Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Oyunu bir kez bitirdim ve şimdi dark modda oynuyorum. Şöyle bir sorunum var. 7. seviyeye geldim yani 6 puanım var fakat yetenek dağılımı yapamıyorum. Eğitim kısmına yapılması gerekiyor ilk başta diğer kısımlar kilitli zaten fakat oraya da dağıtım olmuyor. Oyunun başına eğitim kısmını atlamıştım oradan kaynaklanan bir bug olabilir mi acaba? Çözümü var mıdır?
  • Meditasyon yaparken dağıtabilirsin sadece yüksek zorluklarda.
  • Teşekkürler dostum hiç düşünmedim onu :D
  • arkadaşlar konuma bir baksanız bir sorum var da

http://forum.donanimhaber.com/m_64899462/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64899462
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gulen_Adam

Beyler şu kayran görevinde ben kayranın tüm kollarını kestim fakat son olarak şu kayranın kollarından birine tutunduğumuz yerde ben hep düşüyorum acaba bende mi sorun var oyunda mı?

hocam o en çekilmez şey internetten arastırdım biraz mouse lag diye geçiyo. bilgisayar sisteminden kaynaklı , 4 kolunuda kesip olana kadar denemekten baska caren yok
  • arkadaşlar bende enchanced edition var. oyunu açarken 3.1 güncelleme istiyor musunuz diye ama benim oyun maǧlum yoldan elde edilmiş. ben internetten 3.2 yükleyebilir miyim 3.1 yapmadan, yoksa 3.1 sonra 3.2 mi yapmam lazım
    Son sorum: Ben bu 3.1 güncellemesini oyundan yapsam yap diyip oyun bozulur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1. bölümün sonuna geldim ama yapmam gereken 3 yan görevim var.
    1.si nekker yuvalarını patlatma.Galiba Cedric'den bomba tarifi alıyormuşuz ama Cedric öldü.Bu görevi yapma şansım yok mu?
    2.si troll görevi.Dişi trollün ölümünü soruşturmam gerekiyor.3 kişiye sordum.Daha kime soracağım bilmiyorum.
    3.sü ise Ziggy görevi.Adamı hanın önünde bulamıyorum.
    Belki daha önceden konusu geçmiştir ama bulmak imkansız.Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhabalar The Witcher® 2: Assassins of Kings Enhanced Edition çok gerideyim farkındayım ama oyunu yeni keşvedenlerdenim takıldığım nokta nekker yuvalarını yok etme bombayı yaptım ama mağraları nasıl uçurucağımı bulamadım bir türlü bilgisi olan arkadaşlar yardıncı olursa çok sevinirim iyi oyunlar herkeze =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklaw

Arkadaşlar merhabalar The Witcher® 2: Assassins of Kings Enhanced Edition çok gerideyim farkındayım ama oyunu yeni keşvedenlerdenim takıldığım nokta nekker yuvalarını yok etme bombayı yaptım ama mağraları nasıl uçurucağımı bulamadım bir türlü bilgisi olan arkadaşlar yardıncı olursa çok sevinirim iyi oyunlar herkeze =)

Mağaraları yok etmeyeceksin.Yerde küçük delikler var.Zaten yanına gittin mi yuvayı yok et seçeneği çıkıyor.Eğer şarapnelin varsa basınca otomatik koyuyor bombayı.Bir süre sonra patlıyor.
  • ]çok teşekkür ederim hallettim sayenizde dostum =) kayran görevine bir türlü başlıyamıyorum tüccarla konuştum pazarlık tmm cedric tıklıyorum konuşma çıkmıyor iksiride yaptım nereye gitmem gerekiyo bu yaratığı bulmak için yardımcı olursanız çok sevinirim iyi oyunlar..
  • Intel i5 2.3GHz with Turbo Boost 2.9GHz (Ivy Bridge)
    AMD RADEON HD6770M
    6GB RAM
    Windows 7

Bu sistemle rahatça oynayabilir miyim arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklaw

]çok teşekkür ederim hallettim sayenizde dostum =) kayran görevine bir türlü başlıyamıyorum tüccarla konuştum pazarlık tmm cedric tıklıyorum konuşma çıkmıyor iksiride yaptım nereye gitmem gerekiyo bu yaratığı bulmak için yardımcı olursanız çok sevinirim iyi oyunlar..

Tüccarla pazarlık yaptıysan tekrar Sile'ye gidip hazırım diyeceksin.Cedricle ilgin yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda acayyip bir performans sorunu var Amd Phenom II x4 965 3.4 ghz , Asus Eah 5750 GDDR5 ile Bf3 ü high da oynarken bunu medium da oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

Oyunda acayyip bir performans sorunu var Amd Phenom II x4 965 3.4 ghz , Asus Eah 5750 GDDR5 ile Bf3 ü high da oynarken bunu medium da oynayamıyorum

Normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Intel i5 2.3GHz with Turbo Boost 2.9GHz (Ivy Bridge)
    AMD RADEON HD6770M
    6GB RAM
    Windows 7

Bu sistemle rahatça oynayabilir miyim arkadaşlar?

Cevap yok mu?
  • ayarlardan über samplingi açmazsan bir sorun olmaz
    benim gtx560 ti ile bile über samplingi açınca kasıyor kapatınca sorun yok.
    tabi yinede en yüksek ayarlar ile orta ayar karışımı birşeyle daha rahat oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

Arkadaşlar 1. bölümün sonuna geldim ama yapmam gereken 3 yan görevim var.
    1.si nekker yuvalarını patlatma.Galiba Cedric'den bomba tarifi alıyormuşuz ama Cedric öldü.Bu görevi yapma şansım yok mu?
    2.si troll görevi.Dişi trollün ölümünü soruşturmam gerekiyor.3 kişiye sordum.Daha kime soracağım bilmiyorum.
    3.sü ise Ziggy görevi.Adamı hanın önünde bulamıyorum.
    Belki daha önceden konusu geçmiştir ama bulmak imkansız.Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

dostum diğerlerini bilmem ama Kral Ziggy gece yarısı hanın önünde oluyor yani gece yarısı olmasına dikkat et
  • Oyun harika bana göre Skyrim'den bile iyi.
  • Beyler itemleri alıyoruz onları nasıll güçlendirirz. Yanı mesela deri yeleği nasıl güçlendircez.? öyle çantada ne var ne yok alıyorum sonra bırakıyorum

Ayrıca oyunun sürümünü nerden öğrenebilirim ? v1 v3.22 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Beyler itemleri alıyoruz onları nasıll güçlendirirz. Yanı mesela deri yeleği nasıl güçlendircez.? öyle çantada ne var ne yok alıyorum sonra bırakıyorum

Ayrıca oyunun sürümünü nerden öğrenebilirim ? v1 v3.22 gibi

hocam zırh geliştirme kılıç geliştirme gibi eşyalar var tüccarlarda vs bulabilirsin envanterden onları geliştirmek istediğin eşyanın üzerine sürüklüyorsun her silahı veya zırhı geliştiremiyorsun zırhın veya kılıcın yanında nokta gibi bir işaret olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.