

Nvidia son driver yüklü şuanda. Dediğin gibi Clean install şeklinde yaparım şimdi. Virüs programı yüklü deil fakat virüsten kaynaklanacagını sanmıyorum. Sadece Skyrim ve Witcher 2'de oluyor bu sorun. Diğer tüm RPG ve yeni oyunlarda böyle bi sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nvidia son driver yüklü şuanda. Dediğin gibi Clean install şeklinde yaparım şimdi. Virüs programı yüklü deil fakat virüsten kaynaklanacagını sanmıyorum. Sadece Skyrim ve Witcher 2'de oluyor bu sorun. Diğer tüm RPG ve yeni oyunlarda böyle bi sorun yok.

Dediğin gibi Clean İnstall yaptım hocam. Witcher 2 kaplama sorunu tamamen ortadan kalktı. Kaplamalar, özellikle giysi kaplamaları daha bi kaliteli oldu. Şuan Medium ayarda oynuyorum ve çok az bi kasma var o kadar ve çok da kaliteli grafiklerle
    Skyrim de Witcher 2'yle aynı özelliklere sahip şuanda. Kaplamalar daha bi kaliteli oldu. Artık Skyrim de kasmıyor, Medium ayarda akıcı bi şekilde oynayabiliyorum Ve dediğin yöntem ile Battlefield 3'ü Max ayarda oynayabiliyorum.
    Çok teşekkürler @thunderwatcher çok yardımcı oldun

• Optimizasyon özürlüsü bir oyun olduğu için normal.İçerik harika fakat sistem performansı berbat.
  • dx9 modunda aç her şey max de yağ gibi oynarsın.dx11 de grafikler çok güzel oluyor fakat baya bir kasıyor o oyun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.