Şimdi Ara

The Witcher 2 kendi kendine kapanma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaz indiriminde satın aldığım The Witcher 2 oyununu oynarken şöyle bir sorunla karşılaştım:

Oyunu 800x600'de açınca herhangi bir sorun çıkmıyor, fakat 1024x768 veya daha yüksek çözünürlülükte açınca bazı autosave yerlerinde veya alakasız bir şekilde sinematiklerin ortasında bilgisayar oyunu kapatıyor.(Herhangi bir appcrash vb. hata vermiyor, sadece oyunu kapatıyor.)

FPS:

1280x1024:
    Yükleme Ekranı: 60FPS Oyun içi: 30FPS

1920x1080:
    Yükleme Ekranı: 30FPS Oyun içi: 15FPS

Sistem:

İşlemci: İntel pentium dual core 3.06 GHZ
    Ekran Kartı: AMD Radeon R7 240
    RAM: 3GB
    Anakart: Asus P5KPL-AM-SE

• Aynı sorun bende de var. Daha önce oynadığım oyunu aldım bir kez de böyle oynayayım dedim ama nafile. Windows 8.1 sorun yapıyor herhalde. Bir çok kişinin karşılaşmasına karşın çözmüyorlar bir de...
  • Ne ekran kartından ne Windows 8 den miş. Saçma bir çözüm ama denemekten ne çıkar dedim. Oyunun başlarında olduğumdan belgeler klasöründeki witcher 2 dosyasını tamamen sildim. Sonra yeniden başladım ve iki gündür bir kez sorunla karşılaştım. Onda eskiyen otomatik save leri sildim...

Orijinalden alıntı: Roxzezo

Merhaba forum üyeleri.

Yaz indiriminde satın aldığım The Witcher 2 oyununu oynarken şöyle bir sorunla karşılaştım:

Oyunu 800x600'de açınca herhangi bir sorun çıkmıyor, fakat 1024x768 veya daha yüksek çözünürlülükte açınca bazı autosave yerlerinde veya alakasız bir şekilde sinematiklerin ortasında bilgisayar oyunu kapatıyor.(Herhangi bir appcrash vb. hata vermiyor, sadece oyunu kapatıyor.)

FPS:

1280x1024:
    Yükleme Ekranı: 60FPS Oyun içi: 30FPS

1920x1080:
    Yükleme Ekranı: 30FPS Oyun içi: 15FPS

Sistem:

İşlemci: İntel pentium dual core 3.06 GHZ
    Ekran Kartı: AMD Radeon R7 240
    RAM: 3GB
    Anakart: Asus P5KPL-AM-SE

Sistem yetersiz

• Sorunu çözdüm. Benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için anlatıyorum:

Olay aslında RAM yetersizliğinden kaynaklanıyormuş PC boş yer bulamayınca en çok RAM harcayan programı (yani witcherı) kapatıyormuş bilgisayardaki tüm programları kapatın internetide devre dışı bırakıp oyunu çevrimdışı modda başlatın bunun sayesinde ben kapanmadan 5 saat oynayabildim.

Oyunu ben full ultra ayarlarda oynuyorum yetmiyor olabilir sanırım bununla alakalı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorbeyi_ -- 28 Eylül 2015; 2:40:23 >
  • ultra ayarları düşürmeyi deneyebilirsin istersen. Ultra ayarlarda aynı zamanda görüntüyü uzatıyor yani 2 metre önündeki adamı lowda görebiliyorsan ultrada 100 metre ötedeki adamları görebiliyorsun buda haliyle çok ram harcıyor olabilir

THE X FILES
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.